Saththa Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 http://i32.photobucket.com/albums/d16/piotrwdk/DSC00463_zps513500b8.jpg hahahah :) Ale Nochal :iloveyou: Quote
ania0112 Posted November 17, 2014 Posted November 17, 2014 Monika fajnie ogląda się Mondusia na kanapach wyluzowanego co? Zwłaszcza ze on taki spięty był w domu... Quote
malawaszka Posted November 17, 2014 Posted November 17, 2014 no pewnie ze tak Ania - mniód na oczy :loveu: Quote
Kate1205 Posted November 19, 2014 Author Posted November 19, 2014 Byłam wczoraj z mondim na badaniach i rtg. Rtg wykazało że serduszko jest duże ale jeszcze się mieści w granicach normy, trochę ma arytmie. Mondy to się zrobił taki kanapowiec że jak go z kolega wypuszcze na dwór a za chwilę po coś otworze drzwi to się pcha do domu biegiem bo zimno :-) Jest wesołym, ruchliwym psem i uwielbia samochodem jeździć Quote
malawaszka Posted November 19, 2014 Posted November 19, 2014 jemu własnie to było potrzebne co ma z Wami :loveu: ludzi przy sobie blisko i psiaki do zabawy :loveu: Quote
Kate1205 Posted November 21, 2014 Author Posted November 21, 2014 Jak braliśmy Mondiego, to myśleliśmy, zę on ma charakter bardziej labradora (czyli podobny do doriego), a tu jak się w domu rozruszał to sznaucer pełną gębą :smile: Móiwmy, ze mamy mini olbrzyma, ale oprócz krótkich łapek to wszystko ma z olbrzyma i bardzo nam przypomina naszego olbrzyma Shibaha, którego już niestety z nami dawno nie ma :-( Muszę tylko popracować nad nim, aby tyle nie szczekał-bo potrafi nawet i godzinę szczekać, jak Piotr po spacerach z psami, zamiast wrócić do domu, to nie chce się rozbierać tylko od razu idzie do kotłowni i wstawia samochody, a Mondy przeżyć tego nie może, jak jego Pan mógł gdzieś pójść bez niego, więc się wydziera, aż Piotr wróci- a muszę powiedzieć, że szczek ma potężny.. Quote
Kate1205 Posted January 22, 2015 Author Posted January 22, 2015 Narabiam troszkę zaleglosci :smile:Monduszek na wycieczce w gorach z nami, może trochę to zdjecie nieefektownr, ale ważne-bo pierwszea teraz w domkupiesek zmeczony po spacerkua teraz rzeczka Quote
Kate1205 Posted January 22, 2015 Author Posted January 22, 2015 po kapieli, niefajnie pieskowi i ten ladny zapach, echa to zdjecie to mnie zauroczylo Quote
danyww Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 Ostatnia fotka ..super. :) Mondusiek taaaaki znudzoooony :) Quote
WATACHA Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 Monduszek jeszcze ładniejszy niż był :) Quote
Kate1205 Posted January 23, 2015 Author Posted January 23, 2015 jaki wyluzowany :D cudeńka obydwa! Monduszek teraz już nie ma swoich psich problemów, na szczęście, poza tym wybiegany, to w domu spokojny. Kabli ze ścian już nie wyrywa, a my nadal światła w salonie nie mamy---ale co tam Quote
AnkaG Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 Oooo nie wiedziałam, że jest wątek Mondiego :) Quote
ania0112 Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 fajnie ze sie ogarnął :) zdjęcie na luzaka jest booskie!!!!! Quote
ulana Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 Melduję się i ja w galerii Monduszka. :) Poza na ostatnim zdjęciu boska wręcz. I ta znudzona mina... To prawdziwie szczęśliwy pies! :) Quote
wilczy zew Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 Nie wiedziałam o tej galerii. Na ostatniej fotce,to leży jak sznauc-trzeba na czymś oprzeć łeb :) Quote
Kate1205 Posted March 10, 2015 Author Posted March 10, 2015 Długo mnie nie było bo w szpitalu byłam, więc nadrobię powolutku.Z labkiem są kumple, tylko labek ubolewa bo mondy nie chce się z nim bawic. Mondy to taki mini olbrzym-wydaje mu się, że jest mini, bo jak siądę na fotelu to już jest na kolanach.Jak na fb zrobić psiakowi bezdomnemu ogłoszenie? u nas po osiedlu blaka się mix bigla, suczka-taka fajna, ale ja już nie mogę wziąć nawet na DT, bo nie mam gdzie. Może znacie kogoś kto by chciał taki mix? Quote
malawaszka Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 najlepiej może wydarzenie jej zrobić - albo podeślij ją do SOS beagle https://www.facebook.com/SOSBEAGLE?fref=ts chociaż oni są chyba też zapchani jak wszyscy :( to jest koszmar.... który nigdy się nie skończy Quote
Kate1205 Posted May 21, 2015 Author Posted May 21, 2015 Sznaucerek Mondy rozrabiaka, wariuje czasami i tak jak w tamtym tygodniu sciagnal z konca kuchenki stos talerzy i rozbil+siku, wczoraj zniszczyl drzwi w jadalni doszczetnie, plus drewniana bramke do kuchni--bramka byla twarda wiec na drewnie krew+siku+pilot od nowego telewizora. No..... Quote
malawaszka Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 :o jeny ale czemu to robi? Może jak burza jest ze strachu? cholera :( Quote
Recommended Posts