Jump to content
Dogomania

Masz swojego konia?  

186 members have voted

1. 1. Masz swojego konia?

• Mam :)
    • Niestety nie mam
    • Na razie nie mam, ale sądze, że już niedługo czterokopytny zagości w moim domu :)
    • Mam, ale chyba niedlugo będziemy musieli się rozstać...
    • Nie mam i mieć nie będe

Recommended Posts

Posted

[B]Nasz stary wątek zginął bezpowrotnie wraz z porządkami forum więc zakładam nowy temat;). Caaałyyy poświęcony koniom:cool3:. Chwalcie sie tu swoimi pociechami lub doswiadczeniami:cool1: zapraszam wszystkich jezdzacych oraz tych co dopiero chca zaczac przygode z konmi;)[/B]

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B]a gdzie jezdzicie?:)[/B]

[B]ja za 2 tygodnie, jak wroce z obozu bede Diane dzierzawila (mozliwe)... w niedziele postaram sie wkleic jej zdjecia :)[/B]

Posted

Melduję się jako koniarz!
Ja jeżdżę od 2,5 roku , na początku w klubie Vena Sport w Łajskach (pod Legionowiem k. W-wy) a teraz przeniosłam się naprzeciwko do kj "Ławra" :)
Konie i jeździectwo to moje drugie hobby :loveu: ale na własnego kopytniaka niestety brak czasu i pieniędzy... Może kiedyś.
Teraz właśnie szukam jakiegos dobrego obozu jeździeckiego na środek sierpnia ,niestety, na wszystkich dobrych miejsca są pozajmowane więc pewnie spędze ten czas po prostu w stajni :) Może znacie jakiś obozik gdzie jeszcze byłoby miejsce? :cool3:

Posted

[B]ja mam juz za soba jeden oboz, teraz w poniedzialek wyjezdzam na drugi wiec trzeci chyba odpada, nawet konny:eviltong:. Po za tym trze sie bedzie zajac dzierzawionym koniem:). Ale jak znajde jakis oboz z wolnym miejscem to powiadomie Cię an_bzik:razz:[/B]

Posted

o fajnie :eviltong: temacik dla mnie :evil_lol:
jeżdżę konno od 8 lat :) ale nie jakoś tak super wyczynowo :) planuje jeszcze w tym roku zrobić sobie papiery instruktora jazdy konnej :)
myślę że za rok lub dwa powinnam już mieć swojego konia który będzie stał w stajni u mojego znajomego :) a jeśli to nie będzie taki na prawdę mój koń to przynajmniej będzie takim koniem na którym tylko ja jeżdżę i będzie praktycznie jak mój :evil_lol::evil_lol:mogę pokazać Wam filmiki z moim udziałem :D
[url]http://youtube.com/watch?v=oDJ8bHiEtj0[/url]

[url]http://youtube.com/watch?v=3BA99qGL_9Y[/url]

a osiągnięcia w skokach to 1 miejsce w klasie yyy to chyba było LL albo w L w skokach przez przeszkody w amatorskich zawodach w Toruniu :p

Guest Agata_B
Posted

Melduje się :multi:
Jeżdzę konno od (UWAGA) miesiąca (tzn chodze na naukę jazdy :evil_lol: ). Uwielbiam wszystkie konie. W przyszłości chciałabym mieć dwa konie (araby) białego i karego.

Posted

[quote name='an_bzik']A na jakich byłaś? Ja chciałam jechać do Annopola do pana Lipczyńskiego ale w czerwcu się dowiadywałam i już miejsc nie było :([/quote][B] na da vinci i teraz jade na taneczny, choc nie chce:lol: [/B]

[quote name='Rinuś']o fajnie :eviltong: temacik dla mnie :evil_lol:
jeżdżę konno od 8 lat :) ale nie jakoś tak super wyczynowo :) planuje jeszcze w tym roku zrobić sobie papiery instruktora jazdy konnej :)
myślę że za rok lub dwa powinnam już mieć swojego konia który będzie stał w stajni u mojego znajomego :) a jeśli to nie będzie taki na prawdę mój koń to przynajmniej będzie takim koniem na którym tylko ja jeżdżę i będzie praktycznie jak mój :evil_lol::evil_lol:mogę pokazać Wam filmiki z moim udziałem :D
[URL]http://youtube.com/watch?v=oDJ8bHiEtj0[/URL]

