Anusia & Alutka Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 A ja z lenistwa se matme wzielam :eviltong: Quote
madziasto4 Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):He he za ojczyzne. No jak zwal tak zwal. Ale historia to jest dla mnie porazka, dlatego myslalam ze nie przebrne przez pirszy rok... Toteż właśnie się zdziwiłam, bo prawo w końcu trochę powiązane z historią tak mi się zdaje. Oj, a z matmy to ja noga jestem. Z fizyki to już w ogóle. Polskiego też nie cierpię. Ale jestem aparatka nie? :lol: Quote
Aga76 Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):A ja z lenistwa se matme wzielam :eviltong: Jam historię z miłości. Quote
Anusia & Alutka Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 A dzie tam historia i prawo. Sie tak tylko wydaje. Ale w rzeczywistosci to niet :shake: Siedzą dwie blondynki i oglądają filmik /wszyscy wiemy jaki/. Na filmie aktorzy się kochają, film się kończy i jedna z blondynek zaczyna płakać. Druga pyta: -Co się stało? -Myślałam, że się pobiorą. Quote
madziasto4 Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 fidelek2 napisał(a):Więc pewnie plastykę i muzykę lubisz :p W młodszych latach prace plastyczne rzeczywiście były moją mocną stroną, natomiast muzyka mnie nie pociągała i nie pociąga..Co prawda słoń mi na ucho nie nadepnął, grywałam na instrumentach jako dziecko, ale to nie dla mnie. Sztuka starożytna mnie nawet interesuje, ale to tyle- chętnie poczytam w wolnej chwili:lol: Quote
madziasto4 Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):A dzie tam historia i prawo. Sie tak tylko wydaje. Ale w rzeczywistosci to niet :shake: Siedzą dwie blondynki i oglądają filmik /wszyscy wiemy jaki/. Na filmie aktorzy się kochają, film się kończy i jedna z blondynek zaczyna płakać. Druga pyta: -Co się stało? -Myślałam, że się pobiorą. No ale matma i prawo to ani wcale :roll: :evil_lol::evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Moge dalej kawaly czy juz Wam sie znudzilo? Siostra na lekcj religii: -Co jest: rude ma kitkę i je orzeszki? Jasio podnosi rękę i mówi: -Na 99% to jest wiewiórka, ale siostrę znając, to może być Jezus! Quote
Anusia & Alutka Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 madziasto4 napisał(a):No ale matma i prawo to ani wcale :roll: No ani wcale, ale przynajmniej do matury sie uczyc nie musialam :eviltong: Moj wakacyjny romans z prawem sie przeciagnal ;) Quote
tigrunia Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Też se temat znalazły! Kobity to jest teraz czas na odpoczynek a nie naukę!! Quote
Anusia & Alutka Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 He he a to jest okropne :eviltong: Przychodzi sadysta do sklepu zoologicznego i pyta: -Są papużki nie rozłączki? -Są. -To poprosze jedną. Quote
madziasto4 Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):He he a to jest okropne :eviltong: Przychodzi sadysta do sklepu zoologicznego i pyta: -Są papużki nie rozłączki? -Są. -To poprosze jedną. Znam to, kawał przedni :roflt: Quote
Anusia & Alutka Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Tony Blair i Jr. Bush omawiają plany III wojny światowej. Podchodzi dziennikarz i pyta ich, co ustalili. Tony: -Zabijemy 20 milionów islamistów i jednego dentystę. -A czemu dentystę? - pyta dziennikarz. Tony: - Widzisz Georg, mówiłem ci, że nikt nie zapyta o te 20 milionów. hi hi :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Aaaaa dobry, dobry! Ja tylko na kawusie i spitalam do malej Oliwki :grins: Quote
Anusia & Alutka Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Do 19 napewno wroce wiec wieczorkiem pogadamy :razz: [SIZE="1"]Ale za to postaram sie o foteczki. Quote
Aga76 Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Do 19 napewno wroce wiec wieczorkiem pogadamy :razz: Ale za to postaram sie o foteczki. Tak tak, foteczki niech będą :loveu: Quote
Aga76 Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Cicho bedziesz?? będę Quote
Anusia & Alutka Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Dobra to ja lece. Zostawiam kawal :evil_lol: Jedzie sobie pijany gość tramwajem stoi trzyma sie rurki i cały czas powtarza: -O ku**a, o ku**a. Wszyscy bardzo zniesmaczeni starsze panie zbulwersowane, mamy zasłaniają uszy dzieciom. W pewnym momencie wstaje kierowca i podchodzi do pasażera, aby go upomnieć, a ten szepce coś do niego. Na to kierowca: -A ku**a! Pasażerowie pytają, co się stało. Kierowca na to: -Żona tego pana urodziła bliżniaki i nadała im imiona Lech i Jarosław. Na co wszyscy chórem: -O ku**a! No to pa :hand: Quote
Recommended Posts