Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochani!
POTRZEBUJEMY BARDZO WASZEJ POMOCY!!!
Wczoraj schronisko opuściło 8 szczeniaków (5 pokazywanych tutaj oraz 3 dodatkowe) - niestety, domy tymczasowe na trzy ponadplanowe szczeniaki po drodze się wykruszyły. W efekcie Patrycja - już nie pierwszy raz - wróciła z trasy z bonusikiem.
Niestety, nie może dłużej przetrzymać u siebie szczeniaków, bo już dziś wieczorem wyrusza w dwudniową trasę (EDIT: wyjazd przełożony na poniedziałek)
PILNIE potrzebujemy domów, choćby tymczasowych, dla maluchów! Co prawda opuściły schronisko - ale zostały na przysłowiowym bruku. POMOCY!!!
maluchy są trochę jamnikowate, dwie suczki i jeden piesek. Socjalne, bardzo garną się do ludzi.
Szczeniaki obecnie przebywają W WARSZAWIE.
kontakt w ich sprawie - Patrycja tel. 698-616-250

EDIT:
Szczeniaki są przeziębione i przez kilka dni dostają zastrzyki, dlatego do środy - czwartku posiedzą u Patrycji, która przekształciła się na ten czas w pielęgniarkę.

13220954_515494175304469_895049431774709

13087903_515494148637805_862861444294657

Posted

Witam, czy ktoś orientuje się czy w Schronisku w Radysach są aktualnie jakieś szczeniaki, młodziaki, które docelowo będą dużym psem? Szukam dla kogoś takiego psa, podsyłam link do wątku, który założyłam

Posted
7 godzin temu, aleola napisał:

Witam, czy ktoś orientuje się czy w Schronisku w Radysach są aktualnie jakieś szczeniaki, młodziaki, które docelowo będą dużym psem? Szukam dla kogoś takiego psa, podsyłam link do wątku, który założyłam

Informacje o szczeniętach otrzymujemy na bieżąco z Radys - choć nie o wszystkich. Najczęściej wtedy, gdy trafia kilka, bardzo młodych szczeniąt na raz. O młodziakach raczej nie jesteśmy już informowane/
Najlepiej będzie jak zadzwonisz do schroniska i zapytasz. Telefon 506713343.

Posted
22 godzin temu, PSYzRADYS napisał:

Bazyl szykuje się do wyjazdu, więc proszę go nie ogłaszać ;)

Jednak ludzie wycofali się z adopcji, więc jednak pięknie prosimy o wrzucenie Bazyla na listę ogłoszeniową

Posted
3 godziny temu, kinga napisał:

Jednak ludzie wycofali się z adopcji, więc jednak pięknie prosimy o wrzucenie Bazyla na listę ogłoszeniową

Ok, będę pamiętać

Posted
23 godzin temu, kinga napisał:

a ja jednak radzę się jeszcze kilka dni wstrzymać;) :)

Posted
Godzinę temu, kiyoshi napisał:

czy wiadomo coś o domu Nerona???? cokolwiek??

Niestety nic. Neron podobno już dawno adoptowany, tyle, że jego nieobecność wyszła na jaw dopiero teraz przy okazji zapytania o niego i chęci adopcji. Podobnie jak u Famy.