Anusia & Alutka Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Powiedzialas ze idziesz spac a jeszcze jestes. Oszutko :eviltong: Chcialas sie pozbyc Anusi i miec forum tylko dla się tak? No to ide spac. Kojojowych :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Dzien dobry :grins: Przyszlam z kawusia. Quote
Aga76 Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Dzien dobry :grins: Przyszlam z kawusia. Dobły :loveu: poszłam i przyszłam z kawusią nr 2 Quote
Anusia & Alutka Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 A ja dalej pije kawusie nr 1 i zagryzam kruchymi ciastkam ze sloniecznikiem :grins: Quote
Aga76 Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']A ja dalej pije kawusie nr 1 i zagryzam kruchymi ciastkam ze sloniecznikiem :grins: ech, słodycze mnie zgubią :placz: buu Quote
Anusia & Alutka Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Fotki z dzisiejszej porannej zabawy. <= nie pytajcie gdzie co jest, bo nie mam pojecia Niwazne ze nie widzi na oczy, wazne ze zabawa byla przednia :cool1: Quote
Kasia Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 A tam zgubią od razu! Boczki troszkę się powiekszą a co za tym idzie rozmiar też...:p Ja na ten przykład od tych codziennych pączków kupuje spodnie o rozmiar większe niz przed wakacjami :grins: Quote
Aga76 Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Jakie piękne alutkowe afro poranne rozkoszne słodkie urocze Quote
Kasia Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Czy kawaler Borys również brał udział w zabawie? Nie widać Go ale na poprzednich fotkach uwiecznających ich wspólną zabawę również Go nie było a brał w niej udział. :p Quote
Anusia & Alutka Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Tak, Kot Borys owszem bral udzial, ale jak tylko zobaczyl aparat to zwial na swoje krzeslo. Nie wiem co takigo jest w Ali gumeczkach, ale Borys zawsze jej je sciaga... Quote
Anusia & Alutka Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 No wlasnie wlasnie. Dziaciakowi sie w glowie poprzewracalo :evil_lol: Quote
Aga76 Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):No wlasnie wlasnie. Dziaciakowi sie w glowie poprzewracalo :evil_lol: No naprawdę... Quote
tigrunia Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Więc tak.. sernik z brzoskwiniami oczywiście, ze się znajdzie :D Widzę, że impressska była przednia :cool3: Szkoda, że mnie nie było ... Aniusia o jakim filmiku mówiłaś z porodu Yoreczki ???? :-o Quote
Pegaza Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Witam ja Ci dam niemłoda:razz: narazie jeszcze przyciągam uwage spojrzeń męskich więc nie jest aż tak żle:eviltong: za starą by się nie obejrzeli:roll: apropos mycia jak woda? :evil_lol: Fidelkowa tragedia z tymi spodniami ja też rozmiar większy buu mam nadzieje dziś Was wszystkich odwiedzić ale czy czas pozwoli zobaczymy póki co lece dalej..... aa i dziękuje wszystkim za życzenia urodzinowe:) niestety nie mam cierpliwości na dogo -poszłam pa Quote
madziasto4 Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):A goopia jestes :obrazic: Ogladalam filmik. Widzialas ten z porodu yoreczki? Bida malenka, jak dla mnie sie bardzo meczyla. A naprawdę? :eviltong: A nie, nie widziałam jeszcze. Gdzie jest? Na Yorkach? Anusia & Alutka napisał(a):Powiedzialas ze idziesz spac a jeszcze jestes. Oszutko :eviltong: Chcialas sie pozbyc Anusi i miec forum tylko dla się tak? No to ide spac. Kojojowych :loveu: O nie, rozgryzłaś mnie...:shake: Quote
Anusia & Alutka Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 tigrunia napisał(a):Więc tak.. sernik z brzoskwiniami oczywiście, ze się znajdzie :D Widzę, że impressska była przednia :cool3: Szkoda, że mnie nie było ... Aniusia o jakim filmiku mówiłaś z porodu Yoreczki ???? :-o Dzien dobry, wieczor wlasciwie :eviltong: Sernik z brzoskiniami to jest to co uwielbiam :loveu: A filmik na yoraskach jest, w temacie o porodzie. Pegaza napisał(a):Witam ja Ci dam niemłoda:razz: narazie jeszcze przyciągam uwage spojrzeń męskich więc nie jest aż tak żle:eviltong: za starą by się nie obejrzeli:roll: apropos mycia jak woda? :evil_lol: Fidelkowa tragedia z tymi spodniami ja też rozmiar większy buu Meskie spojrzenia. A w jakim wieku? Emerytalnym da? No popatrz, popatrz. A u mnie rozmiar mniejsze :eviltong: madziasto4 napisał(a):A naprawdę? :eviltong: A nie, nie widziałam jeszcze. Gdzie jest? Na Yorkach? O nie, rozgryzłaś mnie...:shake: Naprawde! Na yoraskach jest. Quote
Kasia Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Anusia & Alutka napisał(a): No popatrz, popatrz. A u mnie rozmiar mniejsze :eviltong: Stanowczo za mało pączków jesz. Quote
Anusia & Alutka Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 [quote name='PositiveThought']Anusia, bu! aż się boję normalnie. kurduplu, bo Ty groźna potrafisz być, jak mnie nie ma. Jak grozna? Jaaaa? No Be, cos Ci sie pomylilo chyba. Chyba o Madzce mialas mowic tak? [quote name='fidelek2']Stanowczo za mało pączków jesz. Wystaaaarczy paczkow. Dietki effect :cool1: Quote
madziasto4 Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Jak grozna? Jaaaa? No Be, cos Ci sie pomylilo chyba. Chyba o Madzce mialas mowic tak? Masz Madźka na drugie??:loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 madziasto4 napisał(a):Masz Madźka na drugie??:loveu: Tez se wymyslila :roll: Ja na drugie to mam ladnie... Quote
madziasto4 Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Tez se wymyslila :roll: Ja na drugie to mam ladnie... Tak też myślałam..Gdybyś miała Madźka, to byłoby bardzo ładnie, a tak to masz tylko ładnie :glaszcze: A jak masz? Aga, Atka? :megagrin: Quote
Anusia & Alutka Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 I z czego sie tak cieszysz aaaa? :roll: Quote
madziasto4 Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Powie mi jak ma na drugie czy nie?? :cool1: Quote
Recommended Posts