Anusia & Alutka Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 madziasto4 napisał(a):Są terierki :loveu: E, a tak w ogóle to ile Ty masz zwierzaków w posiadaniu obywatelko? :hmmmm: Zwierzakow czy piesów? Quote
Pegaza Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 jak mam kliknąc kiedy nie idzie:roll: Quote
madziasto4 Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Zwierzakow czy piesów? O to masz coś jeszcze oprócz piesów, Kota Borysa i roztoczy?? :hmmmm: :eviltong: Quote
Anusia & Alutka Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Pegaza napisał(a):Hera widac obojętna na zabawe z Alą:lol: taa w krolestwie czyjego syfu?:razz: chyba .....ale napewno:shake: Alutki:evil_lol: faktycznie sreberko a ogon ma czarny tak jak moja hihi a teraz dawaj Twoją fotke:razz: Swojego ofkors! Nie widzicie skorek od chliba? Sreberko jak Mikus :loveu: Fotka? Jaka fotka :siara: Quote
Anusia & Alutka Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 madziasto4 napisał(a):O to masz coś jeszcze oprócz piesów, Kota Borysa i roztoczy?? :hmmmm: No ba! Szynszylę mam :razz: A Daria Ewa niech klika a nie marudzi. Czasem nie idzie, ale pozniej juz tak. Quote
Pegaza Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Biedna Ala skorki od chleba zjada:shake: niedobra Anusia:evil_lol: normalna fota zwyczajna taka na której uwieczniona bedziesz Ty:eviltong: Quote
Anusia & Alutka Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Pegaza napisał(a):Biedna Ala skorki od chleba zjada:shake: niedobra Anusia:evil_lol: normalna fota zwyczajna taka na której uwieczniona bedziesz Ty:eviltong: Nooo biedny pies :( I obierki z zimniokow chowa na gorsze czasy... Aaaa taka fota... Quote
madziasto4 Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Łaa szynszylę jeszcze.. A piesów ile? Anusia pali głupa. Quote
Pegaza Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 taa dlatego ide oglądać BB :bye: pozdrowienia dla Atki i Fidelkowej :loveu: aa Marek-Adam pozdrawia was ;) papapa Quote
madziasto4 Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Pegaza napisał(a): aa Marek-Adam pozdrawia was ;) papapa Słyszałaś Anusia?? Quote
Anusia & Alutka Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 madziasto4 napisał(a):Łaa szynszylę jeszcze.. A piesów ile? Anusia pali głupa. No szynszyle, wlasnie Ala z nim biegala i pozniej byl straszny placz jak Szyszek wrocil do swojej klatki. Piesow to bedzie :hmmmm: 5 Nie rozumiem o co Ci chodzi... :shake: Pegaza napisał(a):taa dlatego ide oglądać BB :bye: pozdrowienia dla Atki i Fidelkowej :loveu: aa Marek-Adam pozdrawia was ;) papapa BB no wymyslila... Ja na serial ide. :bye: I mizianko dla Marka Adama he he :evil_lol: Pozniej byde. Quote
Anusia & Alutka Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 madziasto4 napisał(a):Słyszałaś Anusia?? A co mialam nie slyszec??? Moze i okulary nosze, ale sluch mam swietny :cool1: Quote
madziasto4 Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):No szynszyle, wlasnie Ala z nim biegala i pozniej byl straszny placz jak Szyszek wrocil do swojej klatki. Piesow to bedzie :hmmmm: 5 Nie rozumiem o co Ci chodzi... :shake: Pińc aż?? :loveu: Oo, znowu pali głupa. Quote
Kasia Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Cześć :loveu: Se przylizłam to se reszta pojszła. Quote
Kasia Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 ni ma...:shake: wszyscy gdzieś sie pochowali. Quote
Anusia & Alutka Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 madziasto4 napisał(a):Pińc aż?? :loveu: Oo, znowu pali głupa. No ja wiem Madzka, dziesiec to nie jest... Ale pinć jest. :razz: fidelek2 napisał(a):Cześć :loveu: Se przylizłam to se reszta pojszła. Cze Kasiu Fidlasta :loveu: Gdzie zes byla jak Cie nie bylo. PositiveThought napisał(a):cześć szynszyle koto-psy, jest tu ktoo? Jestem ja. PositiveThought napisał(a):no pewnie. przyszłam ja to uciekają. Przecie mowilam ze po lostach!! Jak czytasz?? :roll: Quote
Anusia & Alutka Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Wieeelka prosba o glosy na Uciechow! O tutaj: http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=5567&postdays=0&postorder=asc&start=0 Głosowanie do 30 września. Pomoc dla Uciechowa pilnie potrzebna :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 PositiveThought napisał(a):co ja czytam? siedem! głosowacing momento. Co siedem? Zwierzakow? Roztoczy nie policzylas :roll: Quote
Dominiqa Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Słodka ta Twoja Alutka! pozdrawiam Tuptuś :D Quote
Anusia & Alutka Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Dominiqa napisał(a):Słodka ta Twoja Alutka! pozdrawiam Tuptuś :D Witamy cieplutko :loveu: Dziekujemy za komplementy i pozdrawiamy Tuptusia i Pańcię :bye: Quote
Kasia Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 http://img337.imageshack.us/img337/1179/alusiainiuniekig7dy2.png Wygrzebałam sobie zdjęcie...Bardzo się mi podoba, bardzo :loveu::loveu::loveu: Cze Anuśka w piąteczek!!!!!!!! Quote
Anusia & Alutka Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 fidelek2 napisał(a):http://img337.imageshack.us/img337/1179/alusiainiuniekig7dy2.png Wygrzebałam sobie zdjęcie...Bardzo się mi podoba, bardzo :loveu::loveu::loveu: Cze Anuśka w piąteczek!!!!!!!! Ach z Niuniusiem :loveu: Az mie sie lezka w oku zakrecila... Jejku jaka Alusia byla kiedys ciemniutka :loveu: A teraz sreberko jak Mikulec :grins: Czesc Kasienko! Quote
Anusia & Alutka Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 madziasto4 napisał(a):Heloł..:razz: Heloł Madzka!! PositiveThought napisał(a):cześć Anusiu. a właściwie Alutko, powiedzieć chciałam. A dlaczegóż Alutko a nie Anusiu?? Hęęęęęęęę?? Quote
madziasto4 Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 PositiveThought napisał(a):bo ja wam przeszkadzam :placz: a Alutce na pewno nie :placz: Patrzcie ją, jaka pewna siebie:roll: :eviltong: Quote
Recommended Posts