Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 138
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ba! Ja mam takie dwa :loveu:
No mówiłam że w Braksia się wdał w Braksia ;) Chodzą mi po głowie, robią ze mną zakupy ( co jakiś czas w Lublinie da się zauważyć plecak z którego wystają dwa kocie łby :) , teraz będziemy musieli poczekać z wypadami do wiosny bo temp spadły na łeb na szyję )
Gryzą mnie, drapią, wkładają łapy do nos i uszu, ostatnimi czasy gryzą i drapią też moich znajomych- z miłości wszystko oczywiście. Zasypiają na mojej twarzy, robią pobudki, parkują tyłki w kanapkach (nie kanapie, kanapkach, ludzie je jedzą a moje koty na nich siadają :roll: ) , wywalają żarełko jeśli wyda się im nie teges, słowem, wszystko na swoim miejscu tak jak powinno być, bo ja to chyba lubię być u Kłaków pod pantoflem ;) :evil_lol:

• 3 weeks later...
Posted

Kenaziasty , stwierdzam to juz 100% jest lustrzanym odbiciem Abraksasa. Zaczęło się. Fochy. Pańskie nawyki. Kuwetka ma być czyściutka. Miseczka wyszorowana. Łóżko jego, ja jego, wszystko dla niego...Cudownie:)

I mamy trzeciego chwilowo bohatera. 8 tygodniowa kocinka z interwencji. Czarnul z białym krawatem, w piątek jedzie do mojej mamy :)

Posted

Następca to w ogóle wszystko ma w swoich szanownych czterech... ma byc ciepło, ma być mięciutko, ma być to żarełko a nie inne szkoda tylko że nie zawsze to jest to samo...i czasem trzeba kombinowć....ma byc mizianie ma byc zabawa, ma byc jego myszka a nie taka sama ale inna itd........hehehe blazik, fochmen i histeryk - pękam z dumy w szwach :)