Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A moze jednak wpisac w tytule watku, ze DT platny poszukiwany ?
Mysle, ze za 150 zl juz by sie moglo dla jednej psiny cos znalezc.
Zmiana nic nie kosztuje, a moze przyniesc z czasem efekty.

Posted

w czerwcowym Mój Pies ma być ogłoszono Ewcia z w-wy, która tez siedzi w schronie od 10 lat, popytam tam na wątku jak ja ogłosiły i poproszę o namiary, to by się te 2 psice podało:razz:

Posted

[quote name='magda z.']w czerwcowym Mój Pies ma być ogłoszono Ewcia z w-wy, która tez siedzi w schronie od 10 lat, popytam tam na wątku jak ja ogłosiły i poproszę o namiary, to by się te 2 psice podało:razz:[/quote]

Dzieki Magdunia :multi: !
Byloby swietnie, gdyby panienki sie znalazly w gazecie.
Beda wieksze szanse, ze kogos ujmie los takich biedactw, ktore nigdy nie opuscily schroniska.... dluuuuugie nigdy.... bardzo dluuuuugie ....:shake:

Posted

[quote name='zuziaM']Dzieki Magdunia :multi: !
Byloby swietnie, gdyby panienki sie znalazly w gazecie.
Beda wieksze szanse, ze kogos ujmie los takich biedactw, ktore nigdy nie opuscily schroniska.... dluuuuugie nigdy.... bardzo dluuuuugie ....:shake:[/quote]
napisze na wątku Ewci, może jak na nia będzie zbyt dużo chetnych:evil_lol:oby tak było:)

Posted

[quote name='magda z.']napisze na wątku Ewci, może jak na nia będzie zbyt dużo chetnych:evil_lol:oby tak było:)[/quote]

Ja moge zapytac Murke o hotelik. Mysle ze od razu ich nie wiezmie, ale moze je dac na liste czekajacych. Lecz zanim zapytam to musze miec pewnosc ze nie bedzie tego co z Ewka. Zalatwilam Ewce u Murki hotelik, nawet wplacilam pierwsze 150 zl. Murka juz czekala na Ewke i trzymala dla niej miejsce, a schronisko Ewki nie wydalo. Wiec prosze, upewnijcie sie najpierw jakie jest podejscie pracownikow schronu...

Posted

[quote name='Sabina02']Ja moge zapytac Murke o hotelik. Mysle ze od razu ich nie wiezmie, ale moze je dac na liste czekajacych. Lecz zanim zapytam to musze miec pewnosc ze nie bedzie tego co z Ewka. Zalatwilam Ewce u Murki hotelik, nawet wplacilam pierwsze 150 zl. Murka juz czekala na Ewke i trzymala dla niej miejsce, a schronisko Ewki nie wydalo. Wiec prosze, upewnijcie sie najpierw jakie jest podejscie pracownikow schronu...[/quote]
dzieki za Sabinko za zainteresowanie:loveu:
Dziewczyny, tzn też zuziaM kiedyś po kilka psów utrzymywały z bazarków w hoteliku, w tym mojego zbója, więc wydaje mi się, że warto próbować:roll:

Posted

[quote name='magda z.']dzieki za Sabinko za zainteresowanie:loveu:
Dziewczyny, tzn też zuziaM kiedyś po kilka psów utrzymywały z bazarków w hoteliku, w tym mojego zbója, więc wydaje mi się, że warto próbować:roll:[/quote]

Dobra, to napisze do Murki... :lol:

Posted

[B]Juz co najmniej 150 zl miesiecznie jest zadeklarowane[/B].
Jo37 i ja ( ja na razie 50 zl, ale mysle, ze bede moze nawet mogla wiecej - ok. 70 - 80 zl )

Posted

[quote name='Sabina02']Zrobilam suniom wyroznione i pogrubione Allegro: :lol:

[URL="http://www.allegro.pl/item368891710_minelo_10_lat_a_one_wciaz_czekaja_na_milosc.html"]Allegro[/URL][/quote]
:loveu::loveu::loveu:dzięki wielkie:p
ja na razie się mogę zdeklarować na 20-30zł, miało być dla ewci, ale tam nei wyszło, zawsze tez cos z bazarków może wskoczy;)

Posted

[quote name='magda z.']:loveu::loveu::loveu:dzięki wielkie:p
ja na razie się mogę zdeklarować na 20-30zł, miało być dla ewci, ale tam nei wyszło, zawsze tez cos z bazarków może wskoczy;)[/quote]

:multi: Magda ! Dzieki !
Dziewczyny, czy pytalyscie o hotelik ?
Chociaz ja bym wolala osobiscie DT platny znalezc....
Deklaracje dotychczasowe dla jednej suni wystarcza ( no moze jeszcze jakies 20-30 zl braknie ).

Posted

[quote name='zuziaM']:multi: Magda ! Dzieki !
Dziewczyny, czy pytalyscie o hotelik ?
Chociaz ja bym wolala osobiscie DT platny znalezc....
Deklaracje dotychczasowe dla jednej suni wystarcza ( no moze jeszcze jakies 20-30 zl braknie ).[/quote]

Ja pytalam o hotelik i czekam na odpowiedz... Ten hotelik jest naprawde wspanialy, az szkoda ze Ewcia tam nie pojechala... :shake: Mam nadzieje ze sunie beda mogly tam pojechac, choc wiem ze do tego hoteliku jest kolejka i moga tak szybko tam nie trafic...

Posted

Rawa właśnie siedzi na necie i szuka osób które ogłaszają się i deklarują opiekę nad psem. Ja popytam u weterynarzy. W razie czego to może dać ogłoszenie do gazety, że szukamy DT?

Posted

[quote name='grazyna9915']Rawa właśnie siedzi na necie i szuka osób które ogłaszają się i deklarują opiekę nad psem. Ja popytam u weterynarzy. W razie czego to może dać ogłoszenie do gazety, że szukamy DT?[/quote]

Z tym ogloszeniem to troche ryzykowne ... moze kogos skusic fakt, ze platny .... Chyba, ze to bedzie u sasiadow za plotem, gdzie sunie beda na oku stale :roll:.

Posted

Tez załuję, że Ewci sie nie udało-nawet jak byłysmy ostatnio w Dłużynie w schronie to po sąsziedzku u ludzi biegała jej kopia:razz:
Mam nadzieję, że tym sunkom się uda:lol:

Posted

Ok, wiec tak...

Balbinka i Tosia sa juz na liscie do hoteliku u Murki :loveu:. W hoteliku na starsze pieski sa tylko dwa miejsca i w tej chwili obydwa sa zajete, ale Balbinka i Tosia sa nastepne w kolejce. :multi:

Te dwa miejsca sa zajete przez Krowka z Pabianic, ktory juz jest w hoteliku i starsza Slepke, ktora ma tam wkrotce jechac.

Oto watek w ktorym znajdziecie wiecej informacji na temat hoteliku Murki:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=100985[/URL]

Zeby sunie szybciej trafily do hoteliku, to prosze o pomoc w szukaniu Krowkowi i Slepce domkow. Oto ich watki:

Krowek:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105071[/URL]

Slepka:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102924[/URL]