Sabina02 Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 [quote name='magda z.']wielkie dzieki Sabinko:loveu::loveu::loveu:[/quote] Do uslug... :lol: Wiec teraz mamy trzy Tyskie sunie w kolejce do Murki... Poza Tosia i Balbinka jest jeszcze Zula, ale ona "stoi" w innej kolejce, bo jest mala i ma byc w hotelikowym domku... Teraz trzeba szuakc deklaracji finansowych... Ja oczywiscie bede co miesiac tez dokladac co nieco... :lol: Quote
zuziaM Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 [quote name='Sabina02']Do uslug... :lol: Wiec teraz mamy trzy Tyskie sunie w kolejce do Murki... Poza Tosia i Balbinka jest jeszcze Zula, ale ona "stoi" w innej kolejce, bo jest mala i ma byc w hotelikowym domku... Teraz trzeba szuakc deklaracji finansowych... Ja oczywiscie bede co miesiac tez dokladac co nieco... :lol:[/quote] Super ! Ja proponuje wiec juz zaczac wplacac pieniazki .... czy na AFN ? Wtedy ninie beda mialy swoja skarpetke. Quote
Sabina02 Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 [quote name='zuziaM']Super ! Ja proponuje wiec juz zaczac wplacac pieniazki .... czy na AFN ? Wtedy ninie beda mialy swoja skarpetke.[/quote] Pieniazki nie ida na AFN tylko na konto Murki, ale Murka raczej nie chce wplat dopoki pies nie jest juz u niej... Moze sobie gdzies odkladajcie u siebie na boku, to potem beda jak znalazl... :lol: Quote
Rawa Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Widzę dziewczyny, że pełna organizacja. Super. Jeśli chodzi o pieniądze za hotelik u Murki to możnaby je wpłacać na nasze konto- tyskich wolontariuszy. Oczywiście z dopiskiem "za hotelik Balbinki" czy "za hotelik Tosi". Wydaje mi się, że taka opcja byłaby najlepsza. Ze wszystkiego się rozliczamy, a właściwie dopiero będziemy, bo konto powstało niedawno. Na wątku tyskiej kotki- Majki będą niedługo wklejone wszytkie rachunki i faktury za weterynarza i leki. Jeszcze jedna sprawa: wiem, że to nudne, ale niestety taka jest sytuacja. Jesteśmy w tej chwili na minusie, więc musimy wiedzieć czy damy radę z opłaceniem hoteliku. Sami na pewno nie, więc mam nadzieję, że razem jakoś sobie poradzimy. WSZYSTKIM DZIĘKUJĘ ZA ZAAGAŻOWANIE I POMOC! TO DLA MNIE (DLA NAS) I DLA DZIEWCZYN BARDZO DUŻO! :loveu: JESTEŚCIE KOCHANE! Quote
magda z. Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 na pewno się uda, ja trochę bazarków tez na nie moge powystawiać, ale to najlepiej jak juz tam będą, żeby nie było że wyłudzenia;) Jak tylko tam trafią to rusze:) Quote
Rawa Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Może inni się bardziej orientują: czy coś rusza w sprawie miejsc w hoteliku? ;) Quote
kaja555 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Obserwuję wątek i Murka na razie w szpitalu (chyba chodzi o nowego dogomaniaka :razz:) więc nie wiadomo co z kolejką... Quote
Sabina02 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='kaja555']Obserwuję wątek i Murka na razie w szpitalu (chyba chodzi o nowego dogomaniaka :razz:) więc nie wiadomo co z kolejką...[/quote] Tak, chodzi o nowego dogomaniaka... :multi: A z kolejka to jak pisalam, musi sie zwolnic jedno (lub obydwa) z dwoch miejsc u Murki. Teraz sa te miejsca zajete przez pieski, ktorych linki wkleilam w poscie nr. 274, str. 28. Obserwujcie te watki, pomozcie szukac domkow tym pieskom i jak je znajda to Balbinka i Tosia beda nastepne. :lol: Quote
Rawa Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Oj dziołchy, dziołchy, co Wy takie leniwe? Od miesiąca na dole?! JA WAM DAM! Na górę marsz! Quote
zuziaM Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Zycze tym dziewczynkom, zeby jeszcze przed zwolnieniem sie miejsca w hoteliku znalazly swoje ukochane panie..... A jak sobie sunie radza w te upaly ? Czy maja tam wszystko, czego potrzebuja ... oczywiscie oprocz kochajacego domku ....? Quote
grazyna9915 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Do pracowników schroniska nie możemy mieć pretensji. Dbają o psiaki, jednak schronisko to tylko schronisko, nie ma możliwości, żeby je wypieścić, nawet spacerków nie ma. Quote
zuziaM Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Niunki, kto Wami sie zaopiekuje ? Czy na hotelik sie zanosi ? Quote
andzia.z16 Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 No to na TRZY CZTE I RY HOP DO GÓRY! I to najszybciej jak się da! :painting: Quote
Arlene Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Biedne dziewczyny nadal w schronisku... :( Quote
Recommended Posts