Mada:) Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Oj, dziewczynki, dziewczynki... Ten wątek już tak dłuuugo się ciągnie... :shake: Gdzie Wasze domy? Quote
zuziaM Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 A moze jednak wpisac w tytule watku, ze DT platny poszukiwany ? Mysle, ze za 150 zl juz by sie moglo dla jednej psiny cos znalezc. Zmiana nic nie kosztuje, a moze przyniesc z czasem efekty. Quote
Mada:) Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Musimy poczekać na założycielkę wątku - Rawę. Wraca bodajże jutro... Quote
magda z. Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 w czerwcowym Mój Pies ma być ogłoszono Ewcia z w-wy, która tez siedzi w schronie od 10 lat, popytam tam na wątku jak ja ogłosiły i poproszę o namiary, to by się te 2 psice podało:razz: Quote
zuziaM Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 [quote name='magda z.']w czerwcowym Mój Pies ma być ogłoszono Ewcia z w-wy, która tez siedzi w schronie od 10 lat, popytam tam na wątku jak ja ogłosiły i poproszę o namiary, to by się te 2 psice podało:razz:[/quote] Dzieki Magdunia :multi: ! Byloby swietnie, gdyby panienki sie znalazly w gazecie. Beda wieksze szanse, ze kogos ujmie los takich biedactw, ktore nigdy nie opuscily schroniska.... dluuuuugie nigdy.... bardzo dluuuuugie ....:shake: Quote
magda z. Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 [quote name='zuziaM']Dzieki Magdunia :multi: ! Byloby swietnie, gdyby panienki sie znalazly w gazecie. Beda wieksze szanse, ze kogos ujmie los takich biedactw, ktore nigdy nie opuscily schroniska.... dluuuuugie nigdy.... bardzo dluuuuugie ....:shake:[/quote] napisze na wątku Ewci, może jak na nia będzie zbyt dużo chetnych:evil_lol:oby tak było:) Quote
Sabina02 Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 [quote name='magda z.']napisze na wątku Ewci, może jak na nia będzie zbyt dużo chetnych:evil_lol:oby tak było:)[/quote] Ja moge zapytac Murke o hotelik. Mysle ze od razu ich nie wiezmie, ale moze je dac na liste czekajacych. Lecz zanim zapytam to musze miec pewnosc ze nie bedzie tego co z Ewka. Zalatwilam Ewce u Murki hotelik, nawet wplacilam pierwsze 150 zl. Murka juz czekala na Ewke i trzymala dla niej miejsce, a schronisko Ewki nie wydalo. Wiec prosze, upewnijcie sie najpierw jakie jest podejscie pracownikow schronu... Quote
grazyna9915 Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Sabinko pracownicy tyskiego schroniska - jeżeli psy idą w dobre ręce - nie robią problemu z wydawaniem psiaków. Ja widzę tutaj raczej problem finansowy. Quote
magda z. Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 [quote name='Sabina02']Ja moge zapytac Murke o hotelik. Mysle ze od razu ich nie wiezmie, ale moze je dac na liste czekajacych. Lecz zanim zapytam to musze miec pewnosc ze nie bedzie tego co z Ewka. Zalatwilam Ewce u Murki hotelik, nawet wplacilam pierwsze 150 zl. Murka juz czekala na Ewke i trzymala dla niej miejsce, a schronisko Ewki nie wydalo. Wiec prosze, upewnijcie sie najpierw jakie jest podejscie pracownikow schronu...[/quote] dzieki za Sabinko za zainteresowanie:loveu: Dziewczyny, tzn też zuziaM kiedyś po kilka psów utrzymywały z bazarków w hoteliku, w tym mojego zbója, więc wydaje mi się, że warto próbować:roll: Quote
Sabina02 Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 [quote name='magda z.']dzieki za Sabinko za zainteresowanie:loveu: Dziewczyny, tzn też zuziaM kiedyś po kilka psów utrzymywały z bazarków w hoteliku, w tym mojego zbója, więc wydaje mi się, że warto próbować:roll:[/quote] Dobra, to napisze do Murki... :lol: Quote
Sabina02 Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Zrobilam suniom wyroznione i pogrubione Allegro: :lol: [URL="http://www.allegro.pl/item368891710_minelo_10_lat_a_one_wciaz_czekaja_na_milosc.html"]Allegro[/URL] Quote