[URL]http://youtube.com/watch?v=3BA99qGL_9Y[/URL]

a osiągnięcia w skokach to 1 miejsce w klasie yyy to chyba było LL albo w L w skokach przez przeszkody w amatorskich zawodach w Toruniu :p[/quote] [B]fajne filmiki;)ladny konik:cool3:[/B]

[B]gratuluje osiagniec:multi:[/B]

[B]a w jaki styl jazdy preferujecie?:D Ja probowalam praktycznie kazdy, lecz najbardziej kreci mnie ujezdzenie i skoki:p Western trenuje moj tata....tez probowalam sie do tego przekonac co skonczylo sie wielkimi zakupami typu siodlo, oglowie itp. ale nic wiecej:lol:. Na damskim siodle rowniez jezdzilam, ale to nie dla mnie:p.[/B]

Posted

[quote name='*luthien*'][B]a w jaki styl jazdy preferujecie?:D Ja probowalam praktycznie kazdy, lecz najbardziej kreci mnie ujezdzenie i skoki:p Western trenuje moj tata....tez probowalam sie do tego przekonac co skonczylo sie wielkimi zakupami typu siodlo, oglowie itp. ale nic wiecej:lol:. Na damskim siodle rowniez jezdzilam, ale to nie dla mnie:p.[/B][/quote]
Ujeżdżanie :loveu::loveu: skoków jeszcze nie próbowałam :evil_lol: A co do westernu to jeździłam tylko na takim siodle :roll: Ale teraz będę na klasycznym ;)

Posted

[quote name='ß@$!@']Ujeżdżanie :loveu::loveu: skoków jeszcze nie próbowałam :evil_lol: A co do westernu to jeździłam tylko na takim siodle :roll: Ale teraz będę na klasycznym ;)[/quote]
[B]ale uczylas sie stylu western na westernowym siodle, czy jezdzilas klasycznie?:roll: ;) [/B]

Posted

ja to najbardziej skoki oczywiście,ujeżdżenie może być gdy mam pod sobą odpowiedniego konia,bo jeśli wsiądę na konia który na moje polecenia nie reaguje to nie jest żadna przyjemność :)
no i uwielbiam też ściganie się :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Rinuś']ja to najbardziej skoki oczywiście,ujeżdżenie może być gdy mam pod sobą odpowiedniego konia,bo jeśli wsiądę na konia który na moje polecenia nie reaguje to nie jest żadna przyjemność :)
no i uwielbiam też ściganie się :evil_lol::evil_lol:[/quote]
[B]ja tez:cool3: szczegolnie na lace:loveu:[/B]

Posted

[quote name='*luthien*'][B]ja tez:cool3: szczegolnie na lace:loveu:[/B][/quote]
u nas jest lotnisko pod nosem więc na lotnisku :evil_lol::evil_lol:
ale tam gdzie jeżdżę do pracy przy koniach,to sama jeżdżę w tereny i wtedy ścigam się z wiatrem:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Rinuś']u nas jest lotnisko pod nosem więc na lotnisku :evil_lol::evil_lol:
ale tam gdzie jeżdżę do pracy przy koniach,to sama jeżdżę w tereny i wtedy ścigam się z wiatrem:evil_lol::evil_lol:[/quote]
[B]oo pozwalaja ci samej wyjerzdzac?:D nie noo fajnie:)[/B]

Posted

[quote name='*luthien*'][B]oo pozwalaja ci samej wyjerzdzac?:D nie noo fajnie:)[/B][/quote]
no jasne :) ale zawsze biorę ze sobą telefon w razie gdyby się coś stało :)
poza tym tam nie ma kto ze mną jeździć :eviltong:

Posted

[quote name='Rinuś']no jasne :) ale zawsze biorę ze sobą telefon w razie gdyby się coś stało :)
poza tym tam nie ma kto ze mną jeździć :eviltong:[/quote] [B]hehe a w jakiej stajni jezdzisz? ile ty w ogole masz lat?:D 18?:lol: [/B]

Posted

[quote name='*luthien*'][B]hehe a w jakiej stajni jezdzisz? ile ty w ogole masz lat?:D 18?:lol: [/B][/quote]
tak ogólnie to jeżdżę w Toruniu w Fundacji Ducha,ale tam gdzie jeżdżę pracować to jest na Zasadkach :) takie gospodarstwo koło Rypina :)
mają tam aż 5 koni :evil_lol::evil_lol: ale za 2 lata ma już tam stać stajnia na 20 koni i w tym same rasowce :loveu::loveu::multi: