BożenaG Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Trzymam za sunię kciuki.Oby szybko znalazła domek. Quote
red Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 dzodzo napisał(a):poszloooo na allegro powodzenia Tara!!! link do aukcji: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=217826301No i stało się, Tara dziś pojechała do nowego domku do Żyrardowa, do młodych ludzi z 3 letnim dzieckiem, przyjechali po nią sami do schroniska, obawiali sie trochę, jaka będzie reakcja suni na dziecko, a sunia wylizała dziecko po buzi i baaaaaaaaaardzo się cieszyła. Ci państwo mieszkają w bloku, ale mają też działkę, gdzie jeżdżą, więc będą Tarę zabierać. Bądź szczęśliwa Tara, nie wszyscy ludzie są źli, przekonasz się...:multi: :multi: :multi: Quote
karusiap Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 szybciutko...cudownie!!!! powodzenia sunka:loveu: Quote
dzodzo Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 WIEDZIALAM, WIEDZIALAM:))))od jakiegoś czasu Tarę ktos obserwował na allegro ale nie chcialam zapeszac;) Quote
red Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 dzodzo napisał(a):WIEDZIALAM, WIEDZIALAM:))))od jakiegoś czasu Tarę ktos obserwował na allegro ale nie chcialam zapeszac;)Mamy nadzieję, że reklamacji nie będzie, czekamy na wieści od nowej pani. Dzięki Dzodzo za ogłoszenia, pomogłaś nam i suni najbardziej.:multi: Quote
aisaK Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Takich wiadomości proszę więcej!!!! Tarunia-wszystkiego najlepszego!!! Quote
BożenaG Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 TO CUDOWNA WIADOMOŚĆ:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: .TERAZ TO JUŻ MUSI BYĆ SZCZĘŚLIWA.MUSI I KONIEC.:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
BeataJ Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 WOW!!!! Pieknie!!! Tarunia - badz szczesliwa! Beata Quote
Klementynkaa Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 heeeej! ja będe w Żyrardowie cały weekend! może chcieliby się spotkać i pogadać? kto ma z nimi kontakt? podeślę mój numer na priv :) Quote
desdemona Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 red napisał(a):No i stało się, Tara dziś pojechała do nowego domku do Żyrardowa, do młodych ludzi z 3 letnim dzieckiem, przyjechali po nią sami do schroniska, obawiali sie trochę, jaka będzie reakcja suni na dziecko, a sunia wylizała dziecko po buzi i baaaaaaaaaardzo się cieszyła. Ci państwo mieszkają w bloku, ale mają też działkę, gdzie jeżdżą, więc będą Tarę zabierać. Bądź szczęśliwa Tara, nie wszyscy ludzie są źli, przekonasz się...:multi: :multi: :multi: wspaniala wiadomosc!!! oby wiecej takich:multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Quote
red Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Klementynkaa napisał(a):heeeej! ja będe w Żyrardowie cały weekend! może chcieliby się spotkać i pogadać? kto ma z nimi kontakt? podeślę mój numer na priv :)Dorka ma numer do tej Pani, wiem, że narazie jest wszystko ok, sunia jest wspaniała, nawet biega na polanie bez smyczy i nie uciela, dziecko całuje, liże, jest kochana przylepa. Nie sprawia żadnych problemów, jakby była z nimi od początku. :multi: Napisz na pw do Dorki, może poda tel tej pani. Quote
red Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Klementynkaa napisał(a):heeeej! ja będe w Żyrardowie cały weekend! może chcieliby się spotkać i pogadać? kto ma z nimi kontakt? podeślę mój numer na priv :)Dorka ma numer do tej Pani, wiem, że narazie jest wszystko ok, sunia jest wspaniała, nawet biega na polanie bez smyczy i nie ucieka, dziecko całuje, liże, jest kochana przylepa. Nie sprawia żadnych problemów, jakby była z nimi od początku. :multi: Napisz na pw do Dorki, może poda tel tej pani. Quote
agnieszka1144 Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 W nowym domku dobermanka została nazwana Luną. Jest to bardzo grzeczny, miły piesek. Nie mogę zrozumieć jak ktoś mógł ją wyrzucić. Jest bardzo przyjazna do dzieci, ludzi i kotów, ale jak każdy doberman jest agresywna do innych psów. Chodzi za mną dosłownie wszędzie gdzie nie pójdę tam i ona. Psinka jest przecudowna wszyscy ją bardzo pokochaliśmy. Quote
karusiap Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 cudownie,nalezalo sie dziewczynce:loveu: dziekujemy:loveu: ale nie kazdy doberman jest agresywny do innych psow... Quote
D O R K A Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Agnieszko zdjęcia niestety się nie otwierają Quote
dzodzo Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 ciesze się ze moje ogloszenie pomoglo znaleźć suni fajny domek:) i absolutnie popieram słowa Karusip-nie kazdy dobek jest agresywny dla innych psów-moja lubi zarówno obce psy i koty :eviltong: Quote
Recommended Posts