Kasia Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Anuś wszystka da sie przeżyć ;) I cześć tak w ogóle :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 [quote name='madziasto4']Cześć czwartkowe. :cool1:[/QUOTE] Czesc czwartkowe :cool1: [quote name='tigrunia']A Ty Madzka spać po nocach nie możesz?? :crazyeye: Tyż mówie czwartkowe cześć :multi: Ide se herbatke machnąć :loveu:[/QUOTE] Czwartkowe czesc :hand: A Ty co po nocy hejbatki spijasz? [quote name='Kasia']Anuś wszystka da sie przeżyć ;) I cześć tak w ogóle :loveu:[/QUOTE] Czesc Kasiu we czwartek. Moze dzisiaj skoncza... Boze taki syf, taaaaki syf a tu swieta :placz: Quote
tigrunia Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] Czwartkowe czesc :hand: A Ty co po nocy hejbatki spijasz? [/quote] :multi: Dla mnie to już dawno dzień sie zaczął .. Od 4:30 w pracy :placz: Quote
Anusia & Alutka Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 No taaa. Nie popatrzylam na godzine Twojego postu :p Quote
tigrunia Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']No taaa. Nie popatrzylam na godzine Twojego postu :p[/quote] Aha.. A jak tam Panna Alicja remont znosi?? :loveu: Ja niedługo z sypialnią ruszam :shake: I wcale sie nie ciesze :shake: Quote
Aga76 Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Cześć Anusia :loveu: Pozdrawiam śnieżnie i słonecznie. Quote
Anusia & Alutka Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 [quote name='tigrunia']Aha.. A jak tam Panna Alicja remont znosi?? :loveu: Ja niedługo z sypialnią ruszam :shake: I wcale sie nie ciesze :shake:[/QUOTE] Chodzi jeszcze bardziej zakurzona niz zwykle. Biegala po wylewce i zostawiala pieczatki wiec pewnie lapy tyz brudne ze cho. Ogolnie nieciekawie :shake: [quote name='Aga76']Cześć Anusia :loveu: Pozdrawiam śnieżnie i słonecznie.[/QUOTE] Czesc Agus :loveu: U nas tez snig ale slonca niet :-( Quote
madziasto4 Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 [quote name='tigrunia']A Ty Madzka spać po nocach nie możesz?? :crazyeye: Tyż mówie czwartkowe cześć :multi: [/QUOTE] Ja se lubię nocą siedzieć :cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 [quote name='madziasto4']Ja se lubię nocą siedzieć :cool1:[/QUOTE] O, przerwa swiateczna? Quote
madziasto4 Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']O, przerwa swiateczna?[/QUOTE] O, odzywasz się już? No, przerwa :grins: Quote
tigrunia Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Chodzi jeszcze bardziej zakurzona niz zwykle. Biegala po wylewce i zostawiala pieczatki wiec pewnie lapy tyz brudne ze cho. Ogolnie nieciekawie :shake: Czesc Agus :loveu: U nas tez snig ale slonca niet :-([/quote] :loveu::loveu: Kochana Alunia :loveu::loveu: U mnie sniegu nie za to słonko teraz wyszło :multi::multi::multi: Quote
Sara_i_Aris Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Cześć Anusiu. Jak u nas był remont, to Aris wszystko co brudne omijał szerokim łukiem, więc przez większość czasu siedział tylko u mnie w pokoju. Jak miałam u siebie malowane, to biedak nie wiedział co ze sobą zrobić i spał na zdjętych firankach, byle blisko swojego królewstwa :lol: Simsów nie lubię, znudziły mi się już dawno temu. Quote
Anusia & Alutka Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 [quote name='madziasto4']O, odzywasz się już? No, przerwa :grins:[/QUOTE] :shake: [quote name='Sara_i_Aris']Cześć Anusiu. Jak u nas był remont, to Aris wszystko co brudne omijał szerokim łukiem, więc przez większość czasu siedział tylko u mnie w pokoju. Jak miałam u siebie malowane, to biedak nie wiedział co ze sobą zrobić i spał na zdjętych firankach, byle blisko swojego królewstwa :lol: Simsów nie lubię, znudziły mi się już dawno temu.[/QUOTE] Czesc Sarus :loveu: Biedny Arisek zagubiony... Alka sie niestety pcha w te wszystkie kurze, syfy i cementy :roll: Hy hy Sara wyrosla z Simow a Daria-Ewa jeszcze na tym etapie :evil_lol: Quote
Sara_i_Aris Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Czy ja wiem, czy biedny i zagubiony? On by się gorzej czuł, gdybym mu kazała siedzieć na zasyfionym dole, niż na firankach. Na spacerach też mamy istny koszmar, zwłaszcza w zimę i jesień, kiedy jest plucha. Quote
Anusia & Alutka Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 [quote name='Sara_i_Aris']Czy ja wiem, czy biedny i zagubiony? On by się gorzej czuł, gdybym mu kazała siedzieć na zasyfionym dole, niż na firankach. Na spacerach też mamy istny koszmar, zwłaszcza w zimę i jesień, kiedy jest plucha.[/QUOTE] Arystokrata :loveu: [quote name='Kasia']Dobry wieczór. Anuś żyjesz?[/QUOTE] Bry wieczor Kasia. Chiba tak sredniawo... Quote
Anusia & Alutka Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 [quote name='madziasto4']Czeeeeść...[/QUOTE] Czesc :diabloti: Quote
Pegaza Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Cze czwartkowo do WLadki pisze to są najnowsze simy- czas wolny:p do Anusiaka nie wyrosła nie wyrosła a co:cool3: jak są nowe to se pogram :pa jutro ide dokupic zwierzęta bo mało mi swoich w domu :eviltong:więc będe mieć simsowe hehe a poważnie te Niki tez chce więc korzystając z okazji ja tez se w nie pogram:evil_lol: no i to by było na tyle aa pozdrowienia dla wszystkich:loveu: Quote
Kasia Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [CENTER]Jeszcze życzenia chciałam złożyć...[SIZE=3][B]Anuś radosnych Świąt Ci życzymy![/B][/SIZE] [B][/B] [IMG]http://zycietoniebajka.blox.pl/resource/wielkanoc.gif[/IMG][/CENTER] Quote
Anusia & Alutka Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [quote name='Pegaza']Cze czwartkowo do Anusiaka nie wyrosła nie wyrosła a co:cool3: jak są nowe to se pogram :pa jutro ide dokupic zwierzęta bo mało mi swoich w domu :eviltong:więc będe mieć simsowe hehe a poważnie te Niki tez chce więc korzystając z okazji ja tez se w nie pogram:evil_lol: no i to by było na tyle aa pozdrowienia dla wszystkich:loveu:[/QUOTE] Cze Dario-Ewo :loveu: hyhy korzystaj, byleby sie nie uzaleznila :evil_lol: [quote name='madziasto4']Cześć piątkowe :cool1:[/QUOTE] Cze i przestan sie krzywic jak cze mowisz :cool1: [quote name='Kasia']Czołem w piątek :loveu:[/QUOTE] Halo Kasia :hand: [quote name='Kasia'][CENTER]Jeszcze życzenia chciałam złożyć...[SIZE=3][B]Anuś radosnych Świąt Ci życzymy![/B][/SIZE] [IMG]http://zycietoniebajka.blox.pl/resource/wielkanoc.gif[/IMG][/CENTER][/QUOTE] Oj oj dziekujemy :loveu: Jak sie zbiore to tyz bede skladac [COLOR="PaleTurquoise"]buuu[/COLOR] Hyhy sie obrazek nie wkleil ale widze go :evil_lol: Ooo po zacytowaniu sie wkleil. Dziwne :hmmmm: Quote
Anusia & Alutka Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Życzonka dla siskich :evil_lol: [url]http://www4.100lat.pl/kartki/3,Wielkanoc/2,44,0,Niegrzeczne_kurczatka.html[/url] Quote
Recommended Posts