Magda Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 BRY!! Jejciu tylko ja jestem?:placz: Dostało mi się...... tęskniem Quote
Aga76 Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Jakby niebo w Wawie ładniejsze się zrobiło... [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20hobby/889.gif[/IMG] Anuś, pozdrawiam Cię gorąco. Quote
Kasia_zg Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 [CENTER][I][COLOR=navy]Cześć Anusiu:)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Brakuje nam Was:loveu:[/COLOR][/I][/CENTER] Quote
PositiveThought Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 łiii, i bydziesz z nami :loveu: buziakujemy. Quote
Daga_i_Oskar Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Czesc Anusia :multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Tak, ja juz zagraniczna, niedlugo juz m-c stuknie jak tu jestem, czas szybko plynie, jeszcze 3 i wracaaaaam :multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Sara_i_Aris Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Cześć Anusia. Może mnie ktoś olśnić, kiedy będzie ślub (albo czy już był)? :razz: Quote
Anusia & Alutka Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 czeeeeeeeeeeeeeeee :loveu: wczoraj napisalam ostatni egzamin, NAPISALAM bo nawet znalam odpowiedzi na pytania :grins: wyniki w niedziele i zobaczymy ile dziadostwa na wrzesien zostanie. dzisiaj wracam do wawy, mialam plan poiedziec wczoraj na dogo ale o 18 padlam, wstalam o 00:30 umylam sie i do spanka... nie ma kiedy na dogo siedziec buuu ale jeszcze troszke, jeszcze troszke... Sarus slub 26.07 Quote
PositiveThought Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 cześć studentko :grins: to weź się zbierz w kupę już no! Quote
Kasia_zg Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [CENTER][I][COLOR=navy]Witaj zapracowana kobieto :lol:[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Zostawiamy Ci cieplusie pozdrowionka:loveu:...mało Cie tu...i smutno bez Cie..[/COLOR][/I][/CENTER] Quote
Aga76 Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']czeeeeeeeeeeeeeeee :loveu: wczoraj napisalam ostatni egzamin, NAPISALAM bo nawet znalam odpowiedzi na pytania :grins: wyniki w niedziele i zobaczymy ile dziadostwa na wrzesien zostanie. dzisiaj wracam do wawy, mialam plan poiedziec wczoraj na dogo ale o 18 padlam, wstalam o 00:30 umylam sie i do spanka... nie ma kiedy na dogo siedziec buuu ale jeszcze troszke, jeszcze troszke... Sarus slub 26.07[/quote] :cry::cry::cry: wzruszyłam się, buu... Jeden mały pościk, a mnie nie było przy tym, buu... Tyle w nim miłości, czułości i w ogóle, buu Anuś :bigcry: Quote
PositiveThought Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 [quote name='Aga76']:cry::cry::cry: wzruszyłam się, buu... Jeden mały pościk, a mnie nie było przy tym, buu... Tyle w nim miłości, czułości i w ogóle, buu Anuś :bigcry:[/QUOTE] uwaga... BUUUU OJ BUUUU Quote
Aga76 Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [quote name='PositiveThought'] BUUUU OJ BUUUU[/quote] :sadCyber: samotność mi doskwiera... Quote
Kasia Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Tu jeszcze dziś nie zalazłam więc jestem :loveu: Niech już skończy sie to [I]jeszcze troszkę, jeszcze troszkę[/I] bo źle bez Ciebie Anka tu!!!! Quote
Anusia & Alutka Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [quote name='PositiveThought']cześć studentko :grins: to weź się zbierz w kupę już no![/QUOTE] ech... cze ATka! [quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Witaj zapracowana kobieto :lol:[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Zostawiamy Ci cieplusie pozdrowionka:loveu:...mało Cie tu...i smutno bez Cie..[/COLOR][/I][/CENTER][/QUOTE] cze Kasiu Matusiowa :loveu: oj buuu malo, ale jeszcze troszke... laptop bedzie, wiecej prywatnosci i wogole... [quote name='Aga76']:cry::cry::cry: wzruszyłam się, buu... Jeden mały pościk, a mnie nie było przy tym, buu... Tyle w nim miłości, czułości i w ogóle, buu Anuś :bigcry:[/QUOTE] hyhy czulosci i milosci :evil_lol: [quote name='PositiveThought']uwaga... BUUUU OJ BUUUU[/QUOTE] oj Atka, nie buuuu-cz mi tu :calus: [quote name='Aga76']:sadCyber: samotność mi doskwiera...[/QUOTE] A NAM TO NIBY BEZ CIE NIE DOSKWIERALA?! [quote name='Kasia']Tu jeszcze dziś nie zalazłam więc jestem :loveu: Niech już skończy sie to [I]jeszcze troszkę, jeszcze troszkę[/I] bo źle bez Ciebie Anka tu!!!![/QUOTE] i zem sie wzruszyla no... sluchajta, odkad jestem tu to dopiero moj drugi weekend w wawie. masakra, ciagle na walizkach. w pn rozpakowalam sie otatecznie, mam wszystko w szafkach kombinuje urlop na wesele i chiba bezplatnego 2 dni wziac musze. jutro wynik z cywila hyyyyy [COLOR="PaleTurquoise"]a powie mi kto co sie z offem stanelo?[/COLOR] Quote
Aga76 Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Anusia :calus: [COLOR=paleturquoise]Madźka zamknęła :evil_lol: bo za długi był i za gruby hihihi[/COLOR] i siędzę tu sama jak ... :roll: [COLOR=magenta]CYWIL DO PRZODU noo![/COLOR] Quote
Pegaza Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Cze all:p wróciłam rozpakowalam sie iii pomalu bede tu nadrabiac.... za duzo tego tutaj nie bylo ale u Madzki i Fidlastej to sie spodziewam... Quote
madziasto4 Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 [quote name='Pegaza'] za duzo tego tutaj nie bylo ale u Madzki i Fidlastej to sie spodziewam...[/QUOTE] I co, nie było tak źle nie? Bo ja miałam akurat netowstręt, a Fidlasta zamknęła galeryję na cztery spusty :cool1: Quote
Aga76 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Anusia [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/Various/TE11.gif[/IMG] odezwij się... [COLOR=paleturquoise]chlip chlip buu[/COLOR] Quote
Kasia Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Fidlasta juz otworzyła...za długo nieczynna nie była, co nie? :evil_lol: Cze Anusiak :loveu: Quote
Recommended Posts