Anusia & Alutka Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 madziasto4 napisał(a):Jeżuu Anusia :loveu::loveu: No sooooo? Quote
madziasto4 Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Pstrooo :loveu: Dzieś była jak Cię nie było?:roll: Quote
Anusia & Alutka Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 madziasto4 napisał(a):Pstrooo :loveu: Dzieś była jak Cię nie było?:roll: Nooo tu bylam. I tam tez. A wczoraj we wro skladalam indexa do dziekanatu. I jeszcze musze wysmarowac podanie o przeniesienia, bo mnie rozdzielili z moja grupa dziady. :roll: Quote
Kasia Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 A jednak przylizła a już chciałam opieprzać :p Cześć i czołem Anuśka :loveu: Spadam już. Quote
_Natalia_M_ Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 [quote name='Magda_Miki'] Jej jaka kruszynka slodziutka... heh napewno fajnie jest spac z takim malenstwem... hihi jak sa male to jeszcze tak slodko sie tula..Pozniej to juz nie chca xD:razz: Quote
Pegaza Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 hej Anusia:p szczeże w to wątpie Marek-Adam ma sporo pracy więc nie moze skorzystac z opcji urlop:eviltong: nie było nas bo Marek -Adam wziął mnie na zakupy:cool1: a dlaczego to się nie tulą:roll: moja to chce cały czas sie tulic i tulić:loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Cześć studentko :multi:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Czyli sesja zaliczona, możesz śmiało powiedzieć, ze jestes na?? no wlasnie na którym jestes roki i co studiujesz, bo mi gdzies umknęło to :oops:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]No i zdjęcia dawaj, nie badz taka :lol:[/FONT] Quote
Anusia & Alutka Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 [quote name='PositiveThought']się szwendasz ciągle małpo. O no no tylko mi tu bez takich określeń OK? Małpą to jest wladza i to malpa w pomaranczowo-granatowym, o ile dobrze zapamietalam :hmmmm: [quote name='fidelek2']A jednak przylizła a już chciałam opieprzać :p Cześć i czołem Anuśka :loveu: Spadam już. Ta by tylko opieprzala :shake: Bylam i lece, bo jutro, a wlasciwie juz dzisiaj wybywam. [quote name='_Natalia_M_']Jej jaka kruszynka slodziutka... heh napewno fajnie jest spac z takim malenstwem... hihi jak sa male to jeszcze tak slodko sie tula..Pozniej to juz nie chca xD:razz: Witamy Natalie w naszej galeryjce i pozdrawiamy :bye: [quote name='Pegaza']hej Anusia:p szczeże w to wątpie Marek-Adam ma sporo pracy więc nie moze skorzystac z opcji urlop:eviltong: nie było nas bo Marek -Adam wziął mnie na zakupy:cool1: a dlaczego to się nie tulą:roll: moja to chce cały czas sie tulic i tulić:loveu: Zaaaakupy? A bleee i fe. Nie lubiem :shake: [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS]Cześć studentko :multi:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Czyli sesja zaliczona, możesz śmiało powiedzieć, ze jestes na?? no wlasnie na którym jestes roki i co studiujesz, bo mi gdzies umknęło to :oops:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]No i zdjęcia dawaj, nie badz taka :lol:[/FONT] Czesc Dagus :loveu: Wsio zaliczone i jestem szczesliwa studentka trzeciego roku prawa :multi: Fotki dam, obiecuje, tylko niech sie to wszystko uspokoi, siostra spakuje i zostanie odtransportowana na kurs. Quote
madziasto4 Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Atka, trzabyło napisać 'chodzisz', 'włóczysz' jak się Anusi określenie 'szwendasz' nie podoba :niewiem: :evil_lol::evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Jezuuuu co za zołzy :shake: Wczorajszy dzien- koszmar. Quote
Kasia Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 A co za zły humor w poniedziałkowy dzionek? :p Witaj :loveu: Quote
madziasto4 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Uuu a cio to? Koszalin się nie spodobał?? :razz: Quote
Anusia & Alutka Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Aaaa dejcie spokoj. Nawet nie zdazylam Koszalina zobaczyc. Jednostke jeno pobieznie :-( Quote
Anusia & Alutka Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 PositiveThought napisał(a):TO było złośliwe :p Anuś, nie smutaj pycha :calus: No Be, przynajmniej Ty mnie rozumiesz :loveu: Zeźlilam sie wczoraj przeokrutnie, nawet morza nie zobaczylam :placz: Wszystko przez opoznienie, bo jechalismy 8h non stop, w jedna strone. Nawet jibki nie zjadlam buuu oj buuu :placz: Quote
madziasto4 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 A po co Ty w ogóle Anuśka tam w te strony Moda pojechałaś?? Świta mi, żeś już mówiła, ale żem zapomniała :grins: Co tam rybka, u siebie rybek nie masz??? :eviltong: Quote
Anusia & Alutka Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 PositiveThought napisał(a):a no to buu, zgadzam się dosłownie i w przenośni. :calus: jeszcze zobaczysz, i zjesz nie raz! Buuuu oj buuu. Ale tak cieplutko bylo. P********* polskie drogi. Quote
Kasia_zg Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Po długaśnej nieobecności zajrzeliśmy sie przywitać ;) i zoastawić dla Was gorące buziaczki:iloveyou: i mocne tulaski :calus:życzymy dobrej nocki:sleep2: Quote
Anusia & Alutka Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Kasia_zg napisał(a):Po długaśnej nieobecności zajrzeliśmy sie przywitać ;) i zoastawić dla Was gorące buziaczki:iloveyou: i mocne tulaski :calus:życzymy dobrej nocki:sleep2: Dobry wieczor Kasiu! Rowniez zyczymy kolorowych snow :loveu: PositiveThought napisał(a): zjesz. ja Ci wyślę Odrą. Oj Be to juz nie to samo... Kurde dziewczynki jak mi glupio strasznie... Ze fotek nie wstawiam :oops: Ale kurna ciagle cos robie, a jak ja mam czas to dzieci spia i o. Wybaczcie mi... Quote
Anusia & Alutka Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 PositiveThought napisał(a):oj no dobra, dobra, Ty się już nie tłumacz, tylko dawaj! Dam na bank. A jak Herkę skończę to tyz pokaze :loveu: A teraz spiochac ide. Dobranoc :bye: Quote
madziasto4 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Śpiące dzieci też można focić :niewiem: Quote
Anusia & Alutka Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 madziasto4 napisał(a):Śpiące dzieci też można focić :niewiem: Ale jedno spi u dziadkow. Quote
Kasia Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 PositiveThought napisał(a): zjesz. ja Ci wyślę Odrą. Załapię się i ja...? :roll: Plosiem. Stanę na brzegu i bedem czekać. Anuś jak dzis samopoczucie? :loveu: Lepiej? Quote
Anusia & Alutka Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 fidelek2 napisał(a): Anuś jak dzis samopoczucie? :loveu: Lepiej? Eeee ona zle nie byla. Prawie. Dzisiaj zostalam obudzona. A zaraz ide konstruowac jakies sniadanko. Quote
Anusia & Alutka Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 PositiveThought napisał(a):nie mówcie tu o żarełłku, pliz. rypki, kiełbachy, makarony. Anuśka, cze. A coooo? Odchudzamy sie? Teraz bede sie mscila na Was :razz: Quote
Recommended Posts