Kasia Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Pourodzinowe dobry :loveu: Gdzie scoty???!!! :mad: Quote
Anusia & Alutka Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='Kasia']Pourodzinowe dobry :loveu: Gdzie scoty???!!! :mad:[/QUOTE] Dobry :loveu: Scoty po poludniu bedom bo teraz sniadanko i do lekarza. Quote
Pegaza Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 oo widze ze mnie impreza ominęła ale spóznione naj naj dla Alutki:loveu: to ile dziewczynie stukło? Quote
Anusia & Alutka Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='Pegaza']oo widze ze mnie impreza ominęła ale spóznione naj naj dla Alutki:loveu: to ile dziewczynie stukło?[/QUOTE] Dwa Dario-Ewo :loveu: czesc :loveu: Quote
Aga76 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='Pegaza']jesu to ona mloda jest :lol:[/quote] Noooo wiesz !!! Ona jest wiecznie młoda !!! :-x[COLOR=paleturquoise] hihihi[/COLOR] Quote
madziasto4 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Dobry. Od razu mówie, że mam zły humor. Quote
Anusia & Alutka Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='Pegaza']jesu to ona mloda jest :lol:[/QUOTE] ano jezd :loveu: [quote name='Aga76']Noooo wiesz !!! Ona jest wiecznie młoda !!! :-x[COLOR=paleturquoise] hihihi[/COLOR][/QUOTE] oj hihi :megagrin: [quote name='madziasto4']Dobry. Od razu mówie, że mam zły humor.[/QUOTE] sio sie stalo? :calus: Quote
madziasto4 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] sio sie stalo? :calus:[/QUOTE] Aaa chorera, doopa sysko i tyle. Ale już dobdze prawie jest. Hejbatkę se zrobię, powinno przejść. Quote
Aga76 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='madziasto4']Aaa [COLOR=Magenta]chorera, doopa sysko[/COLOR] i tyle. Ale już dobdze prawie jest. Hejbatkę se zrobię, powinno przejść.[/quote] Oj to dużo :eggface: Quote
Anusia & Alutka Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Nie do kuńca zdrowa... Cze Madzka. Quote
Aga76 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Nie do kuńca zdrowa... [/quote] ojej :glaszcze: Quote
Anusia & Alutka Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='Aga76']ojej :glaszcze:[/QUOTE] Niom :-( Ale co tam, najwyzej posmarkam im troche przy kieliszku [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSteehee.gif[/IMG] Quote
madziasto4 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Grunt, żebyś se do kieliszka nie nasmarkała. Quote
Aga76 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] Ale co tam, najwyzej posmarkam im troche przy kieliszku [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSteehee.gif[/IMG][/quote] I tak będą wdzięczni za twoją obecność Quote
Aga76 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='madziasto4']Grunt, żebyś se do kieliszka nie nasmarkała.[/quote] Swojego oczywiście :evil_lol: Quote
tigrunia Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Dobry :multi: Co za impresska sie szykuje Anusia, hę ? Wyprawiasz Aluni urodzinki ?? :loveu::loveu: Quote
madziasto4 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='Aga76']Swojego oczywiście :evil_lol:[/QUOTE] No oczywista oczywistość, że do swojego. Quote
Aga76 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='madziasto4']No oczywista oczywistość, że do swojego.[/quote] oj ... oj ... oj Quote
Anusia & Alutka Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='madziasto4']Grunt, żebyś se do kieliszka nie nasmarkała.[/QUOTE] Hihi :evil_lol: [quote name='Aga76']I tak będą wdzięczni za twoją obecność[/QUOTE] Juz sa :grins: Siscy chca mi stawiac, jak dobrze pojdzie to impreze bede miala gratis :eviltong: [quote name='Aga76']Swojego oczywiście :evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol: ja juz wiem ze kieliszku jako takiego miec nie bede musze sie zadeklarowac na poczatku imprezy i nic innego nie pic coby nie mieszac sprytnie co? :razz: Quote
Aga76 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] Juz sa :grins: Siscy chca mi stawiac, jak dobrze pojdzie to impreze bede miala gratis :eviltong: :evil_lol: ja juz wiem ze kieliszku jako takiego miec nie bede musze sie zadeklarowac na poczatku imprezy i nic innego nie pic coby nie mieszac sprytnie co? :razz:[/quote] :klacz::klacz::klacz: Quote
madziasto4 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 A gdy impreza będzie się miała ku końcowi, krzyknij "Żartowałam, nie jestem chora." I bierz nogi za pas. Quote
Anusia & Alutka Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='madziasto4']A gdy impreza będzie się miała ku końcowi, krzyknij "Żartowałam, nie jestem chora." I bierz nogi za pas.[/QUOTE] No przecie nie z litosci zem chora, sie czepnij Madzka w beret. Kazdy jakiegos dluga wdziecznosci ma :evil_lol: A ostatnio kolezanka powiedziala, ze CZY kolejki mi stawia, bo zem jej na poprawce z twoerzenia prawa zrobila dwa zadania- nowelizacje i tekst jednolity i smsami przyslala :evil_lol: Quote
Recommended Posts