Czarna Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Sory, że przerywam; ale fajnie, że powstał tu kącik koniarzy ;) Bo to moja "druga miłosc" (poza moim psem) ;P Ps. (Mi.) Siurek z qnia to Ty? Po avatarze Cie poznałam. (jeśli się myle to sorry). Quote
Mi. Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 [quote name='Czarna']Sory, że przerywam; ale fajnie, że powstał tu kącik koniarzy ;) Bo to moja "druga miłosc" (poza moim psem) ;P Ps. (Mi.) Siurek z qnia to Ty? Po avatarze Cie poznałam. (jeśli się myle to sorry).[/quote] [B]że co?:icon_roc:[/B] Quote
Blow Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Ja też się cieszę, że jest taki kącik;) Niestety już nie mam konia, przez dłuższy czas również mi nie grozi, aczkolwiek za parę lat, jak Bozia da...:cool3: Nie będę nawet udawać, że to moja druga miłość zaraz po psach bo konie stawiam ponad psy;) Quote
Dorkaa Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 O kurcze... Miałam dzisiaj pierwsze skoki :P "Skakałam" niskiego krzyżaczka. Nawet nie wiem jak było bo lekko "oszołomiona" byłam. O kurcze :P Quote
goldenka245 Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Dorkaa gratulacje ;) Jak to mówią- 'pierwsze koty za płoty':cool3:;) Quote
ewka i haker Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 no super od czegos trzeba zaczac:multi: Quote
Mi. Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 [B]właśnie powstała stronka hodowli z której wzięłam Compana:) [/B] [B]Zapraszam:)[/B] [URL]http://www.arabians-jastrzebiec.pl/[/URL] Quote
goldenka245 Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='Mi.'][B]właśnie powstała stronka hodowli z której wzięłam Compana:) [/B] [B]Zapraszam:)[/B] [URL]http://www.arabians-jastrzebiec.pl/[/URL][/quote] Ja już odwiedziłam zaraz po tym jak na net została 'wpuszczona':cool3: Quote
Mi. Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 [quote name='goldenka245']Ja już odwiedziłam zaraz po tym jak na net została 'wpuszczona':cool3:[/quote] [B]a skąd wiedziałaś, że/kiedy została wpuszczona?:cool1:[/B] Quote
goldenka245 Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='Mi.'][B]a skąd wiedziałaś, że/kiedy została wpuszczona?:cool1:[/B][/quote] Ma się te znajomości:diabloti::evil_lol: A tak na poważnie to już wiesz:cool3: I wiesz też kilka innych rzeczy :siara: ale ciii:diabloti: Quote
Mi. Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 [quote name='goldenka245']Ma się te znajomości:diabloti::evil_lol: A tak na poważnie to już wiesz:cool3: I wiesz też kilka innych rzeczy :siara: ale ciii:diabloti:[/quote] [B]a ja wlasnie chciałam wygadać:evil_lol:[/B] [B]3mam kciuki ZA... wiesz co:diabloti::evil_lol:[/B] Quote
goldenka245 Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='Mi.'][B]a ja wlasnie chciałam wygadać:evil_lol:[/B] [B]3mam kciuki ZA... wiesz co:diabloti::evil_lol:[/B][/quote] To ściśle tajne:loveu::diabloti: Tzn. wiesz możesz czuć sie VIPem:diabloti: Quote
Mi. Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 [quote name='goldenka245']To ściśle tajne:loveu::diabloti: Tzn. wiesz możesz czuć sie VIPem:diabloti:[/quote] [B]:diabloti:czuje sie zaszczycona:diabloti:[/B] Quote
Dorkaa Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='goldenka245']Ma się te znajomości:diabloti::evil_lol: A tak na poważnie to już wiesz:cool3: I wiesz też kilka innych rzeczy :siara: ale ciii:diabloti:[/quote] Czy ja też wiem :cool3: :evil_lol:? Czy o TO chodzi :evil_lol:? Quote
goldenka245 Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='Dorkaa']Czy ja też wiem :cool3: :evil_lol:? Czy o TO chodzi :evil_lol:?[/quote] Kilka osób wie:) Ty też;) Ale Ola już mnie wygania na zawody:grin: ;) Quote
Squ Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [B]goldenka245[/B] czyżbyś konia kupowała? :cool3: Quote
Mi. Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 [quote name='goldenka245']Kilka osób wie:) Ty też;) ;)[/quote] [B]chyba powinnaś się troszke zniechęcić:oops:... chociaż...:diabloti::diabloti::diabloti:[/B] Quote
goldenka245 Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='Mi.'][B]chyba powinnaś się troszke zniechęcić:oops:... chociaż...:diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/quote] Tylko dlatego, że trener tak powiedział ? ;-) Quote
Mi. Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 [quote name='goldenka245']Tylko dlatego, że trener tak powiedział ? ;-)[/quote] [B]ze ja tak mówie:diabloti:[/B] Quote
goldenka245 Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='Mi.'][B]ze ja tak mówie:diabloti:[/B][/quote] aha:diabloti: nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:diabloti: Quote
Mi. Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 [quote name='goldenka245']aha:diabloti: nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:diabloti:[/quote] [B]:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:a ja już myślałam :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/B] Quote
goldenka245 Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='Mi.'][B]:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:a ja już myślałam :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/quote] ze mnie zniechęcisz?:diabloti: Quote
Mi. Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 [LEFT][quote name='goldenka245']ze mnie zniechęcisz?:diabloti:[/quote] [B]to taki podstep:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/B] :oops: [B]nakrylas mnie :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/LEFT] Quote
goldenka245 Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='Mi.'][LEFT] [B]to taki podstep:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/B] :oops: [B]nakrylas mnie :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/LEFT] [/quote] Bo ty chciałabyś mieć wszystko dla siebie!:diabloti::evil_lol: Quote
Recommended Posts