sleepingbyday Posted June 15, 2019 Posted June 15, 2019 No cóz, wygląda na to, że w hotelikach i dt, o ktorych mowiłaś psy się po radysach jednak zmieniają. skoro to radysowy makler nie czym innym, jak usmiechem w oczach i na pysku zachwycił babeczkę. Więc może jest szansa na dom dla jakiegoś. o ile zamiast bezsensownych połajanek zdecydujesz jednak zastanowić się nad ew. kandydatem. I do diaska nie traktuj mnie jak laika. mowię ci, co babkę do psa przyciąga, co chwyci, nie dyskutujemy tu nad tym, CO POWINNO decydować o wyborze. podaję nawet przykład i to z radys (sic!), żebyś wiedziała, o co chodzi, jaki pies może znaleźć dom i to taki z najlepszych domów. To, co z tym robisz, to twój wybór. Quote
kiyoshi Posted June 15, 2019 Posted June 15, 2019 2 godziny temu, sleepingbyday napisał: No cóz, wygląda na to, że w hotelikach i dt, o ktorych mowiłaś psy się po radysach jednak zmieniają. skoro to radysowy makler nie czym innym, jak usmiechem w oczach i na pysku zachwycił babeczkę. Więc może jest szansa na dom dla jakiegoś. o ile zamiast bezsensownych połajanek zdecydujesz jednak zastanowić się nad ew. kandydatem. I do diaska nie traktuj mnie jak laika. mowię ci, co babkę do psa przyciąga, co chwyci, nie dyskutujemy tu nad tym, CO POWINNO decydować o wyborze. podaję nawet przykład i to z radys (sic!), żebyś wiedziała, o co chodzi, jaki pies może znaleźć dom i to taki z najlepszych domów. To, co z tym robisz, to twój wybór. wszystko rozumiem, ale wiesz doskonale że w Radysach jest 3000 psów:( :( jeśli któryś się tam uśmiechnie do zdjęć to cud...dziewczyny wstawiaja zdjęcia które zrobiły, nie ma innych zdjęć i nie będzie:( :( A może Kapsel z mojego podpisu pasowałby tej Pani? 18tego prawdopodobnie pojedzie do hoteliku i będzie o nim więcej wiadomo... Makler z tego co się dowiedziałam jest psem 40 kg....a mówiłaś że dla tej pani i waga jest wazna... Napisz dokładnie jaka waga jest dopuszczalna? edit: nie kojarze wszystkich psów, przeszukałam albumy i już wiem który do Fado. Pies jest pod opieką Doroty, jej numer jest w opisie. Nie wiem nawet w którym dokładnie hoteliku jest Fado. Jesli chcecie się o nim dowiedzieć więcej to moge napisać do Doroty.... Quote
kiyoshi Posted June 19, 2019 Posted June 19, 2019 Aktualizacja: CALINECZKA - opuściła schronisko Quote
Moli@ Posted June 22, 2019 Posted June 22, 2019 Proszę o pomoc w ogłaszaniu / szukaniu domu - piesek wyciągnięty z Radys 2 tygodnie temu. Piesek był adoptowany i przez miesiąc miał dom, niestety rodzina stwierdziła że demoralizuje córki ... zgłosili do Radys! Do Radys po pieska pojechała ich sąsiadka a nasza znajoma z działek letniskowych. Chłopczyk zostanie do momentu znalezienia odpowiedzialnego domu stałego..., czeka go jeszcze zabieg kastracji. Od 2 tygodni mieszka z nimi w Białymstoku. Ma około 2 lat. Quote
PSYzRADYS Posted June 23, 2019 Posted June 23, 2019 FLORIAN, KAPSEL, SUMO, ARIELKA, SUSZKA, BRANDO, KLAKIER, MUSZTARDA, LAMIA, KOKARDA, FINKA, SANDAŁ - już poza schroniskiem OGRODNIK - za TM[*] Quote
kiyoshi Posted June 23, 2019 Posted June 23, 2019 8 godzin temu, Moli@ napisał: Proszę o pomoc w ogłaszaniu / szukaniu domu - piesek wyciągnięty z Radys 2 tygodnie temu. Piesek był adoptowany i przez miesiąc miał dom, niestety rodzina stwierdziła że demoralizuje córki ... zgłosili do Radys! Do Radys po pieska pojechała ich sąsiadka a nasza znajoma z działek letniskowych. Chłopczyk zostanie do momentu znalezienia odpowiedzialnego domu stałego..., czeka go jeszcze zabieg kastracji. Od 2 tygodni mieszka z nimi w Białymstoku. Ma około 2 lat. Moli@ piękny, kochany psiak...już się zabieram za ogłoszenia ale proszę o więcej informacji, możesz napisz tutaj: waga, wielkość, stosunek do innych psów, dzieci, charakter, zachowanie w domu, na spacerach. Dzięki Bogu, że ta Pani sąsiadka pojechała po niego do radys i że przeżył kwarantanne......:( o ludziach którzy go oddali się nie wypowiem. Od kogo go doptowali??nim zgłosili do Radys????? I co to znaczy- demoralizuje córki??? na piwo je wyciągał czy jak? aha- i dane do kontaktu- numer tel, na jakie miasta ogłaszać? czy można prosić więcej zdjęć? (domowe mile widziane) Quote
