Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na temat kasy nie mam zdania, wiadomo że trzeba pomóc w leczeniu i zostawiam decyzję Tobie Kasiu, wierzę że najlepiej czuwasz nad kasą dla piesków w potrzebie, ile trzeba wpłacić za leczenie tyle wypłać, zrobimy zbiórkę i jakoś poradzimy sobie finansowo.

Dziś nowa szczeniarnia wyszła na wybieg

zdjęcia w picaso
717/10, 723/10, 715/10, 714/10, czarna bez numeru,

Jak wrócisz z urlopu to gdybyś mogła na stronie podmienić zdjęcia psom w baseniku, fajnie się prezentują:
Mira. Lila, Wyjec, Koszałek (bez baseniku), Nuka, Rosa, Sonia

Posted

[quote name='maciaszek']Uwaga! Mam pytanie - czy może jeszcze wspomóc z katowickiego konta pudliszona Zulusa, który jest na dt? Co rusz wyskakują jakieś nowe "atrakcje" zdrowotne, a wszystko kosztuje kupę kasy :(. Tutaj (od postu 254) więcej info: http://www.pzu.pl/?nodeid=produkt_pzu_sa&group_id=40&category_id=1494&prod_id=42107
Myślę, że trzeba wspomóc Zulusa, tylko jaką kwotą?

Ja myślę, że co najmniej 100zł, Iza sama sobie nie poradzi :/

Posted

Te psiaki, z naszego wątku, już w nowych domach :)

Na katowickie konto wpłynęło 50 zł od clexa, a wypłynęło 150 zł na leczenie Zulusa. Pozwoliłam sobie przelać nieco więcej, bo sytuacja jest nieciekawa... Zresztą wszystko możecie przeczytać na wątku pudlliszona. Mamy teraz na koncie: 500,79 zł.

Posted

Potwierdzam - poza tymi psiakami, o których powiedziały dziewczyny to innych mikropsiaków nie ma. A w zasadzie to tylko Koszałek został, bo ta jamnikowata mała poszła do nowego domu.

A te psiaki są już w nowych domach :)

[FONT=Times New Roman]

[/FONT]

[FONT=Verdana]

Na konto wpłynęło 100 zł od JOMY. Mamy teraz: [/FONT]520,79 zł[FONT=Verdana].
[/FONT]

Posted

klaudiaaa napisał(a):
Mamy jeden malutki problem. Jedna mała puszka jedzenia wysokoenergetycznego kosztuje 12.90. Pomożecie jakimiś wpłatami, bazarkami?
Podaj mi na PW numer konta i dane do przelewu. Przeleję z katowickiego konta.... no właśnie... ile? Jak myślicie? 50 zł? Czy 64,50 zł na 5 puszek :)?

Posted

Dafne odeszła dziś rano za TM :(

Gdybym dorwała tego jej pseudowłaściciela.... tego $^*(^&*^Q#*....
:(
Nie mam siły. Czasami mi się odechciewa...

Nawet nie chcę myśleć, jak musi się czuć Leonarda. Zrobiła taką wspaniałą rzecz dla tej biednej suni, a teraz sama cierpi okrutnie :(.
Jesteśmy tacy bezsilni...

Posted

Ta sunia nie przetrwała schroniska :(.

[IMG]http://zdjecia.adopcje.org/adopcje/1/normal/50999.jpg[/IMG]

A ten psiak poszedł do nowego domu :).

[IMG]http://lh6.ggpht.com/_Qbj5mfb9LrQ/S_fg3I9SfPI/AAAAAAAAGvg/qUneAJHbZwo/s640/IMG_5571.JPG[/IMG]

Posted

Piesek w typie jamniczka, czyli Napoleon ma jutro być odebrany ze schroniska. (841/10)

Pan jest z Krakowa i niedawno zmarł mu jamnik po 19 latach wspólnego życia, jest kolejarzem i psiak z nim nawet do pracy chodził (jeździł...) Rozmawiałam zarówno z jego córką ze Szczecina jak i z nim, za miesiąc poprosze o wizytę poadopcyjną.

Napoleon też będzie kolejarzem, na razie pierwszą podróż będzie miał ekspresem do Krakowa! :evil_lol:

Posted

To ja poproszę o potwierdzenie jak Napoleon już w nowym domu będzie :).

Wyszłam dziś na spacer z jednym psem, wróciłam z dwoma... Na jednym końcu smyczy duży biały, na drugim mała beżowa szczeniorka. Przybiegła do nas, pozaczepiała Bazyla, potem przeleciała tuż przed tirem na drugą stronę ulicy, zaczepić kolejnego psa. A gdy zobaczyłam, że jedzie autobus, a właścicielka tamtego psiaka się od niej opędza to... :shake:. Wzięłam małą do domu i z bólem serca zadzwoniłam po schronisko. Mam nadzieję, że ponieważ szczeniakiem jest to szybko domek znajdzie. Wesołe psie dziecko, do tego bardzo posłuszne i grzeczne.

Posted

Napoleon już w domu (841/10)
Będzie miał wyrobiony paszport i będzie podróżował po całej Europie! Dostał się do rodziny psiarzy, córka opiekuna ma spaniela, jamnika i kota. Mam obiecane jego zdjęcia w najbliższym czasie! :lol:

Posted

A ja chciałem się zapytać gdzie są posty Kariny z dnia 5 września ??? Kilka razy właśnie sprawdzałem - nie ma ich, wsiąkły, ktoś je po prostu usunął !!! A propos - kto tu jest moderatorem ??? Czy tak się robi ??? Czy to jest w porządku ??? Nie uważam ... <D.>

Posted

protzlav napisał(a):
A ja chciałem się zapytać gdzie są posty Kariny z dnia 5 września ??? Kilka razy właśnie sprawdzałem - nie ma ich, wsiąkły, ktoś je po prostu usunął !!! A propos - kto tu jest moderatorem ??? Czy tak się robi ??? Czy to jest w porządku ??? Nie uważam ... <D.>

Moderator usuwa posty obraźliwe, niezgodne z tematem przewodnim wątku.
Dyskusja taka powinna być widocznie toczona na wątku wolontariackim, bo zostały usunięte wszystkie wypowiedzi na temat dyskusji.
Kto jest modem, można zobaczyć na dole działu.
Moderators of this Forum