Magda Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 Hej! Fotki fajne, ale mało! O! W związku z powyższym to się nie wypowiadam:p Moja poopa tylko dla wybranych, więc się ciesz:diabloti: Idę looknąć sukienkę Quote
Kasia Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] ukrywam hihi :evil_lol: [COLOR=PaleTurquoise]koltuny [/COLOR][/quote] Przecież jakiś czas ostro na ten temat i nie tylko ten dyskutowałyśmy. Niczego Cię to nie nauczyło :shake: A takie dobre rady dawała 2B. Quote
madziasto4 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='Kasia']Przecież jakiś czas ostro na ten temat i nie tylko ten dyskutowałyśmy. Niczego Cię to nie nauczyło :shake: A takie dobre rady dawała 2B.[/QUOTE] Ale do Anusi to jak grochem o ścianę, ot co. Quote
madziasto4 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 A propos macania, tak mi się skojarzyło, to muszę się w końcu wybrać do sklepu z cyckonoszami. Rany, nie lubię TYCH zakupów... Quote
Kasia Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Ja ostatnio byłam na takich zakupach. Kupiłam se 2, w tym jeden z majtasami. Oczywiście spociłam sie i namęczyłam jak nie wiem co. Nie lubię tego mierzyć w sklepowych przymierzalniach. :shake: Do tego wszystkiego na tym samym cyckonoszu nie było ceny, przy płaceniu okazało się ze on sam jest droższy niz ten komplet z majtkami...wzięłam bo na kasie już miała nabite ale w gębę se plułam cały weekend, że taką drożyznę kupiłam!!! Normalnie spać nie mogłam :cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='madziasto4']Czy była tu moja pęseta??[/QUOTE] Spadaj :cool1: [quote name='Aga76']Dobry Anusia i Alusia :loveu::loveu: [/QUOTE] Bry Agus :loveu: [quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Madzia co Ty chcesz od mojego Gucia wierz mi on żadnej pensety w klatce nie ma sprawdzałam... on napewno nie ma z tym nic wspołnego ;)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Anusia widze że mamy podobny gust...jak wybierałaś sukienke dla siostry to super ja sama też ją brałam pod uwage [/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]A co do tych kiecek to faktycznie wszystkie ciekawe ale ta pierwsza mi by bardziej przypdła do gustu [/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Tak wogóle to cześć[/COLOR][/I] :loveu:[/CENTER][/QUOTE] Hy hy sie do Gucia przytegowuje :evil_lol: No kieca superowa :loveu: Cze Kasia :loveu: [quote name='Magda_Miki']Hej! Fotki fajne, ale mało! O! W związku z powyższym to się nie wypowiadam:p Moja poopa tylko dla wybranych, więc się ciesz:diabloti: Idę looknąć sukienkę[/QUOTE] Hej! No chociaz tyle pocieszenia ze nie dla wszystkich :roll: [quote name='Kasia']Przecież jakiś czas ostro na ten temat i nie tylko ten dyskutowałyśmy. Niczego Cię to nie nauczyło :shake: A takie dobre rady dawała 2B.[/QUOTE] Oj ciiiiiii :oops: [quote name='madziasto4']A propos macania, tak mi się skojarzyło, to muszę się w końcu wybrać do sklepu z cyckonoszami. Rany, nie lubię TYCH zakupów...[/QUOTE] A co tam macando odchodzi takie? Madzka daj adres tyz do tego sklepu pojde! [quote name='Kasia']Normalnie spać nie mogłam :cool1:[/QUOTE] Hyhy no z nowa bielizna to snu za duzo nie jezd :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Totek i sesek :loveu: [IMG]http://images28.fotosik.pl/214/968442af6f71e0fbmed.jpg[/IMG] [IMG]http://images29.fotosik.pl/213/ad5bcd18a1f5a12fmed.jpg[/IMG] [IMG]http://images33.fotosik.pl/254/0c9319ea6bf93d35med.jpg[/IMG] [IMG]http://images34.fotosik.pl/253/4fb2b937ad6d82c0med.jpg[/IMG] Quote
