Matusz Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Zobaczcie jaki ze mnie pieszczoch, tak kocham Paulinke i nie tylko:p - wasz Milord http://pl.youtube.com/watch?v=lv72ENuYu6E Quote
Izunia86 Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Slodki pieszczoch A jakiego buziola dostal na koncu filmiku :loveu: Quote
kiniaczeq Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 [quote name='matusz5']Zobaczcie jaki ze mnie pieszczoch, tak kocham Paulinke i nie tylko:p - wasz Milord http://pl.youtube.com/watch?v=lv72ENuYu6E :loveu: i takie psy powinny być adoptowane Quote
sisia0 Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 mój pieszczoszek ... i nie tylko :P hehhe Milord jutro będe u ciebie z podkładami !!! Quote
Matusz Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 aukcja cegiełkowa Milorda zakończyła się, kupionych zostało tylko 15 cegiełek, co daje 75 zł dla Milorda wystawiłem nową na 10 dni http://www.allegro.pl/show_item.php?item=222441267 Quote
Matusz Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 wczoraj byłem u naszego Milorda ;) ale to jest kochany psiak !! :) najpierw posiedzieliśmy chwilę w budynku: "No weź mnie proszę na podwórko" "o i wynieśli mnie, ale fajnie;)" Quote
Matusz Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 "jestem bardzo zadowolony:p teraz mnie głaszcz! na co czekasz?:diabloti:" "noo, dawaj !!" "no dawaj!, na co czekasz? - apsiuk!" - na zdrowie "dzięki, bardzo lubię mizianie" Quote
Monia70 Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 No pycholek przesliczny, usmiechniety:loveu: :loveu: :loveu: On juz tylko do domku się nadaje,do swojej rodziny, do miłości która leczy. Milo, jetses mi tak bardzo bliski skarbie. Quote
Matusz Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 " oo, jak fajnie jest" - dzięki Mati" "gorąco troszkę mi" "potem wróciłem do budynku, napiłem się wody, zjadłem troszkę jedzonka i Mateusz pojechał, ale już jutro będzie:multi: - pozdrawiam wszystkie cioteczki i dziękuję za wsparcie, już na widok Mateusz, Agi, Pauliny i nie tylko macham ogonkiem, troszkę mnie bolą zastrzyki,bo już chyba trochę czuję coś w tych moich tylnych łapciach, ale jestem dzielny psiak" Quote
Beata_Dorobczyńska Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Mateusz , Aga - co mówią weci ? Bedzie chodził ? On jest przesliczny i zazwyczaj uśmiechnięty , bardzo mi go żal. Quote
solito Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Matusz, wspaniała relacja!:loveu: Mam nadzieję, że postępy w czuciu Milo będzie miał coraz większe!:multi: Quote
gallegro Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Mateusz , Aga - co mówią weci ? Bedzie chodził ?... Przyłączam się do pytania Beaty. Piszcie proszę o ew. postępach w reakcji na różnego rodzaju bodzce (kłucie, łaskotanie itp.) Z tego co zrozumiałem, reaguje na zastrzyki robione w sparaliżowaną część ciała... Czy na początku było inaczej? Quote
neverend Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 Jejku, jak tu wolno internet chodzi... Matuszko, jak się Milordzio czuje? Już lepsiejszy jest jego stan? Tęsknię za Wami....:-( Quote
ewatr Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Milordzik ale masz promienny uśmiech :loveu: to dzięki wspaniałym opiekunom :multi: Quote
boniusia1 Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 :lol: Kochany Milordziku jaki jesteś śliczny i mimo swej choroby taki wesoły ,a ten uśmiech...a te białe zęby...proszę wycałować mojego pupilka.a teraz pytania czy doszły pieniążni za wylicytowaną słynna kaczkę?.w sobotę wysłałm priorytetem paczkę dla Milusia na adres AFN z dopiskiem dla MILORDA pani na poczcie powiedziała że w poniedziałek powinna dojść /był to priorytet/ proszę dajcie znać kiedy dojdzie i czy rzeczy się przydadzą:multi: Quote
kiniaczeq Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 neverend napisał(a):Jejku, jak tu wolno internet chodzi... Matuszko, jak się Milordzio czuje? Już lepsiejszy jest jego stan? Tęsknię za Wami....:-( myślałąm ze tylko mi tutaj tak wolno wątki czyta.. wchodze tutaj dopiero chyba po minucie.. ale to może oznacza dużo użytkowników ;) większa szansa na adopcje.. :cool3: Quote
gallegro Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 boniusia1 napisał(a):...w sobotę wysłałm priorytetem paczkę dla Milusia na adres AFN z dopiskiem dla MILORDA... W imieniu Milorda DZIĘKUJEMY :loveu:... zwłaszcza za Twoje serducho... Quote
Izunia86 Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Tak dlugo nie bylo ciotki Izy na Milordowym watku. Milord wracaj nam do zdrowka sliczny . PS: Mateusz czy mam juz wyslac te rzeczy z bazarku do osob ,ktore licytowaly , wplacily pieniazki ? Quote
carolinascotties Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 o rany... w koncu nas wpuscili.... :cool1: Quote
kiniaczeq Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 ale mi dzisiaj dogomania smiga - 1 raz szybko :multi: podnosze Quote
Recommended Posts