Collakowa Posted April 23, 2016 Author Posted April 23, 2016 Dziś, po około półrocznej przerwy, spotkałysmy się na spacerze ze starym kolegą, Panem Pinczerem Terrorystą! Quote
Collakowa Posted April 24, 2016 Author Posted April 24, 2016 I mała zapowiedź zdjęć autorstwa Ani A dziś poszła na spacerek dłuższy, w towarzystwie Nicolasa, starsza siostra Sary - Perełka, która mimo wieku daje radę i biega niczym szczeniak (biega więcej niż Sara). Bałam się, że na spacerze zejdzie mi na zawał, bo Nico ją tak bombardował :D Na razie tylko jedno, ale resztę zdjęć Perły również wrzucę, mam nadzieję ze się nie obrazicie :D Quote
Collakowa Posted May 1, 2016 Author Posted May 1, 2016 Również na nie czekam :p Nasz fotograf jest bardzo leniwy więc trochę sobie poczekam na te zdjęcia xd Quote
Dioranne Posted May 1, 2016 Posted May 1, 2016 3 godziny temu, Collakowa napisał: Również na nie czekam :p Nasz fotograf jest bardzo leniwy więc trochę sobie poczekam na te zdjęcia xd Po prostu mam co robić no... Chociażby żużel oglądam. :P Quote
Collakowa Posted May 1, 2016 Author Posted May 1, 2016 Żużel tydzień nie trwa xd Ale jakies fotki dostałyśmy, autorstwa Dioranne Quote
Collakowa Posted May 2, 2016 Author Posted May 2, 2016 4 godziny temu, jolkablaszczyk napisał: poczciwa starowinka z Perełki :) Mimo wieku werwe niczym szczeniak ma :D Quote
Mary&Shena Posted May 2, 2016 Posted May 2, 2016 Jaki z niej futrzak! Na jednym zdjęciu wygląda jak lew, na innym jak skaczący lisek ;) A Perełka ile ma lat? Quote
Collakowa Posted May 2, 2016 Author Posted May 2, 2016 Perełka ma 12 lat :) Dzisiaj byłyśmy nad wodą, kilka fot z wypadu, oczywiście autorstwa Dioranne Furry Photo: Quote
Collakowa Posted May 3, 2016 Author Posted May 3, 2016 Sarczeł pływa od tamtego roku dopiero, więc też był rzadki widok to. Dzisiaj byłyśmy na spacerku z Anią i Nico oraz z Marcelą i Nikonem Dzisiaj również pierwszy raz w życiu miałam możliwość zrobienia z psem voltów <3 Quote
Dioranne Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 Kto to takie ładne zdjęcia robi? <3 Z voultów oczywiście wybrałaś te, gdzie ucięłam Ci twarz... Spryciara! :P A mokrego collaka nie polecam, szczególnie kiedy po prostu musi się otrzepywać przy Twoim ręczniku czy plecaku, w którym masz aparat i obiektywy. Zawał gwarantowany. :D Ale przynajmniej było wesoło. :D Quote
Mary&Shena Posted May 4, 2016 Posted May 4, 2016 Genialne te ujęcia z drobnymi kropekami wody i sierścią w ruchu... Dioranne, moje wody nie lubią, ale lepiej przecież otrzepać się z piachu/ziemii/błota, najlepiej na łóżku :D Quote
Collakowa Posted May 4, 2016 Author Posted May 4, 2016 Tak wyszło xd wolę tamte, na którym jest moja twarz zostawić, by nie ujrzały światła dziennego :P A co do otrzepywania, to cóż, no zakazany owoc smakuje najlepiej :'D Quote
Collakowa Posted May 21, 2016 Author Posted May 21, 2016 Dziś byłysmy z Klaudią i Sonią nad żwirką i na leszczyńskim rynku Quote
Recommended Posts