Aga76 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Anusia, ależ ty działasz intensywnie, szkoda że ja nie znałam Ciebie wcześniej... [SIZE=3][COLOR=pink]Skrab jesteś!!![/COLOR][/SIZE] Quote
Pegaza Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Cze Anusiak:p a co w koncu sie naucz mojej gwary heh a mi się podoba 1 piosenka:p Quote
Anusia & Alutka Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 [quote name='Aga76']Anusia, ależ ty działasz intensywnie, szkoda że ja nie znałam Ciebie wcześniej... [SIZE=3][COLOR=pink]Skrab jesteś!!![/COLOR][/SIZE][/QUOTE] Bo ja mysle zrobic aplikacje adwokacka i zalozyc firme- Sluby, wesela, rozwody- full service. Organizacja, porady prawne. Dla par korzystajacych z uslug organizacji przyjecia weselnego 20% znizki przy rozwodzie :grins: Myslicie ze to sie sprzeda? [quote name='Pegaza']Cze Anusiak:p a co w koncu sie naucz mojej gwary heh a mi się podoba 1 piosenka:p[/QUOTE] A bo Ty myslisz ze to tak latwo. Powiedz lepiej jak sie popieniczka mowi, bo to akurat mi sie podoba :eviltong: Quote
Pegaza Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 smyki to inaczej byc gdzies... udac sie do kogos.. posiedziec na kawce.. aszymbecher kobieto :razz: Quote
Aga76 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Bo ja mysle zrobic aplikacje adwokacka i zalozyc firme- Sluby, wesela, rozwody- full service. Organizacja, porady prawne. Dla par korzystajacych z uslug organizacji przyjecia weselnego 20% znizki przy rozwodzie :grins: Myslicie ze to sie sprzeda? [/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: się sprzeda jak świeże bułeczki !!! Quote
Anusia & Alutka Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 [quote name='Aga76']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: się sprzeda jak świeże bułeczki !!![/QUOTE] Wiedzialam :sweetCyb: Nigdy nie zapamietam tej popielniczki :shake: Quote
Aga76 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Wiedzialam :sweetCyb: [/quote] :Rose: Markę już sobie wyrabiasza, a renoma będzie oj będzie... na całą Polskę... i nie tylko :razz: Quote
Pegaza Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 taa Anusia dobrze myslisz:lol: a moze ktos chętny do uslug Anusi? lodowke kupilam przywiozą w czwartek ale inną chcialam buu i wsio mam tylko pasek brązowy szeroki potrzebuje i ubrana jestem:p Quote
Aga76 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Ooo mateńko, normlanie jakbym na jakiej obczyźnie byłam, Dario-Ewo, że co ty mówisz? :evil_lol: Nie mam paska szerokiego brązowego :shake: Quote
Anusia & Alutka Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 [quote name='Aga76']:Rose: Markę już sobie wyrabiasza, a renoma będzie oj będzie... na całą Polskę... i nie tylko :razz:[/QUOTE] Wlasnie wlaaaasnie :loveu: Amerykance maja firmy organizujace tylko ta pierwsza czesc hihi. [quote name='Pegaza']taa Anusia dobrze myslisz:lol: a moze ktos chętny do uslug Anusi? lodowke kupilam przywiozą w czwartek ale inną chcialam buu i wsio mam tylko pasek brązowy szeroki potrzebuje i ubrana jestem:p[/QUOTE] Moze Kasiasta, bo ona tera najblizej :razz: Jaka lodowa? Dario czyli Ty jednak masz zamiar wystapic jak Ewa!! W brazowym pasku ino. Matko, uswietnisz uroczystosc :mdleje: Quote
Pegaza Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 haha Anusia dobre dobre wylapas mnie:lol: Beko srebna Aga a czego nie rozumiesz?:pucz sie ucz sie moze kiedy przyda na obczyznie:lol: Quote
Aga76 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] Dario czyli Ty jednak masz zamiar wystapic jak Ewa!! W brazowym pasku ino. Matko, uswietnisz uroczystosc :mdleje:[/quote] Dobrze, że chociaż w szerokim (tym pasku brązowym) a będzie w kolorze skóry? hihihi [COLOR=pink]Anusia, lepszejsza jezdes od Amerykancuf![/COLOR] Quote
Aga76 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 [quote name='Pegaza'] Aga a czego nie rozumiesz?:pucz sie ucz sie moze kiedy przyda na obczyznie:lol:[/quote] Ogólnie niewiele rozumiem :evil_lol: Quote
Pegaza Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 :shake: skora moja bladawa pasek bedzie czekoladowy:lol: Quote
Pegaza Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 o jesu to tam wylapie a gdzie trza to nie :lol:oj Anusia Quote
Anusia & Alutka Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 [quote name='Pegaza']haha Anusia dobre dobre wylapas mnie:lol: Beko srebna [/QUOTE] Hyyyyy myslalam ze mie obrazasz i sie zastanawialam dlaczego i dlaczego srebrna?? :eviltong: a Ty o lodowce hyhy :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 [quote name='Aga76']Dobrze, że chociaż w szerokim (tym pasku brązowym) a będzie w kolorze skóry? hihihi [/QUOTE] [quote name='Pegaza']:shake: skora moja bladawa pasek bedzie czekoladowy:lol:[/QUOTE] Idz na zywiol!! Wez cielisty!! Quote
Pegaza Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 taa chcielibyscie :cool3: będe ubrana a pasek do ozdoby:eviltong: Quote
Aga76 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: może sama klamerka wystarczy... [COLOR=paleturquoise]finezyjna[/COLOR] Quote
Pegaza Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 ja wychodze z tych salonow bo te skoki mnie wykoncza. Wroce jak bedzie oki :cool1: Quote
Kasia_zg Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Wlasnie wlaaaasnie :loveu: Amerykance maja firmy organizujace tylko ta pierwsza czesc hihi. Moze Kasiasta, bo ona tera najblizej :razz: [/quote] [CENTER][I][COLOR=navy]Anusiu świetny pomysł z ta firmą oczywiście że skorzystam bo na samą myśl o tym całym załatwianiu i bieganiu ciarki mi przechodzą najchetniej to bym chciała isc na gotowe ;)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Ale ja poprosze narazie tą pierwszą część:evil_lol:[/COLOR][/I] [I][/I] [/CENTER] Quote
PositiveThought Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 ŁO KUTWA! u mnie bydziesz, u mnie? :grins: Stettin, miasto portowe zaprasza :razz: może gdzieś to już tutaj leciało, ale ja nie wyłapałam - ile osób będzie, jeśli można spytać? ^^ Quote
Kasia Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] Cze Kasia! Dzis to ja nic nie mam, ale jutro bede miala to po M sie mozemy spotkac i opic tez mature Madzkowa. [/quote] Dobra. Po M opijamy. [quote name='Anusia & Alutka'] Dla par korzystajacych z uslug organizacji przyjecia weselnego 20% znizki przy rozwodzie :grins: [/quote] To jest pomysł. Czy ktoś kto nie korzystał z usługi pierwszej moze skorzytać ze zniżki przy tej usłudze? :cool1: Quote
Recommended Posts