madziasto4 Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Anusia & Alutka napisał(a): Ale mię juz nie bylooooooo wtedy :placz: No co no, gdyby byla w wieku mym kwitnacym, albo chociaz Twoim Madzka, to pomyslalabym, ze urodziny ma. Ale ze czas juz ja posunal, to pewnie... rocznica slubu :roll: A po co żeś się tak szybko zmyła, aa? :shake: Hyhy, urodziny jednak :turn-l: Syskiego najlepsego :Rose: Quote
Anusia & Alutka Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 [quote name='Pegaza']Ja Ci dam rocznice ślubu :razz: urodziny mam:p a co czas leci buu Urodziny? No ja nie mooooge Znaczy chcialam powiedziec hepi berzdej :loveu: A że przepraszam ktore to juz? Quote
madziasto4 Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Solenizantki nie ma, tortu nie ma (i dobrze, fuj), ile świeczek na torcie też nie wiadomo :niewiem: Quote
Anusia & Alutka Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 madziasto4 napisał(a):Solenizantki nie ma, tortu nie ma (i dobrze, fuj), ile świeczek na torcie też nie wiadomo :niewiem: Ze 34 to juz chyba bedzie nie?? Ja mam za to ciastka kruche ze slonecznikiem. Quote
Aga76 Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 [quote name='Anusia & Alutka'] No co no, gdyby byla w wieku mym kwitnacym, albo chociaz Twoim Madzka, to pomyslalabym, ze urodziny ma. Ale ze czas juz ja posunal, to pewnie... [quote name='Pegaza'] urodziny mam:p a co czas leci buu Dario, spełnienia marzeń, dużo zdrówka, uśmiechu i pociechy z najbliższych [quote name='Anusia & Alutka']Urodziny? No ja nie mooooge Znaczy chcialam powiedziec hepi berzdej :loveu: A że przepraszam ktore to juz? [quote name='Anusia & Alutka']To co? Juz po imprezie? Ależ skąd: Quote
madziasto4 Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Ze 34 to juz chyba bedzie nie?? Ja mam za to ciastka kruche ze slonecznikiem. Dario? Eee, nie mam ochoty na nic słodnkiego dzisiaj.. Quote
Anusia & Alutka Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 No nareszcie ktos madrze mowi. To co to Agus jest? Kamikadze na 4 kielonki a pińć to co jest? Quote
Anusia & Alutka Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 [quote name='Aga76']Może być piątka klepka albo coś innego Martini? Ale po co ta olifka... A mozesz mi zszejkowac sex na plazy? Quote
Anusia & Alutka Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Ale ja to tylko plaze widze :evil_lol: A reszta?? Ide na serial. I bede po :loveu: Quote
Aga76 Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 W zastępstwie dobrego trunku zostawiam to: Quote
Anusia & Alutka Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Wrooooocilam :loveu: Jeny, ale mnie ominelo.... buuuu oj buuuu. Quote
madziasto4 Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 A widzisz, gdyby się seriali nie oglądało, toby Cię nic nie ominęło :niewiem: Quote
Anusia & Alutka Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 No nie do konca tak. Gdybym nie poszla sie pluskac to by mnie nie ominelo :lol: Quote
madziasto4 Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 A to Ty się pluskać poszłaś!! A gdzie Ty się w takim razie pluskasz? :hmmmm: [SIZE="1"]W razie niejasności pragnę przypomnieć, iż doszłyśmy do wniosku (JA doszlam znaczy sie), że z wanny nie korzystasz. Quote
Anusia & Alutka Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 No normalnie, w stawie, jak kazdy. [SIZE="1"]Pragne przypomniec ze to ta zazdrosna i niemloda juz Daria-Ewa wypowiedziala slowa owe. :cool1: Quote
madziasto4 Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']No normalnie, w stawie, jak kazdy. [SIZE="1"]Pragne przypomniec ze to ta zazdrosna i niemloda juz Daria-Ewa wypowiedziala slowa owe. :cool1: Rany julek, MORS!!! W taką zimnicę!! [SIZE="1"]Które słowa przepraszam? Że nie używasz do określonych celów wanny, to ja doszłam do tego moja droga. Drogą dedukcji zresztą:evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Że ciekawe niby jakiej dedukcji!! Quote
madziasto4 Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Jak to jakiej?? Logicznej i prowadzącej do mojego wniosku. Quote
Anusia & Alutka Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Chyba tylko dla Ciebie logicznej... :cool1: Quote
madziasto4 Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Chyba tylko dla Ciebie logicznej... :cool1: Pfff...powiedziała co wiedziała..A jak się długo zastanawiała :turn-l: 11 minut :turn-l: Quote
madziasto4 Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Dobranoc mówię :bye: Bo się zapowiada, że kolejne 11 minut sie będziesz zastanawiać. Albo i dłużej :eviltong: No to kolorowych :bye: Quote
Anusia & Alutka Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 madziasto4 napisał(a):Pfff...powiedziała co wiedziała..A jak się długo zastanawiała :turn-l: 11 minut :turn-l: A goopia jestes :obrazic: Ogladalam filmik. Widzialas ten z porodu yoreczki? Bida malenka, jak dla mnie sie bardzo meczyla. Quote
Recommended Posts