madziasto4 Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Możesz się mścić, ja diety nie mam :loveu: Co słychać w godzinach popołudniowych w baśniowej krainie? :grins: Quote
Kasia Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Ja też sie nie odchudzam :lol: Fotki jakieś będa? Quote
Anusia & Alutka Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Zrobilam dzisiaj kilka fotek mojego spiocha. Zaraz zrzuce na kompa i zobacze co to wyszlo. :) Quote
Anusia & Alutka Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Panna Alicja we wlasnej spiacej osobie: Quote
madziasto4 Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 No, wreszcie dałaś Alutkę.. Cholera, jakas senna atmosfera panuje ostatnio, niee? Moi też senni, o sobie nawet nie wspominam. Quote
Anusia & Alutka Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Borys to spi non stop. Ala czasem cos pogryzie i idzie dalej spac. Quote
Anusia & Alutka Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Pokazalam, pokazalam... Be a parowki z serem zoltym zrob. Serek na parowe i do mikrofali. Mniam. Quote
madziasto4 Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 I keczupik. Cholera, teraz to Ci tych parów zazdroszczę... Quote
Anusia & Alutka Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 PositiveThought napisał(a):ta, tylko mi mikrofale Odrą przyślij.... to nie eko. piekarnik przejdzie? Pekarnik jeszcze lepsiejszy!! Jeno czekac trza... Quote
Anusia & Alutka Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 PositiveThought napisał(a):dobre było. taką zapiekankę trza by było kiedyś strzelić :razz: A co w koncu jadla Atka? Quote
madziasto4 Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 To co, wypadałoby iść już, co?? :hmmmm: A co przepraszam Kot Borys u Ciebie robi?? :hmmmm: Quote
Anusia & Alutka Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 madziasto4 napisał(a):To co, wypadałoby iść już, co?? :hmmmm: A co przepraszam Kot Borys u Ciebie robi?? :hmmmm: Jak to co robi? Mieszka. To jest wlasnie czytanie ze zrozumieniem dzisiejszej mlodziezy. I bardzo dobrze ze to na mature wprowadzili :roll: Quote
madziasto4 Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Jak to co robi? Mieszka. To jest wlasnie czytanie ze zrozumieniem dzisiejszej mlodziezy. I bardzo dobrze ze to na mature wprowadzili :roll: I kto tu sie kogo dzisiaj czepia??! :shake: O Matyldo..Jak mieszka? Tymczasowo taaa? Quote
Anusia & Alutka Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 madziasto4 napisał(a):I kto tu sie kogo dzisiaj czepia??! :shake: O Matyldo..Jak mieszka? Tymczasowo taaa? No tymczasowo, jeszcze 9 miesiecy. Quote
madziasto4 Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 I co, fajnie się mieszka z kociskiem pod jednym dachem?? Quote
Anusia & Alutka Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 madziasto4 napisał(a):I co, fajnie się mieszka z kociskiem pod jednym dachem?? No kurna wesolo. Nie sadzilam, ze kot moze byc taki fajny. W polaczeniu z Alka to jest zywiol. Quote
madziasto4 Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Ja nigdy nie mieszkałam z kotem, chyba za bardzo indywidualne charaktery mają jak dla mnie:hmmmm: A w zasadzie to co ja o nich wiem, może bym i polubiła taką kicię.. Quote
Anusia & Alutka Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 madziasto4 napisał(a):Ja nigdy nie mieszkałam z kotem, chyba za bardzo indywidualne charaktery mają jak dla mnie:hmmmm: A w zasadzie to co ja o nich wiem, może bym i polubiła taką kicię.. Indywidualisci okropni. I miziac sie chca kiedy oni maja na to ochote. Zawolasz, maja Cie w D, przyjda jak beda chcieli. Chyba ze przygarnie sie bezdomniaczka spragnionego milosci, to bedzie sie mizial czesto. Quote
Anusia & Alutka Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 PositiveThought napisał(a):dwa psy jej mało, jeszcze kot se kupi :shake: ja parówę z srem i pomidorkiem. Tera przylazla jak my czy-czte-ry zrobily :roll: Parowa, serek, pokrojony osobno ogorek i pomidor+kapuc tez jest git. Poszlam ja Be :bye: Quote
madziasto4 Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 A słyszałam, ze to cholery jakich mało :lol: Toro nie lubi kotów na spacerach:hmmmm: Parówę ze srem? Quote
Anusia & Alutka Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Dwa bobry. Ale paskudny dzien :shake: Quote
Pegaza Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Cze z rana buu pochmurnie no nareście Ala na fotce teraz czas na Ciebie:cool1: a te tylko o jedzeniu gadają żarłoki:razz: Quote
Recommended Posts