Kasia Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Jak na zawsze Cię ni ma? Nie mów tak!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Kasia_zg Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [CENTER][I][COLOR=navy]Anusia co Ty za głupoty wypisujesz??!! Nawet niech Ci takie rzeczy do głowy nie przychodzą...Pisz Nam szybko co to ma wogóle znaczyć ??:mad:[/COLOR][/I][/CENTER] Quote
Magda Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 Ty se chyba jaja robisz z tym [QUOTE]na zawsze[/QUOTE]:angryy: Quote
Anusia & Alutka Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 cze :loveu: [COLOR="PaleTurquoise"]no na zawsze w synsie ze nie bydzie mie w domu...[/COLOR] Quote
Anusia & Alutka Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 No bede czasem. Dopoki laptopa nie sprawie se to dorywczo bede. Ala zostaje w domu z Panem :( [COLOR="PaleTurquoise"]i nie ma juz kitki[/COLOR] Quote
Kasia Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Ojej...a nie możesz jej zabrac ze sobą? :roll: Gdzie będziesz mieszkać? Pokaż Alke bez kitkową! Quote
Anusia & Alutka Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Szkoda mi jej zabierać. Tutaj ma przestrzeń, towarzystwo, bo tato jednak wieksosc czasu jest w domu, ma kota, pieski, a tam co? Blok i prawie caly dzien sama, w weekendy wyjazdowe nie wiem co... zreszta ona bez Pana by nie mogla, szczegolbie to bylo widac jak tato byl w szpitalu teraz a Ala szalala, szukala go, a pozniej nie odstepowala na krok. Pokaze jutro jak dopracuje na czupura. Quote
Kasia Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Będzie Ci smutno...:glaszcze: Ja to bez Fidlaka nie mogłabym chyba! Pamiętam jak rodziłam Łukaszka i pierwsze zadane 2 pytania: Ile palców ma Mały? i Co Fidlak dzisiaj jadł? :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 [quote name='Kasia']Będzie Ci smutno...:glaszcze: Ja to bez Fidlaka nie mogłabym chyba! Pamiętam jak rodziłam Łukaszka i pierwsze zadane 2 pytania: Ile palców ma Mały? i Co Fidlak dzisiaj jadł? :evil_lol:[/QUOTE] No bedzie :( Hyhy pytania pierwsza klasa :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Jezu ja bez piesów, no albo chociaż jednego tobym tyż nie mogła :shake: Biedna Anusia, biedna Alutka :sad: Quote
Anusia & Alutka Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Bede miala dochodzacego walijczyka wujkowego. nom... Quote
madziasto4 Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Bede miala dochodzacego walijczyka wujkowego. nom...[/QUOTE] Dochodzącego hmmm..ekhem. Ale że jak bedziesz miała? Tam tam? U się? Quote
Kasia_zg Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 [CENTER][I][COLOR=navy]Ojoj to niefajnie że bedziecie musiały sie tak rozstać napewno bedzie za sobą tesknić.:sad:[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Ale lepeij jak Alutka bedzie z kimś w domku niż by miała całymi dniami siedzieć samiutka. Nio ale chybą bedziesz Anusiu odwiedzała rodzinny domek?? To chiciaż wtedy byście z Alusią mogły sie sobą nacieszyć.[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Miłego weekendziku życzymy:calus:[/COLOR][/I][/CENTER] Quote
PositiveThought Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 cze Anuś, tu takie smutne wieści :calus: [COLOR=paleturquoise]ja się tego najbardziej boję, że jak se już do Wro pojadę, to się okaze, że dla piesów czasu niet...[/COLOR] Quote
Kasia Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Dobry Anuś i Alka :loveu: Dziś też nie w domku? A może znajdziesz chwilkę i tu zajrzysz?:lol: Quote
Pegaza Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Halo Anusia i reszta dogomaniaków ulubionych moich...:loveu: na reszte galerii czasu niet.. oj szkoda bardzo a długo Cie nie bydzie? ja se nie wyobrazam zeby psow przy mnie nie było.. to one mi caly dzien dotrzymuja towarzystwa.. oj naprawde szkoda mi Cię:glaszcze: Quote
Kasia Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Anuś nie umiała wleźć na dogo. Dziś/zaraz wyjeżdża do Wawy...Smutno Jej strasznie :placz: Quote
Pegaza Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Oj no nawet sie nie pozegnala noo nawet na gg :mad: to chyba sie tu zakotwicze heh jak jej nie bydzie przez dluzszy czas posprzątam [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Scene/61.gif[/IMG] wywietrze[IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Scene/46.gif[/IMG]:p ale Kasia dlugo jej nie będzie?:roll: bo ja nic nie wiem... Quote
Kasia Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Pisała, że postara zaglądać sie tu w miarę często jak Jej możliwości pozwolą. I chce zakupić laptopa to wtedy pewnie będzie na bieżąco :lol: A wyjechała na zawsze...tak pisała. Quote
Pegaza Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 znaczy z wrocka do warszawy mieszkac na stale.. pracowac tam będzie? jii to ona moze sie z Agą spotkac ...:p Quote
Kasia_zg Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 [CENTER][I][COLOR=navy]Cześć dziewczyny :)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Żeby jak najszybciej tego laptopka se kupiła bo smutno tak tu bez niej bedzie...[/COLOR][/I][/CENTER] Quote
Recommended Posts