oktawia6 Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 [quote name='akucha']:megagrin: :megagrin: :megagrin: Oktawio, jesteś niesamowita!!!!! :evil_lol: Mam nadzieję, ze Chiłek w ciągu tych kilku tygodni znajdzie dom i nie bedziesz musiała narażać TZ-ecika na takie [B]historyjki-koszmarki.[/B] Bo widać wrażliwy jest. [/quote] :evil_lol: taaa i lubię to wykorzystywac:evil_lol: :gent: -na początku była historyjka z Chinami:siara: ja sądzę, że szybko znajdę dom dla Bułki-szybko ale i dobrze-jest maleńka-nie jest wielkim Molosem więc gro osób ma mieszkania nie domy-więc szanse są większe! No chyba...znajdzie się domek wcześniej dla niego-stały -ja osobiście będę z niego dumna krocząc po osiedlu na spacerki:razz: tak jak napisałam to na początku wątku. Quote
brazowa1 Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 Chiłek procz niewatpliwej urody ma mnostwo uciazliwych rzeczy-bedzie sikał ,moze brudził w domu,trzeba go wyspokoic, teraz jest kłebkiem nerwow.Nie mialam tez okazji zobaczyc,jak jego układy z innymi pieskami. To jednak bedzie ciezka praca. Quote
oktawia6 Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Brązowa-to jest ważne jak kontakty z innymi psami...ja mam niewidomą Viktorię-czy on jest zaczepny? Napisz co masz na myśli-on znaczy teren? czy nie trzyma moczu? Quote
oktawia6 Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Jak dowiesz się wszystkiego Brązowa to napisz tutaj Quote
Kasia25 Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Brazowa zajrzy dopiero jutro, ma ograniczony dostep. Maluch w góre. Rudasek dla specjalnej osoby! Quote
oktawia6 Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 o.k. to będę czekac:lol: muszę wiedziec "takie drobiazgi" bo mam w domu jeszcze 3;) w tym jedna specjalnej troski.. Quote
oktawia6 Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 ciekawe czy Brązowa-zbierze wszystkie informacje i napisze? Quote
Kasia25 Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Napisze na pewno , tylko sama nie wiem gdzie ona się podziewa:roll: W góre!!!!!!!!!!! Quote
oktawia6 Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 myślę, że jutro Brązowa na pewno tu wpadnie z tymi odpowiedziami na moje pytania-albo dzisiaj ale później. Quote
akucha Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Wpadnie ;) Ona ma jakieś problemy z netem. Maleństwo w górę!!! Quote
Asior Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 ehhhh piesek marzenie:loveu: tylko to sikanie... cięzko będzie..... a czemu domek miał by być bez małych dzieci???? Quote
oktawia6 Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 [quote name='Asior'] ehhhh piesek marzenie:loveu: tylko to sikanie... cięzko będzie..... a czemu domek miał by być bez małych dzieci???? [/quote] Asior-pytasz Brązową czy mnie bo już zgłupiałam-jak mnie to odpowiem-małe dzieci wykluczam zawsze-by były dziecmi samego de Niro-od 8/9 lat wchodzi w grę dom adopcyjny-a dla malutkich dzieci-cóz-polecam dobry sklep z pluszakami Chicco. Quote
Asior Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 uważam, ze to głupie podejście... mój młody ma 9 lat i od dziecka wychował się ze zwierzętami.... Nie każdy dom gdzie jest dziecko sprawia sobie psa jako maskotke dla dziecka.... To bez sensu.. No ale cóż.. ja Waszego nastawienia nie zmienie..... Quote
oktawia6 Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Chiłek na pierwszą-przyprowadź ciotkę Brązową ! może po popołudniu zajrzy! i opowie czy jestes grzecznym chłopczykiem! Quote
brazowa1 Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Asiorku,Ty kazdego psa,jakiego bys chciala adoptowac dostalabys z goracymi podziekowaniami.Ale ile jest takich dzieci,jak Twoje? I takich Mam,ktore naucza dziecko delikatnego obchodzenia z pieskiem. Piesek jest histeryczny i pobudliwy-towarzystwo rozbrykanego,biegajacego malca,to nie najlepsze rozwiazanie. nie jest tez nauczony NICZEGO.Nie potrafi chodzic na smyczy,załozenie mu obrozy lub zapiecie go na smycz,zajmuje sporo czasu,nie popuszcza moczu,ale nie jest nauczony zalatwiania sie na dworze.To wszystko przed właścicielami. Chilek jest bardzo halasliwy.Nie jest przyzwyczajony do czesania. Prawdopodobnie nie był socjalizowany z psami. nieszczesna,mala maskotka,wyrzucona,zepsuta zabawka-tak mozna go okreslic. raczej szuka od razu domu stałego.Na tyle ogloszen-przy jego urodzie,nie mialam ani jednego telefonu-lapka skutecznie odstrasza.Mozna wiec przypuszczac,ze DT moglby sie wpakowac 'w kanał" i pobyt pieska przeciagnałby sie na długie miesiace. Quote
brazowa1 Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 hihihi,jakby na zaprzeczenie moich słow zadzwonila miła pani z Sopotu-umowiłysmy sie na sobote. Quote
dariaopole Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 no no no !! czekamy do soboty na jakies wieści, Chiłek - oczaruj panią :cool3: Quote
brazowa1 Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Na szczescie Chiłek po wyciagnieciu z boksu od razu prezentuje zakres mozliwych zachowan,wiec skutecznie odstrasza osoby chcace zabawki:) Quote
oktawia6 Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 o rety-czyli w takiej sytuacji biedulek faktycznie musi byc najlepiej w domu bez innych psów-mnie osobiście "zafascynowała" jego noga:oops: bo Chiłki nie przypomina tak na prawdę-ale to fakt takich mam jak Asior jest mało-w zasadzie to jakieś dinozaury-Brązowa jak zawsze mądrze pisze-do tego od razu w stałym-Brązowa jest kobieta, któa poważnie się interesuje Chiłkiem? Boże byłoby wspaniale.... Quote
oktawia6 Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 sobota już niedaleko:lol: zbliża się do Chiłka wielkimi krokami Quote
brazowa1 Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Najbardziej mi sie podobało,ze w tym domu stale ktos jest i pani dokladnie przeczytala o nozce.I jakos nie zrobiło to na niej złego wrazenie :) Quote
oktawia6 Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 no bo to jest "bajer" a nie przeszkoda! na pewno zrobi pozytywną furrorę!! Quote
Recommended Posts