Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='akucha']:megagrin: :megagrin: :megagrin: Oktawio, jesteś niesamowita!!!!! :evil_lol:
Mam nadzieję, ze Chiłek w ciągu tych kilku tygodni znajdzie dom i nie bedziesz musiała narażać TZ-ecika na takie [B]historyjki-koszmarki.[/B]
Bo widać wrażliwy jest.
[/quote]
:evil_lol: taaa i lubię to wykorzystywac:evil_lol: :gent: -na początku była historyjka z Chinami:siara: ja sądzę, że szybko znajdę dom dla Bułki-szybko ale i dobrze-jest maleńka-nie jest wielkim Molosem więc gro osób ma mieszkania nie domy-więc szanse są większe! No chyba...znajdzie się domek wcześniej dla niego-stały
-ja osobiście będę z niego dumna krocząc po osiedlu na spacerki:razz: tak jak napisałam to na początku wątku.

• Replies 377
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chiłek procz niewatpliwej urody ma mnostwo uciazliwych rzeczy-bedzie sikał ,moze brudził w domu,trzeba go wyspokoic, teraz jest kłebkiem nerwow.Nie mialam tez okazji zobaczyc,jak jego układy z innymi pieskami.
To jednak bedzie ciezka praca.

Posted

[quote name='Asior']
ehhhh piesek marzenie:loveu:
tylko to sikanie... cięzko będzie.....
a czemu domek miał by być bez małych dzieci????
[/quote]
Asior-pytasz Brązową czy mnie bo już zgłupiałam-jak mnie to odpowiem-małe dzieci wykluczam zawsze-by były dziecmi samego de Niro-od 8/9 lat wchodzi w grę dom adopcyjny-a dla malutkich dzieci-cóz-polecam dobry sklep z pluszakami Chicco.

Posted

uważam, ze to głupie podejście... mój młody ma 9 lat i od dziecka wychował się ze zwierzętami.... Nie każdy dom gdzie jest dziecko sprawia sobie psa jako maskotke dla dziecka.... To bez sensu.. No ale cóż.. ja Waszego nastawienia nie zmienie.....

Posted

Asiorku,Ty kazdego psa,jakiego bys chciala adoptowac dostalabys z goracymi podziekowaniami.Ale ile jest takich dzieci,jak Twoje? I takich Mam,ktore naucza dziecko delikatnego obchodzenia z pieskiem.

Piesek jest histeryczny i pobudliwy-towarzystwo rozbrykanego,biegajacego malca,to nie najlepsze rozwiazanie.

nie jest tez nauczony NICZEGO.Nie potrafi chodzic na smyczy,załozenie mu obrozy lub zapiecie go na smycz,zajmuje sporo czasu,nie popuszcza moczu,ale nie jest nauczony zalatwiania sie na dworze.To wszystko przed właścicielami.
Chilek jest bardzo halasliwy.Nie jest przyzwyczajony do czesania.
Prawdopodobnie nie był socjalizowany z psami.
nieszczesna,mala maskotka,wyrzucona,zepsuta zabawka-tak mozna go okreslic.
raczej szuka od razu domu stałego.Na tyle ogloszen-przy jego urodzie,nie mialam ani jednego telefonu-lapka skutecznie odstrasza.Mozna wiec przypuszczac,ze DT moglby sie wpakowac 'w kanał" i pobyt pieska przeciagnałby sie na długie miesiace.

Posted

o rety-czyli w takiej sytuacji biedulek faktycznie musi byc najlepiej w domu bez innych psów-mnie osobiście "zafascynowała" jego noga:oops: bo Chiłki nie przypomina tak na prawdę-ale to fakt takich mam jak Asior jest mało-w zasadzie to jakieś dinozaury-Brązowa jak zawsze mądrze pisze-do tego od razu w stałym-Brązowa jest kobieta, któa poważnie się interesuje Chiłkiem? Boże byłoby wspaniale....