Koperek Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 ...ludzie, ludzie...:shake: Zero zainteresowania nawet ze strony dogomaniaków- już o wrocławskich wolontriuszach nie wspomnę:diabloti: Szlag by to- psiak nie wychodzi, jak jestem to i o nim zapominam kompletnie:-( PASKUD rusz się chlopie na wybieg! Niech Cię ktoś zauważy! Quote
ulvhedinn Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 Ostatnio też nie wyszedł, choć cmokałam i wołałam przed boksem... :shake: Quote
Korenia Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Koper Ty o wszystkim zapominasz :evil_lol: Pamietasz jak mi obiecałaś sprawdzić jeden numer przy okazji amstaffki jakieś 3 miesiace temu :evil_lol:? Quote
Koperek Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Korenia napisał(a):Koper Ty o wszystkim zapominasz :evil_lol: Pamietasz jak mi obiecałaś sprawdzić jeden numer przy okazji amstaffki jakieś 3 miesiace temu :evil_lol:? Tyle, że to nie z zapominalstwa, a z braku godziny wolnej przeznaczonej do przesiedzenia przy schroniskowym biurku i grzebania w papierach.:roll: Ten numer mam cały czas zapisany w notesie! Quote
Korenia Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Dzięki Koperzasta ;) To jak będziesz miała chwile to looknij ;) To nic pilnego, ale chciałabym wiedzieć skąd pochodzi moje diecie :eviltong: Jakoś wtedy zapomniało mi się zapytać ;) Quote
GoskaGoska Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 no ja ten watek tez dopiero teraz znalazlam, gdzie psiak ma ogloszenia? Quote
Kam Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 ja go mam na allegro, nie wiem, czy ma inne Quote
gonia66 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 śliczności maleńkie...przecież nalezy Ci sie domek..hopsaj do góry..Napiszcie cioteczki, gdzie psinka obecnie przebywa i coś iwęcej o tym Maleństwie.Miziam Maluszka na dobranoc...:lol: Quote
ewatr Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 gonia66 napisał(a):śliczności maleńkie...przecież nalezy Ci sie domek..hopsaj do góry..Napiszcie cioteczki, gdzie psinka obecnie przebywa i coś iwęcej o tym Maleństwie.Miziam Maluszka na dobranoc...:lol: i zdjecia bo bez tego trudno bardzo domu szukac :roll: Quote
gonia66 Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 No i co tam u naszego Pięknisia słychać???CZemu cisza jakaś nastąpiła???Fajnie byłoby Go znów zobaczyć i dowiedzieć się jakichś nowinek..póki- co podnoszę Pięknisia do góry i zyczę spokojnych senków:lol: Quote
Reksiu21 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Oj, my tak sobie chyba bedziemy w nieskonczonosc podnosic....:shake: Quote
maarit Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 :painting: To spacerek z cioteczką na wieczór skoro żadnych wieści o tobie Śliczny Quote
Reksiu21 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Oj biedaku, cicho tu u ciebie, malo kto zaglada.:shake: Quote
maarit Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Ciotka zagląda i już wyciąga na spacerek:Dog_run: Quote
Reksiu21 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 No slicznotko, hopaj do gory, nic innego narazie niemoge..:shake: Quote
Recommended Posts