Marysia R. Posted May 4, 2016 Posted May 4, 2016 Aktualizacja: MADAME - opuściła schronisko (Fundacja Dom Tymianka)! :) Quote
PSYzRADYS Posted May 4, 2016 Posted May 4, 2016 uzupełniam kolejne adopciaki ;) GRAPPA - pojechała pod opieke Fundacji Azylu Pod Psim Aniołem BANDANA i KASIA zamieszkały w hoteliku Eryk CHANEL i RYBAK trafiły do Domu Tymianka, SOLAR i IRMA, która przy wydawaniu okazała się IRMINEM pojechały do hotelu Psia Chata PIPPI - zamieszkała w hoteliku Bonifacy pod moją opieką MUFFINKA - adoptowana 1 Quote
Marysia R. Posted May 6, 2016 Posted May 6, 2016 Aktualizacja: SZCZENIĘTA opuściły schronisko (dt) :) adoptowany :) Quote
PSYzRADYS Posted May 6, 2016 Posted May 6, 2016 dzisiaj ze schroniska wybyły: NIVEA, RAMZES, MADRAS, YUKKA i MIKRA :) 1 Quote
mgog Posted May 6, 2016 Posted May 6, 2016 Czy wiadomo, gdzie trafiła Nivea? Ja jej wykupiłam duży pakiet ogłoszeniowy, więc wybierz Marysiu największą, najmniej rokującą biedę i wstaw na jej miejsce. Oprócz tego zamówiłam jeszcze 20 mniejszych pakietów,jeśli ,więc będziesz mogła to podaj Ziutce.lub Kejciu. 1 Quote
PSYzRADYS Posted May 7, 2016 Posted May 7, 2016 9 godzin temu, mgog napisał: Czy wiadomo, gdzie trafiła Nivea? Nivea pojechała do Piły - dom stały Quote
Marysia R. Posted May 8, 2016 Posted May 8, 2016 O 6.05.2016 o 21:15, mgog napisał: Czy wiadomo, gdzie trafiła Nivea? Ja jej wykupiłam duży pakiet ogłoszeniowy, więc wybierz Marysiu największą, najmniej rokującą biedę i wstaw na jej miejsce. Oprócz tego zamówiłam jeszcze 20 mniejszych pakietów,jeśli ,więc będziesz mogła to podaj Ziutce.lub Kejciu. Bardzo dziękuję za wykupienie pakietów, będę stopniowo wysyłać do kejciu kolejne psy :) A ten duży pakiet może przeznaczymy dla Madam? Duża suka i szanse na adopcję ma niestety niewielkie :( Co Ty na to? Quote
PSYzRADYS Posted May 8, 2016 Posted May 8, 2016 dzisiaj dodaję psy, która albo zostały dawno adoptowane, a schronisko zapomniało nas o tym poinformować, albo były bez numerów i po przeniesieniu do innego kojca są nie do zidentyfikowania wśród takiej ilości psów. Jeżeli kiedykolwiek dziewczyny na nie natrafią podczas robienia zdjęć, to będą znowu ogłaszane. Tylko dwa z dzisiejszych to potwierdzone adopcje:KRAWAT, CHAŁKA, JUTA, PORZECZKA, PIETRUSZKA, BOBIK i TADZIK Quote
Marysia R. Posted May 10, 2016 Posted May 10, 2016 Aktualizacja: POLDEK - opuścił schronisko :) Quote
Marysia R. Posted May 10, 2016 Posted May 10, 2016 Aktualizacja: KACPER (a właściwie Kacpra) - opuściła schronisko! :) Quote
Grażyna49 Posted May 11, 2016 Posted May 11, 2016 Dzień dobry. Wykupiłam dla Radysiaków 20 małych pakietów. W związku z tym Kejciu prosi o podsyłanie na @ piesków do ogłoszeń. Quote
Florentyna Posted May 11, 2016 Posted May 11, 2016 Pozdrowienia majówkowe od Nelki kiedyś Melby z Radys. Nie wiem, czy pamiętacie Melbę w Radysach. Ja pamiętam bardzo dobrze i tym bardziej widok tego teoretycznie mało adopcyjnego psa obecnie daje dużo wiary w szczęśliwe zakończenia :) Quote
Marysia R. Posted May 11, 2016 Posted May 11, 2016 10 godzin temu, Grażyna49 napisał: Dzień dobry. Wykupiłam dla Radysiaków 20 małych pakietów. W związku z tym Kejciu prosi o podsyłanie na @ piesków do ogłoszeń. Bardzo dziękuję za pakiety! Ponieważ mamy a aktualnie kupione 40 pakietów to proszę ew. osoby chętne do wykupienia kolejnych o wstrzymanie się z tym chwilkę, bo jak zrobi się za dużo na raz to po prostu nie nadążę z wysyłaniem ;) Jak skończy się zapas to dam znać i wtedy bardzo chętnie przyjmiemy kolejne :) Quote
Marysia R. Posted May 11, 2016 Posted May 11, 2016 Aktualizacja: ELEKTRA - opuściła schronisko :) Quote
Recommended Posts