Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 872
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wczoraj byłem u naszego Milorda ;)

ale to jest kochany psiak !! :)

najpierw posiedzieliśmy chwilę w budynku:

"No weź mnie proszę na podwórko"

"o i wynieśli mnie, ale fajnie;)"

Posted

"jestem bardzo zadowolony:p teraz mnie głaszcz! na co czekasz?:diabloti:"

"noo, dawaj !!"

"no dawaj!, na co czekasz? - apsiuk!" - na zdrowie

"dzięki, bardzo lubię mizianie"

Posted

No pycholek przesliczny, usmiechniety:loveu: :loveu: :loveu:
On juz tylko do domku się nadaje,do swojej rodziny, do miłości która leczy.
Milo, jetses mi tak bardzo bliski skarbie.

Posted

" oo, jak fajnie jest" - dzięki Mati"

"gorąco troszkę mi"

"potem wróciłem do budynku, napiłem się wody, zjadłem troszkę jedzonka i Mateusz pojechał, ale już jutro będzie:multi: - pozdrawiam wszystkie cioteczki i dziękuję za wsparcie, już na widok Mateusz, Agi, Pauliny i nie tylko macham ogonkiem, troszkę mnie bolą zastrzyki,bo już chyba trochę czuję coś w tych moich tylnych łapciach, ale jestem dzielny psiak"

Posted

Beata_Dorobczyńska napisał(a):
Mateusz , Aga - co mówią weci ? Bedzie chodził ?...

Przyłączam się do pytania Beaty.
Piszcie proszę o ew. postępach w reakcji na różnego rodzaju bodzce (kłucie, łaskotanie itp.) Z tego co zrozumiałem, reaguje na zastrzyki robione w sparaliżowaną część ciała... Czy na początku było inaczej?

Posted

:lol: Kochany Milordziku jaki jesteś śliczny i mimo swej choroby taki wesoły ,a ten uśmiech...a te białe zęby...proszę wycałować mojego pupilka.a teraz pytania czy doszły pieniążni za wylicytowaną słynna kaczkę?.w sobotę wysłałm priorytetem paczkę dla Milusia na adres AFN z dopiskiem dla MILORDA pani na poczcie powiedziała że w poniedziałek powinna dojść /był to priorytet/ proszę dajcie znać kiedy dojdzie i czy rzeczy się przydadzą:multi:

Posted

neverend napisał(a):
Jejku, jak tu wolno internet chodzi...

Matuszko, jak się Milordzio czuje? Już lepsiejszy jest jego stan? Tęsknię za Wami....:-(

myślałąm ze tylko mi tutaj tak wolno wątki czyta.. wchodze tutaj dopiero chyba po minucie.. ale to może oznacza dużo użytkowników ;) większa szansa na adopcje.. :cool3:

Posted

boniusia1 napisał(a):
...w sobotę wysłałm priorytetem paczkę dla Milusia na adres AFN z dopiskiem dla MILORDA...

W imieniu Milorda DZIĘKUJEMY :loveu:... zwłaszcza za Twoje serducho...

Posted

Tak dlugo nie bylo ciotki Izy na Milordowym watku. Milord wracaj nam do zdrowka sliczny .
PS: Mateusz czy mam juz wyslac te rzeczy z bazarku do osob ,ktore licytowaly , wplacily pieniazki ?