Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja rozmawiałam wczoraj z hotelikiem i o Etne też zapytałam. Podobno nie ma już w ogóle śladu po zalęknionej suni, a jest rozbrykana, wesoła, skora do zabawy, cudna dziewczyna. Lubi sobie skakać po ludziach, a ponieważ do malutkich nie należy to trzeba ją oduczyć. Nawet już nieznanych sobie ludzi nie boi sie tak bardzo jak na początku. Myślę, że można już śmiało sunię ogłaszać, chyba, że ma już porobione ogłoszenia?

Posted

Ja rozmawiałam wczoraj z hotelikiem i o Etne też zapytałam. Podobno nie ma już w ogóle śladu po zalęknionej suni, a jest rozbrykana, wesoła, skora do zabawy, cudna dziewczyna. Lubi sobie skakać po ludziach, a ponieważ do malutkich nie należy to trzeba ją oduczyć. Nawet już nieznanych sobie ludzi nie boi sie tak bardzo jak na początku. Myślę, że można już śmiało sunię ogłaszać, chyba, że ma już porobione ogłoszenia?

Dzielna Etnusia :klacz: :klacz: :klacz:  niech bryka :) należy jej się :) A domek cudny na pewno się znajdzie dla takiej ślicznotki :calus:

Posted

No ja też mam newsy: Etna ma się bardzo dobrze...lęki mineły, nawet do obcych już nie jest tak wystraszona...parę chwil i jest radość. Wspaniale skacze mi nad głową jak idę do niej z miską czy bez...ma spręzyny w nogach...jest komiczna, bo duża a pięknie lekko się unosi. Muszę nagrać wam filmik...Apetyt ma...z Reksiem koleżanka...jednym słowem jest kochana i wesoła...zmieniła się od przyjazdu napewno, na dobre oczywiście. Zaufała chyba już człowiekowi.

• 2 weeks later...
Posted

wpływy listopad 2014:

03.11. Anula - 30zł

03.11. Agnieszka 103 - 10zł

04.11. yolanovi - 20zł

06.11. P.Łukasz z Międzyświecia - 90zł

10.11. żabcia15 - 30zł

14.11. Zofija- 20zł

28.11. basiek8 -20zł

razem=220zł + 464zł (było) 

Na koncie Etny jest 684,00 zł :loveu:  :klacz: DZIĘKUJEMY!!!

Posted

Wieści z hoteliku: Etna bez zmian tz. jest bardzo wesoła, zdrowa i  dla nas już otwarta, ale gdy jest ktoś obcy to szczeka z ogonem podwiniętym, czyli stracha jeszcze ma, do psów pozytywnie nastawiona. Lubi spacerki i grzecznie chodzi z Reksiem. Apetyt dopisuje i wszystko jest ok, odrobaczona.

• 2 weeks later...
Posted

wpływy grudzień 2014:

01.12. Yolanovi - 20zł

02.12. Anula-20zł

03.12. Agnieszka103-10zł

11.12. żabcia15-30zł

15.12 Zofija - 10zł

22.12 basiek8-20zł

DZIĘKUJEMY:)!!!

Razem = 110,00zł + 684,00zł (było)= 794,00zł minus 350zł -hotelowanie Etny grudzień, na koncie Etny, na dzień 31.12.2014 zostaje 444,00zł