Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

uzupełniam kolejne adopciaki ;)

GRAPPA - pojechała pod opieke Fundacji Azylu Pod Psim Aniołem

572a56db15a99_PicMonkeyCollage.thumb.jpg

BANDANAKASIA zamieszkały w hoteliku Eryk

bandana.thumb.jpg.c42757e217e831d17a69d4  572a56ee92c6c_PicMonkeyCollage.thumb.jpg

CHANELRYBAK trafiły do Domu Tymianka,

chanel.thumb.jpg.c5df12be8accc97c9a392b2  572a57e86ce51_PicMonkeyCollage.thumb.jpg

SOLAR i IRMA, która przy wydawaniu okazała się IRMINEM pojechały do hotelu Psia Chata 

572a57258d8dc_PicMonkeyCollage.thumb.jpg  572a577a6c44b_PicMonkeyCollage.thumb.jpg

PIPPI - zamieszkała w hoteliku Bonifacy pod moją opieką

pippi.thumb.jpg.7fa426eef4ac258b8cb279f1

MUFFINKA - adoptowana

572a574114d3e_PicMonkeyCollage.thumb.jpg

• Upvote 1
Posted

Czy wiadomo, gdzie trafiła Nivea?

Ja jej wykupiłam duży pakiet ogłoszeniowy, więc wybierz Marysiu największą, najmniej rokującą biedę i wstaw na jej miejsce. Oprócz tego zamówiłam jeszcze 20 mniejszych pakietów,jeśli ,więc będziesz mogła to podaj Ziutce.lub Kejciu.

• Upvote 1
Posted
O 6.05.2016 o 21:15, mgog napisał:

Czy wiadomo, gdzie trafiła Nivea?

Ja jej wykupiłam duży pakiet ogłoszeniowy, więc wybierz Marysiu największą, najmniej rokującą biedę i wstaw na jej miejsce. Oprócz tego zamówiłam jeszcze 20 mniejszych pakietów,jeśli ,więc będziesz mogła to podaj Ziutce.lub Kejciu.

Bardzo dziękuję za wykupienie pakietów, będę stopniowo wysyłać do kejciu kolejne psy :) A ten duży pakiet może przeznaczymy dla Madam? Duża suka i szanse na adopcję ma niestety niewielkie :( Co Ty na to?

Posted

dzisiaj dodaję psy, która albo zostały dawno adoptowane, a schronisko zapomniało nas o tym poinformować, albo były bez numerów i po przeniesieniu do innego kojca są nie do zidentyfikowania wśród takiej ilości psów. Jeżeli kiedykolwiek dziewczyny na nie natrafią podczas robienia zdjęć, to będą znowu ogłaszane. Tylko dwa z dzisiejszych to potwierdzone adopcje:
KRAWAT, CHAŁKA, JUTA, PORZECZKA, PIETRUSZKA, BOBIK i TADZIK 

PicMonkey Collage.jpg  PicMonkey Collage.jpg  PicMonkey Collage.jpg  PicMonkey Collage.jpg  PicMonkey Collage.jpg  PicMonkey Collage.jpgPicMonkey Collage.jpg

Posted

Pozdrowienia majówkowe od Nelki kiedyś Melby z Radys.

Nie wiem, czy pamiętacie Melbę w Radysach. Ja pamiętam bardzo dobrze i tym bardziej widok tego teoretycznie mało adopcyjnego psa obecnie daje dużo wiary w szczęśliwe zakończenia :)

Nela piękna.JPGNela piękna 1.JPGNela piękna 2.JPGNela piękna 3.JPG

Posted
10 godzin temu, Grażyna49 napisał:

Dzień dobry.

Wykupiłam dla Radysiaków 20 małych pakietów.

W związku z tym Kejciu prosi o podsyłanie na @ piesków do ogłoszeń.

Bardzo dziękuję za pakiety!

Ponieważ mamy a aktualnie kupione 40 pakietów to proszę ew. osoby chętne do wykupienia kolejnych o wstrzymanie się z tym chwilkę, bo jak zrobi się za dużo na raz to po prostu nie nadążę z wysyłaniem ;) Jak skończy się zapas to dam znać i wtedy bardzo chętnie przyjmiemy kolejne :)