Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magda z.']wielkie dzieki Sabinko:loveu::loveu::loveu:[/quote]

Do uslug... :lol:

Wiec teraz mamy trzy Tyskie sunie w kolejce do Murki... Poza Tosia i Balbinka jest jeszcze Zula, ale ona "stoi" w innej kolejce, bo jest mala i ma byc w hotelikowym domku...

Teraz trzeba szuakc deklaracji finansowych... Ja oczywiscie bede co miesiac tez dokladac co nieco... :lol:

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Sabina02']Do uslug... :lol:

Wiec teraz mamy trzy Tyskie sunie w kolejce do Murki... Poza Tosia i Balbinka jest jeszcze Zula, ale ona "stoi" w innej kolejce, bo jest mala i ma byc w hotelikowym domku...

Teraz trzeba szuakc deklaracji finansowych... Ja oczywiscie bede co miesiac tez dokladac co nieco... :lol:[/quote]

Super !
Ja proponuje wiec juz zaczac wplacac pieniazki .... czy na AFN ? Wtedy ninie beda mialy swoja skarpetke.

Posted

[quote name='zuziaM']Super !
Ja proponuje wiec juz zaczac wplacac pieniazki .... czy na AFN ? Wtedy ninie beda mialy swoja skarpetke.[/quote]

Pieniazki nie ida na AFN tylko na konto Murki, ale Murka raczej nie chce wplat dopoki pies nie jest juz u niej... Moze sobie gdzies odkladajcie u siebie na boku, to potem beda jak znalazl... :lol:

Posted

Widzę dziewczyny, że pełna organizacja. Super.

Jeśli chodzi o pieniądze za hotelik u Murki to możnaby je wpłacać na nasze konto- tyskich wolontariuszy. Oczywiście z dopiskiem "za hotelik Balbinki" czy "za hotelik Tosi". Wydaje mi się, że taka opcja byłaby najlepsza.
Ze wszystkiego się rozliczamy, a właściwie dopiero będziemy, bo konto powstało niedawno. Na wątku tyskiej kotki- Majki będą niedługo wklejone wszytkie rachunki i faktury za weterynarza i leki.
Jeszcze jedna sprawa: wiem, że to nudne, ale niestety taka jest sytuacja.
Jesteśmy w tej chwili na minusie, więc musimy wiedzieć czy damy radę z opłaceniem hoteliku. Sami na pewno nie, więc mam nadzieję, że razem jakoś sobie poradzimy.

WSZYSTKIM DZIĘKUJĘ ZA ZAAGAŻOWANIE I POMOC!
TO DLA MNIE (DLA NAS) I DLA DZIEWCZYN BARDZO DUŻO! :loveu:
JESTEŚCIE KOCHANE!

Posted

na pewno się uda, ja trochę bazarków tez na nie moge powystawiać, ale to najlepiej jak juz tam będą, żeby nie było że wyłudzenia;) Jak tylko tam trafią to rusze:)

Posted

[quote name='kaja555']Obserwuję wątek i Murka na razie w szpitalu (chyba chodzi o nowego dogomaniaka :razz:) więc nie wiadomo co z kolejką...[/quote]

Tak, chodzi o nowego dogomaniaka... :multi:

A z kolejka to jak pisalam, musi sie zwolnic jedno (lub obydwa) z dwoch miejsc u Murki. Teraz sa te miejsca zajete przez pieski, ktorych linki wkleilam w poscie nr. 274, str. 28. Obserwujcie te watki, pomozcie szukac domkow tym pieskom i jak je znajda to Balbinka i Tosia beda nastepne. :lol:

• 4 weeks later...
Posted

Zycze tym dziewczynkom, zeby jeszcze przed zwolnieniem sie miejsca w hoteliku znalazly swoje ukochane panie.....
A jak sobie sunie radza w te upaly ? Czy maja tam wszystko, czego potrzebuja ... oczywiscie oprocz kochajacego domku ....?

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...