kamciok Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Czas popatrzeć prawdzie w koci pysk ;) (zdjęcie nie modyfikowane genetycznie ;) ) Quote
brazowa1 Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 Cofam posta powyzej.Kamciok,Ty TO trzymasz w domu? Quote
kamciok Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Ba! Ja mam takie dwa :loveu: No mówiłam że w Braksia się wdał w Braksia ;) Chodzą mi po głowie, robią ze mną zakupy ( co jakiś czas w Lublinie da się zauważyć plecak z którego wystają dwa kocie łby :) , teraz będziemy musieli poczekać z wypadami do wiosny bo temp spadły na łeb na szyję ) Gryzą mnie, drapią, wkładają łapy do nos i uszu, ostatnimi czasy gryzą i drapią też moich znajomych- z miłości wszystko oczywiście. Zasypiają na mojej twarzy, robią pobudki, parkują tyłki w kanapkach (nie kanapie, kanapkach, ludzie je jedzą a moje koty na nich siadają :roll: ) , wywalają żarełko jeśli wyda się im nie teges, słowem, wszystko na swoim miejscu tak jak powinno być, bo ja to chyba lubię być u Kłaków pod pantoflem ;) :evil_lol: Quote
brazowa1 Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 Wszystko bym zniosla,wszystko! ale nie zasypiania futrzastym tylkiem na mojej twarzy. Quote
kamciok Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Kenaziasty , stwierdzam to juz 100% jest lustrzanym odbiciem Abraksasa. Zaczęło się. Fochy. Pańskie nawyki. Kuwetka ma być czyściutka. Miseczka wyszorowana. Łóżko jego, ja jego, wszystko dla niego...Cudownie:) I mamy trzeciego chwilowo bohatera. 8 tygodniowa kocinka z interwencji. Czarnul z białym krawatem, w piątek jedzie do mojej mamy :) Quote
brazowa1 Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 widzisz? masz,co chciałas :) :):loveu: Kamciok jakbys mogla czasem fotke tego czarnucha wrzucic,byloby milo,ciekawe,jak rosnie? Quote
kamciok Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Pewnie, niedługo będę chwalić się chłopakami:) Quote
kamciok Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 wazy juz kiciasty 60 !!:) wojtus skoczyl dokładnie tyle same ale powyzej 55 :) najmłodszy studnet prawie 50:) Quote
kamciok Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 ano takie odstające podsłuchy :P wszystko wie kiedy otwieram puchę kiedy nowy worek karmy ;) Quote
Neris Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 W ogóle wygląda na najczujniejszego, bo Następca wyraźnie zblazowany... no to KTOŚ musi być w tym towarzystwie czujny, prawda? Quote
kaerjot Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Ranyyyyyyyyyy, tak trójca. To Ty chyba urlop wzięłaś i tylko siedzisz i parzysz. I bilety na widowisko jeszcze sprzedajesz. Quote
kamciok Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Następca to w ogóle wszystko ma w swoich szanownych czterech... ma byc ciepło, ma być mięciutko, ma być to żarełko a nie inne szkoda tylko że nie zawsze to jest to samo...i czasem trzeba kombinowć....ma byc mizianie ma byc zabawa, ma byc jego myszka a nie taka sama ale inna itd........hehehe blazik, fochmen i histeryk - pękam z dumy w szwach :) Quote
Recommended Posts