doris_day Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Guciek, przebieraj łapkami :) Szkoda, ze ludzie szukajacy psa w schronisku nie widze tego co my :) Quote
kiniaczeq Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Skąd informacja że będzie w "Moim Psie" ogłoszenie o Gutku ? pisałyscie do tej gazety? bo ja tak tylko nic mi nie odpisali.. Quote
Jagoda1 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Ogłoszenia Gucia są na str. 5 w moim poście. Quote
Pat.rycja Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Kiniaczeq-wydaje mi się, że ja i AgusiaTerierka mówimy o stronie internetowej " Mojego Psa". Jest tam dział adopcje i osobiście widziałam tam ogłoszenie Gucia Quote
Jagoda1 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='Pat.rycja']Kiniaczeq-wydaje mi się, że ja i AgusiaTerierka mówimy o stronie internetowej " Mojego Psa". Jest tam dział adopcje i osobiście widziałam tam ogłoszenie Gucia[/quote] Tak, zgadza się... Quote
carolinascotties Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 a ile kosztuje ogłoszenie w gazecie Moj pies" - czy ktos sie orientuje...? Quote
Pat.rycja Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Ja znalazłam tylko akie info: [URL]http://ogloszenia.psy.pl/[/URL] ( drogo) Ale nie jestem pewna-czy chodzi wyłącznie o ogłoszenia drobne-typu hodowla x..., czy adopcje też są w tej kategorii:niewiem: Quote
grinajs Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 carolinascotties- za darmo :) Jak pisałam do nich w sparwie Moni i Krecika to za darmo oferowali pomoc.Ba nawet przemiła p.redaktor chciala wysyłąć dziennikarza i fotografa by zrobili reportaz o psich staruszkach a tym samym zwiekszyli im szanse na adopcje poprzez ukazanie sie ogloszenai o nich w Moim Psie w dziale ADAOPCJE.(reportaz swoją drogą). Ja jakies 3 tyg temu wysyłąłąm do Mojego Psa i Psa prosbę o to by Gucia puścili w ADOPCJACH we wrzesniowym numerze i po dzis dzien nie dostaląm odpowiedzi od nich.Przyszło mi tylko,ze "mail pod ten adres nie został dostarczony".Dziwne.POtem prubowalam jeszcze raz i nie dostalam odpowiedzi po dzioś dzień. Quote
carolinascotties Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Grinajs - dziękuję Ci za informacje :) :loveu: Quote
ewatonieja Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 u nas w łodzi tez całe mnóstwo takich niepozornych psiaków,które pół zycia ,a czasem i ostatnie dni spędzają w schronisku :( Quote
Szyszka Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Szybciutko przejrzałam wątek. On wcale nie jest brzydki, jest śliczny i kochany. Zasługuje by starość spędzić u boku swojego pana. Czy moge jakoś pomóc? Quote
Agata Balu Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 na stronie: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6486983#post6486983"]http://www.dogomania.pl/forum/showth...83#post6486983[/URL] Zamieściłam treść protestu! Należy szybko wysyłać!!! Quote
Pat.rycja Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='Szyszka']Szybciutko przejrzałam wątek. On wcale nie jest brzydki, jest śliczny i kochany. [/quote] Prawda, że nie jest brzydki? Tylko niejaka ciocia Amelka0 tak twierdzi:mad: Quote
Pat.rycja Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='rotek_']amelka lubi takie dołujące tytuły:evil_lol:[/quote] Może to 'chwyt marketingowy'?:evil_lol: Oby okazał się skuteczny:p Quote
grinajs Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 no Guciek zbieraj się-idziom na spaceraska:evil_lol: :painting: .najpierw ze mną a potem z inną ciotką;) Quote
Szyszka Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Gutek, pamiętaj, piękny jesteś, pierś do przodu i reklamuj się. Quote
amelka0 Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 [quote name='Pat.rycja']Może to 'chwyt marketingowy'?:evil_lol: Oby okazał się skuteczny:p[/quote] Ja Wam dam wyśmiewać się ze swojej koleżanki i mnie od speców od reklamy wyzywać:mad:Może i jestem takim domorosłym psychologiem i "specem "od reklamy,ale na prawdę prawdziwej,w niczym nie przekłamanej.Dla mnie On jest piękny,dla mnie właśnie wszystkie psy większe,starsze i brzydkie są najpiękniejsze,bo mają małą szansę,a już w naszym schronie szczególnie,dlatego pragnę taki psom pomagać,zwłaszcza takim które są tu najdłużej,zanim.....jeszcze zdążę.I uwierzcie mi u nas jest 300 psów,nawet rasowe bywają,więc na takiego Gucia nikt nawet nie chce spojrzeć:-(:-( Proponowałam pewnej pani co odwiedziła schron,jego to....nawet do pilnowania domu do budy,powiedziała że chce psa reprezentacyjnego:angryy::angryy::angryy: Quote
Recommended Posts