Jump to content
Dogomania

Masz swojego konia?  

186 members have voted

1. 1. Masz swojego konia?

• Mam :)
    • Niestety nie mam
    • Na razie nie mam, ale sądze, że już niedługo czterokopytny zagości w moim domu :)
    • Mam, ale chyba niedlugo będziemy musieli się rozstać...
    • Nie mam i mieć nie będe

Recommended Posts

Posted

Zobaczymy jeszcze jak wyjdą klaczki 11 letnie i starsze (gdzie też mamy silną obsadę :) ) Narazie bój o czempionat będą prawdopodobnie prowadziły janowska Etnologia i michałowska Estoria :)

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trzymajmi kciuki za michałowską Palmirę, która w tym roku z Janowie została Czempionką Klaczy Starszych i Najlepszym Koniem Pokazu! Startuje (chyba) jako druga. Pierwsza jest michałowska Prognoza, która wystepuje pod barwami Szwecji

Posted

[quote name='*luthien*']

[B]Visenna, fajny konio. Bardzo potezny:D hehe, a ty taka malutka sie na nim wydajesz:)[/B][/QUOTE]
Ano kawa konia z niego, ale nie był jeszcze największy w stajni :)
Piszę był,bo dwa tyg temu włascicel wywiózł go do Bonina w trenign do Oli Lusiny :( A wczesnej startował na nim moj znajomy. Szkoda, juz zaczynałam się przyzywyczajać do narowów tego wariata.
A ja sie mala wydaje na wiekszosci koni, bo chuda jestem podobno :)

Posted

Ja jezdzilam pare lat temu, ale niestety przez brak czasu i spora ilosc nauki musialam zaprzestac :-( ale dowiedzialam sie ze na moich studiach mozna w ramach wf jezdzic na koniach wiec kto wie :D

Bardzo zaluje ze zaprzestalam ale to byla raczej sila wyzsza ;(

A moja milosc to klacz anglo-araba SUKCESJA (kasztanowo-srokata klaczka 7 laetnia )

Posted

[quote name='Visenna']Ano kawa konia z niego, ale nie był jeszcze największy w stajni :)
Piszę był,bo dwa tyg temu włascicel wywiózł go do Bonina w trenign do Oli Lusiny :( A wczesnej startował na nim moj znajomy. Szkoda, juz zaczynałam się przyzywyczajać do narowów tego wariata.
A ja sie mala wydaje na wiekszosci koni, bo chuda jestem podobno :)[/quote]
oj, szkoda,szkoda...nawet, jak się jest pierwszy raz na koniu to już się do niego człowiek przywiązuje...

Posted

Palmira jest niesamowita! Już nawet nie liczyłam tych 20! Ale wydaje mi się ze 8 ich słyszałam! No z taką notą zdeklasuje wszystkich!
Mała poprawka było 11 x 20 :P Emocja też pieknie sie zaprezentowała! Narazie jest druga!

Posted

Palmira pierwsz druga jest polska klaczka wyeksportowana do Niemiec - Eberia a Emocja jest 3. Co tu dużo mówić, wszystkie 3 klasy wchodzące w skład czempionatu klaczy starszych wygrały polskie klacze :) Teraz klasy ogierów gdzie mamy piękne konie, ale watpie żebyśmy je wygrali..

Posted

Niepotrzebnie wątpiłam w polskie ogiery :) Grafik wygrał swoją klasę, Gaspar w swojej klasie zajął 3 miejsce, pierwsze miejsce zajął niesamowity Eternity Ibn Navarrone -D, Esparto w swojej klasie wygrał, a Poganin w tej samej klasie zajął 3 miejsce za moim ulubieńcem Ma Shadow El Sher. O 14 zaczynają sie czempionaty i najwieksze emocje :)

Posted

już 2 czempionaty za nami :) Pistoria zdobyła tytuł Top Five a Altis został wiceczempionem ogierów młodszych! Szczerze mówiąc jak usłyszałam, że nie ma go w Top Five to myślałam, że odpadł bo wczoraj co prawda klase wygral ale noty mial niskie :) Wspaniala niespodzianka :)!!!
Niedługo będą największe emocje, bo bedzie czempionat klaczy starszych!

Posted

Wszystko się strasznie przeciąga, a do tego nawala audycja :/ Myśle, że czempionat klaczy zacznie sie tak za 30 min (przynajmiej mam taką nadzieje) Myślę, że ten czempionat to już tylko formalności bo Palmira jest niepokonana :) Ale nie chce zaprzeczać :)

Posted

Eternity Czempionem, michałowski Esparto będący w dzierżawie wiceczempionem, a Grafik "tylko" top five :)

Polska zdeklasowała wszystkich! Puchar Hodowców jak i Puchar Narodów otrzymała Polska!!!

Miło wiedzieć, że chociaż w czymś jesteśmy dobrzy..

Posted

Szkoda, ze nie widzieliście tej zawiedzionej miny spikera jak czytał, że Polska wygrała Puchar Narodów a nastepnie Puchar Hodowców :P Gdyby nie oklaski publiczności to bym nie wiedziała o co chodzi (spóźnione, bo chyba też publiczność nie wiedziała że to są wyniki a nie jakieś suche fakty :P ) t