Moli@ Posted June 23, 2019 Posted June 23, 2019 22 minuty temu, kiyoshi napisał: Moli@ piękny, kochany psiak...już się zabieram za ogłoszenia ale proszę o więcej informacji, możesz napisz tutaj: waga, wielkość, stosunek do innych psów, dzieci, charakter, zachowanie w domu, na spacerach. Dzięki Bogu, że ta Pani sąsiadka pojechała po niego do radys i że przeżył kwarantanne......:( o ludziach którzy go oddali się nie wypowiem. Od kogo go doptowali??nim zgłosili do Radys????? I co to znaczy- demoralizuje córki??? na piwo je wyciągał czy jak? aha- i dane do kontaktu- numer tel, na jakie miasta ogłaszać? czy można prosić więcej zdjęć? (domowe mile widziane) Kochana jesteś..., wielkie dzięki :) Młody...hormony buzują...pokazuje siusiaka Kiyoshi, wszystkiego dokładnie dziś się dowiem i napiszę. Piesek mieszka z nimi w Białymstoku, namiary / telefon tymczasowej rodziny Quote
kiyoshi Posted June 23, 2019 Posted June 23, 2019 1 minutę temu, Moli@ napisał: Kochana jesteś..., wielkie dzięki :) Młody...hormony buzują...pokazuje siusiaka Kiyoshi, wszystkiego dokładnie dziś się dowiem i napiszę. Piesek mieszka z nimi w Białymstoku, namiary / telefon tymczasowej rodziny ok. mam czas więc bez problemu zrobie. Tylko koniecznie więcej zdjęć ;) Quote
Moli@ Posted June 23, 2019 Posted June 23, 2019 16 minut temu, kiyoshi napisał: ok. mam czas więc bez problemu zrobie. Tylko koniecznie więcej zdjęć ;) Będą zdjęcia Quote
Moli@ Posted June 23, 2019 Posted June 23, 2019 9 godzin temu, kiyoshi napisał: Moli@ piękny, kochany psiak...już się zabieram za ogłoszenia ale proszę o więcej informacji, możesz napisz tutaj: waga, wielkość, stosunek do innych psów, dzieci, charakter, zachowanie w domu, na spacerach. Dzięki Bogu, że ta Pani sąsiadka pojechała po niego do radys i że przeżył kwarantanne......:( o ludziach którzy go oddali się nie wypowiem. Od kogo go doptowali??nim zgłosili do Radys????? I co to znaczy- demoralizuje córki??? na piwo je wyciągał czy jak? aha- i dane do kontaktu- numer tel, na jakie miasta ogłaszać? czy można prosić więcej zdjęć? (domowe mile widziane) - Waga około 12kg -drobnej budowy przed kolano - nieduży - włos krótki - przyjacielsko nastawiony do ludzi i zwierząt - zachowuje czystość w domu, nie niszczy - ładnie chodzi na smyczy (miejski piesek) - szczepienie przeciwko wściekliźnie z Radys - jeszcze nie wykastrowany to nie wiem czy coś pisać? Ogłoszenia na Białystok. Dane do kontaktu: Beata 507927181 Więcej zdjęć (domowe) dostanę poniedziałek / wtorek Quote
kiyoshi Posted June 23, 2019 Posted June 23, 2019 2 minuty temu, Moli@ napisał: - Waga około 12kg -drobnej budowy przed kolano - nieduży - włos krótki - przyjacielsko nastawiony do ludzi i zwierząt - zachowuje czystość w domu, nie niszczy - ładnie chodzi na smyczy (miejski piesek) - szczepienie przeciwko wściekliźnie z Radys - jeszcze nie wykastrowany to nie wiem czy coś pisać? Ogłoszenia na Białystok. Dane do kontaktu: Beata 507927181 Więcej zdjęć (domowe) dostanę poniedziałek / wtorek no i super:) to jeszcze musze czekać na zdjęcia i rusze Quote
Moli@ Posted June 23, 2019 Posted June 23, 2019 Przed chwilą, kiyoshi napisał: no i super:) to jeszcze musze czekać na zdjęcia i rusze OK Wielkie dzięki :) Quote
kiyoshi Posted June 23, 2019 Posted June 23, 2019 Przed chwilą, Moli@ napisał: OK Wielkie dzięki :) żeby tylko był odzew. Taki śliczny i w sumie idealny psiak.... Quote
Moli@ Posted June 23, 2019 Posted June 23, 2019 1 minutę temu, kiyoshi napisał: żeby tylko był odzew. Taki śliczny i w sumie idealny psiak.... W sumie tak :) Quote
Recommended Posts