madziasto4 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] A co tam macando odchodzi takie? Madzka daj adres tyz do tego sklepu pojde! [/QUOTE] Kawał mi się przypomniał. :evil_lol: -Niech pani nie idzie koło tej olszynki, bo tam gwałcą!- ostrzega sąsiadkę pani po czterdziestce. - A skąd pani o tym wie? - A bo byłam tam dziś... i wczoraj... i przedwczoraj! :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='madziasto4']Kawał mi się przypomniał. :evil_lol: -Niech pani nie idzie koło tej olszynki, bo tam gwałcą!- ostrzega sąsiadkę pani po czterdziestce. - A skąd pani o tym wie? - A bo byłam tam dziś... i wczoraj... i przedwczoraj! :evil_lol:[/QUOTE] phi, bylam przedwczoraj, wczoraj no i dzisiaj ide. Jak juz :cool1: Quote
madziasto4 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']phi, bylam przedwczoraj, wczoraj no i dzisiaj ide. Jak juz :cool1:[/QUOTE] Ja znam moją wersję :cool1: A o granatowym maluchu znasz? Quote
Anusia & Alutka Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='madziasto4'] A o granatowym maluchu znasz?[/QUOTE] Nie. Ale HALOOOOOOOOO foty sa! Quote
Anusia & Alutka Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='madziasto4']- Mój mąż ma granatowego malucha. - Kupił? - Nie, przytrzasnął drzwiami. No widzę foty, widzę, a jakże :loveu: Borysowi się ślepia jak latarki świecą :grins:[/QUOTE] hyhy mialam pytac czy ktos se drzwiami przytrzasnal ale stwierdzilam ze nie wypada :evil_lol: no swieca :loveu: Quote
madziasto4 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Nie. Ale HALOOOOOOOOO foty sa![/QUOTE] - Mój mąż ma granatowego malucha. - Kupił? - Nie, przytrzasnął drzwiami. No widzę foty, widzę, a jakże :loveu: Borysowi się ślepia jak latarki świecą :grins: Quote
Magda Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 Przyszłam zobaczyć zwierzaki, pośmiać się z malucha i życzymy dobrej nocki:loveu: Quote
tigrunia Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Noo .. to tu chciała pisać nie u Fidlastej :roll: Odnośnie cyckonoszów :grins: To powiem wam, że ja lubie kupować bo chodze do takiego faceta (ok 50-tki) i zawsze jak mu mówie rozmiar to on : "Co? na Panią .. ?? Toć to za małe będzie, damy rozmiar wiekszy" :diabloti: Dobry :razz: Quote
Kasia Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Co oni widzieli bez to okno jak tam ciemnica wielka? :cool1: Dobry AA :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 [quote name='tigrunia']Noo .. to tu chciała pisać nie u Fidlastej :roll: Odnośnie cyckonoszów :grins: To powiem wam, że ja lubie kupować bo chodze do takiego faceta (ok 50-tki) i zawsze jak mu mówie rozmiar to on : "Co? na Panią .. ?? Toć to za małe będzie, damy rozmiar wiekszy" :diabloti: Dobry :razz:[/QUOTE] Dobry! Oooo do niego tyz moglabym przyjechac :evil_lol: A tak na serio nie lubie chopow w takich sklepach:shake: jakos z babeczka to inaczej, a tu tlumacz chlopowi, ze chcesz puszapa zeby Ci piers podnioslo. Nie nie, kompromitacja :shake: Siskim bry :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 [quote name='Kasia']Co oni widzieli bez to okno jak tam ciemnica wielka? :cool1: Dobry AA :loveu:[/QUOTE] Cze Fidlasci :loveu: Ta otchlan to ogrod ale na prawo jest ulica i swica latarniee, to se moze cos wylookali :niewiem: ale dluzsza chwile tak sie gapili :evil_lol: Quote
Kasia Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Borys świecił Alce to coś tam pewnie widzieli...:p Quote
Anusia & Alutka Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 [quote name='Kasia']Borys świecił Alce to coś tam pewnie widzieli...:p[/QUOTE] Hyhy i to jest wlasnie to swiecenie oczami :evil_lol: Quote
tigrunia Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 No ja tyz chopów nie lubie w takich sytłacjon , ale tyn jest wyjątkowo spoko :evil_lol: Quote
Aga76 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Romantyczny parapet [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSflirt.gif[/IMG] Dobry Anusia. Quote
Recommended Posts