Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 279
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

...ludzie, ludzie...:shake: Zero zainteresowania nawet ze strony dogomaniaków- już o wrocławskich wolontriuszach nie wspomnę:diabloti:

Szlag by to- psiak nie wychodzi, jak jestem to i o nim zapominam kompletnie:-(

PASKUD rusz się chlopie na wybieg! Niech Cię ktoś zauważy!

Posted

Korenia napisał(a):
Koper Ty o wszystkim zapominasz :evil_lol: Pamietasz jak mi obiecałaś sprawdzić jeden numer przy okazji amstaffki jakieś 3 miesiace temu :evil_lol:?

Tyle, że to nie z zapominalstwa, a z braku godziny wolnej przeznaczonej do przesiedzenia przy schroniskowym biurku i grzebania w papierach.:roll: Ten numer mam cały czas zapisany w notesie!

Posted

Dzięki Koperzasta ;) To jak będziesz miała chwile to looknij ;) To nic pilnego, ale chciałabym wiedzieć skąd pochodzi moje diecie :eviltong: Jakoś wtedy zapomniało mi się zapytać ;)

Posted

śliczności maleńkie...przecież nalezy Ci sie domek..hopsaj do góry..Napiszcie cioteczki, gdzie psinka obecnie przebywa i coś iwęcej o tym Maleństwie.Miziam Maluszka na dobranoc...:lol:

Posted

gonia66 napisał(a):
śliczności maleńkie...przecież nalezy Ci sie domek..hopsaj do góry..Napiszcie cioteczki, gdzie psinka obecnie przebywa i coś iwęcej o tym Maleństwie.Miziam Maluszka na dobranoc...:lol:

i zdjecia bo bez tego trudno bardzo domu szukac :roll:

Posted

No i co tam u naszego Pięknisia słychać???CZemu cisza jakaś nastąpiła???Fajnie byłoby Go znów zobaczyć i dowiedzieć się jakichś nowinek..póki- co podnoszę Pięknisia do góry i zyczę spokojnych senków:lol: