Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 232
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

my jescze nie dostalismy potwierdzenia.

zastanawiam sie czy oplaca sie jechać...bo kiara tak włysiała przeez tą idiotyczną eukanube że eh...

Posted

[quote name='narisowa']jedzie siostra narisa i chyba mama, jakbyś mogła pstryknąć fotkę, będę wdzięczna:loveu:[/QUOTE]

Jeśli nie zapomne to nie ma problemu ;)

Posted

[quote name='Wiza']my jescze nie dostalismy potwierdzenia.

zastanawiam sie czy oplaca sie jechać...bo kiara tak włysiała przeez tą idiotyczną eukanube że eh...[/quote]

naprawdę wyłysiała przez eukanubę ? Jestes pewna ?:-o
potwierdzenia też jeszcze nie mam :shake:

Posted

Spokojnie potwierdzenie powinno dojść przed wystawą. Jeśli jednak gdzieś znikło po drodze (mam nadzieję, że nie) to z dowodem wpłaty proszę przyjechać.

Jeśli chodzi o plan sędziowania to wyszło, że jakieś pobożne życzenia miałam z tymi stawkami, ale jest jeszcze nikła szansa, że ilościówka się pojawi.

Posted

Mam pytanie

Jak wygląda teren wystawy??
Czy jest to otwarta przestrzeń? czy są jakieś zadaszenia? drzewa ?

Czy można się gdzieś schronić? czy trzeba ze sobą wziąć jakieś zadaszenie typu namiocik plażowy?

Dajcie znać?

Posted

musia, wystawa jest na hali i na dworze. Zazwyczaj na hali są toy'e, a czasem i także husky czy inne tego typu :evil_lol:

Na dworze gdzieniegdzie są drzewa, ale jeśli ten namiot nie jest duzy to polecam wziąć. Jak będzie duzy, to nie bedziesz miała go gdzie rozstawić, bo miejsca nie jest sporo.

Posted

[quote name='Wiza']ja pisałam email w sprawie stawki [/quote]
Ja tez nistety nie dostałam do dzisiaj odpowiedzi!:cool3:

Życze wszystkim powodzenia!
I dobrej pogody, bo zapowiadają deszcz:shake:

Posted

Nie wiem czy dobrze rozumiem sytuację na ringu 14.
Wydaje mi się, że najpierw sędziuje na nim swoje rasy p. Robak, a dopiero po nim zaczyna sędziowanie p Zasada.
Może ktoś potwierdzi czy tak jest, bo do przejechania mamy dobre 500 km i może nie koniecznie musimy być przed rozpoczęciem wystawy /ach te futrzaki/.
pozdrawiam