zuziaM Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 [B]Juz co najmniej 150 zl miesiecznie jest zadeklarowane[/B]. Jo37 i ja ( ja na razie 50 zl, ale mysle, ze bede moze nawet mogla wiecej - ok. 70 - 80 zl ) Quote
magda z. Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 [quote name='Sabina02']Zrobilam suniom wyroznione i pogrubione Allegro: :lol: [URL="http://www.allegro.pl/item368891710_minelo_10_lat_a_one_wciaz_czekaja_na_milosc.html"]Allegro[/URL][/quote] :loveu::loveu::loveu:dzięki wielkie:p ja na razie się mogę zdeklarować na 20-30zł, miało być dla ewci, ale tam nei wyszło, zawsze tez cos z bazarków może wskoczy;) Quote
zuziaM Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 [quote name='magda z.']:loveu::loveu::loveu:dzięki wielkie:p ja na razie się mogę zdeklarować na 20-30zł, miało być dla ewci, ale tam nei wyszło, zawsze tez cos z bazarków może wskoczy;)[/quote] :multi: Magda ! Dzieki ! Dziewczyny, czy pytalyscie o hotelik ? Chociaz ja bym wolala osobiscie DT platny znalezc.... Deklaracje dotychczasowe dla jednej suni wystarcza ( no moze jeszcze jakies 20-30 zl braknie ). Quote
Sabina02 Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 [quote name='zuziaM']:multi: Magda ! Dzieki ! Dziewczyny, czy pytalyscie o hotelik ? Chociaz ja bym wolala osobiscie DT platny znalezc.... Deklaracje dotychczasowe dla jednej suni wystarcza ( no moze jeszcze jakies 20-30 zl braknie ).[/quote] Ja pytalam o hotelik i czekam na odpowiedz... Ten hotelik jest naprawde wspanialy, az szkoda ze Ewcia tam nie pojechala... :shake: Mam nadzieje ze sunie beda mogly tam pojechac, choc wiem ze do tego hoteliku jest kolejka i moga tak szybko tam nie trafic... Quote
grazyna9915 Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Rawa właśnie siedzi na necie i szuka osób które ogłaszają się i deklarują opiekę nad psem. Ja popytam u weterynarzy. W razie czego to może dać ogłoszenie do gazety, że szukamy DT? Quote
zuziaM Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 [quote name='grazyna9915']Rawa właśnie siedzi na necie i szuka osób które ogłaszają się i deklarują opiekę nad psem. Ja popytam u weterynarzy. W razie czego to może dać ogłoszenie do gazety, że szukamy DT?[/quote] Z tym ogloszeniem to troche ryzykowne ... moze kogos skusic fakt, ze platny .... Chyba, ze to bedzie u sasiadow za plotem, gdzie sunie beda na oku stale :roll:. Quote
grazyna9915 Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Niestety nie mam nikogo znajomego kto mógłby się podjąć tymczasu, nawet płatnego. Muszę poszukać wśród osób których nie znam. Quote
magda z. Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Tez załuję, że Ewci sie nie udało-nawet jak byłysmy ostatnio w Dłużynie w schronie to po sąsziedzku u ludzi biegała jej kopia:razz: Mam nadzieję, że tym sunkom się uda:lol: Quote
Sabina02 Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Ok, wiec tak... Balbinka i Tosia sa juz na liscie do hoteliku u Murki :loveu:. W hoteliku na starsze pieski sa tylko dwa miejsca i w tej chwili obydwa sa zajete, ale Balbinka i Tosia sa nastepne w kolejce. :multi: Te dwa miejsca sa zajete przez Krowka z Pabianic, ktory juz jest w hoteliku i starsza Slepke, ktora ma tam wkrotce jechac. Oto watek w ktorym znajdziecie wiecej informacji na temat hoteliku Murki: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=100985[/URL] Zeby sunie szybciej trafily do hoteliku, to prosze o pomoc w szukaniu Krowkowi i Slepce domkow. Oto ich watki: Krowek: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105071[/URL] Slepka: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102924[/URL] Quote
Recommended Posts