madziasto4 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='PositiveThought']taka Madźka na przykład :shake: bry wieczór we wtorek (:[/QUOTE] Oo witaj moje Ty homo kochane :calus: Quote
Anusia & Alutka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Cesc patologie tego swiata :loveu: Quote
madziasto4 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Anusia, nie udawaj, że nie widzisz!! Słowo na F mnie interesuje!!! Quote
Anusia & Alutka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='madziasto4']Jak minął dzionek??:loveu:[/QUOTE] Zajedwabiscie. Pol dnia robilam placka po wegiersku :razz: [quote name='PositiveThought']cześć nieziemska wredoto :loveu:[/QUOTE] Aaaaatka :loveu: [quote name='madziasto4']Anusia, nie udawaj, że nie widzisz!! Słowo na F mnie interesuje!!![/QUOTE] [quote name='madziasto4']Osz w mordę, nie w tej galerii..[/QUOTE] No wlasnie... Ale czemu na F??? Quote
madziasto4 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Czemu i czemu..:shake: Temu!! Co ja zrobię, że to słowo się na Fy zaczyna?? :niewiem: Quote
Anusia & Alutka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='madziasto4']Czemu i czemu..:shake: Temu!! Co ja zrobię, że to słowo się na Fy zaczyna?? :niewiem:[/QUOTE] Zes se wymyslila, ze akurat na fyo. Quote
madziasto4 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Zes se wymyslila, ze akurat na fyo.[/QUOTE] Jakie fyo!!! Głoska Fy!! Tak się mówi, mówi się Fy, a nie eF!! Quote
Anusia & Alutka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='madziasto4']Jakie fyo!!! Głoska Fy!! Tak się mówi, mówi się Fy, a nie eF!![/QUOTE] No fy i pozniej o. To razem fyo. Chyba po chinsku cus bydzie :hmmmm: Quote
madziasto4 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Mamy Fy, mamy O, co daje FO. I dzie tu chińskie co je? Quote
madziasto4 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Ej, co masz tak jakoś mało tych drzewków?? Wydaje mi się, że było więcej :hmmmm: Quote
madziasto4 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 CO TO ZA TAJEMNICE JA SIĘ PYTAM??!! :obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic: Quote
Anusia & Alutka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 ej stac! bo mi sie nie wyswietlaly posty. poczytac musze. Quote
Anusia & Alutka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='madziasto4']Ej, co masz tak jakoś mało tych drzewków?? Wydaje mi się, że było więcej :hmmmm: czasem sie pokazuje mniej. to trza strone odswiezyc i jest duzo. [quote name='PositiveThought']mogę ja powiedzieć, mogę ja? :megagrin: Anuśka co z tym pw? No zamuilo mi i nie widzialam. zara czekaj [quote name='madziasto4']CO TO ZA TAJEMNICE JA SIĘ PYTAM??!! :obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic: a nijakie :eviltong: [quote name='PositiveThought']ja Ci powiem, co to za tajemnica. taka tajemnica, o której Ci nic nie powiem. HAHAHAHAHA xD tajemnicza tajemnica. Quote
Anusia & Alutka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='PositiveThought']oj przykro mi, ale nikt nic nie stoi, bo ja się uczyć idę. mzja i a tym razem...[/QUOTE] Hęęęęęęęęęęę?? To pirsze tlumacz. Co nie stoi? Dzie? a ta mizeria to cos bylo po angielsku pamietam. ale co :???: Quote
madziasto4 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Znalazłam kawał. Stoi w autobusie kobieta i trzyma się rurki, a spod pachy wystają jej kępy nieogolonych włosów. Podchodzi pijak, przygląda się i mówi z pretensjami: - Hej, baletnica, gdzie tę nogę zadzierasz? :megagrin: Quote
Anusia & Alutka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='madziasto4']Znalazłam kawał. Stoi w autobusie kobieta i trzyma się rurki, a spod pachy wystają jej kępy nieogolonych włosów. Podchodzi pijak, przygląda się i mówi z pretensjami: - Hej, baletnica, gdzie tę nogę zadzierasz? :megagrin:[/QUOTE] Phiiii. Mysli ze tylko ona angore czyta :roll: [quote name='PositiveThought']powiedziałaś "stać" :razz: ale nikt i nic nie stoi, bo ja ide. matematyka po angielsku i nauki przyrodnicze w tymże języku ^^[/QUOTE] tak myslalam ze z matmy cus... Quote
madziasto4 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Phiiii. Mysli ze tylko ona angore czyta :roll:[/QUOTE] Wszystko psujesz!!!! Quote
Anusia & Alutka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='madziasto4']Wszystko psujesz!!!![/QUOTE] Se la vi :eviltong: Taki przydomek maja jakies psiaki. Widzialam w katalogu. Ale kawal jest dooobry :megagrin: Quote
Anusia & Alutka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Nie nie obrazaj sie juz. Wracaj!! Quote
madziasto4 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Nie nie obrazaj sie juz. Wracaj!![/QUOTE] :iloveyou: Jestem :iloveyou: Quote
Anusia & Alutka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='madziasto4']:iloveyou: Jestem :iloveyou:[/QUOTE] Dobdzie no. Dzie byla jak jej nie bylo? [quote name='madziasto4']Masz szósty zmysł? :grins:[/QUOTE] A konkretniej o co Ci cho? Quote
Recommended Posts