Anusia & Alutka Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 tigrunia napisał(a)::loveu::loveu::loveu: Nie jakąś ino urodzinowo-imieninową :evil_lol: Sie okaże .. :loveu::loveu: No. A ile luda bedziesz miala? Quote
tigrunia Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):No. A ile luda bedziesz miala? W sumie to nie wiem dokładnie :roll: .. licze na 10-14 max Quote
Anusia & Alutka Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 tigrunia napisał(a):W sumie to nie wiem dokładnie :roll: .. licze na 10-14 max Chalupe Ci zdemoluja :evil_lol: Quote
Kasia Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Kurcze jak ja dawno nie byłam na żadnej imprezie...jak przychodzi dziecko to sie momentalnie kończy wszystko inne :shake: A pamiętam dobrze jak to co weekend balowaliśmy ze znajomymi, żadnej soboty ani żadnego piatku nie przepuścilismy! To były czasy, które niestety juz nie wrócą... Quote
tigrunia Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Chalupe Ci zdemoluja :evil_lol: Nie no .. chyba nie będzie tak źle :roll: Gorzej było rok temu bo 20 osób było !! :crazyeye: Sama już nie wiedziałam gdzie ich sadzać :shake: Ciągle tylko przychodzili i przychodzili :evil_lol: Kasia napisał(a):Kurcze jak ja dawno nie byłam na żadnej imprezie...jak przychodzi dziecko to sie momentalnie kończy wszystko inne :shake: A pamiętam dobrze jak to co weekend balowaliśmy ze znajomymi, żadnej soboty ani żadnego piatku nie przepuścilismy! To były czasy, które niestety juz nie wrócą... Ojj .. to i tak bardzo aktuwnie spędzaliście czas .. Ja z Łukim tak nie za bardzo .. piątki zawsze odpadały bo w sbote na 5 do pracy no a jak sie na 5 wstaje to już potem wieczorem sie nie chce na zadną impreze :shake: Zazwyczaj w soboty najwcześniej spać chodziłam :eviltong: Ale koniec z tym!! :loveu::loveu: Quote
Kasia Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 tigrunia napisał(a): Ojj .. to i tak bardzo aktuwnie spędzaliście czas .. Ja z Łukim tak nie za bardzo .. Nooo, dość aktywnie. Jak sie ma fajną grupę znajomych to z utęsknieniem sie czekało na weekend :p Każdy z nas liczył dni oby tylko do piatku! Teraz towarzystwo sie juz rozproszyło, większość pozakładała rodziny i tylko od przypadku sie spotkamy... Quote
Anusia & Alutka Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Kujka czyli jest tak jak wszyscy mowia, zeby korzystac teraz poki sie moze... Quote
Kasia Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): Kujka czyli jest tak jak wszyscy mowia, zeby korzystac teraz poki sie moze... Oj tak, to prawda. Ze spaniem jest tak samo - jak mozesz to śpij ile wlezie bo potem to nie zaznasz spokojnego snu tak szybko ;) Quote
tigrunia Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Kujka czyli jest tak jak wszyscy mowia, zeby korzystac teraz poki sie moze... Oj tak .. baw sie dziewcze póki nie pracujesz :evil_lol: Kasia napisał(a):Oj tak, to prawda. Ze spaniem jest tak samo - jak mozesz to śpij ile wlezie bo potem to nie zaznasz spokojnego snu tak szybko ;) Oj takk .. bo jeszcze ci przyjdzie wstawać jak tigruni o 4 :placz: Nie życze :shake: Quote
Anusia & Alutka Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Aga76 napisał(a):Dobry A&A :loveu::loveu: Dobry Agus :loveu: tigrunia napisał(a):Oj tak .. baw sie dziewcze póki nie pracujesz :evil_lol: Dziołcha, baw sie dopoki nie studiujesz! Ja moj czas pracy po maturze kiedy nie uczylam sie jeszcze, bo mielismy 5 miesieczne wakacje wspominam jako najlepszy okres w zyciu! Odbębnic swoje 8h a pozniej nic czlowieka nie interesowalo, nie musial sie psychicznie dreczyc jakims egzaminem, zaliczeniami... Wtedy to ja imprezowalam 6 wiczorow w tygodniu. A teraz... :-( Wszystko jezeli juz to okupione wyrzutami sumienia... :shake: Quote
Anusia & Alutka Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Bry wieczorne. No buuu Agus, znasz to uczucie okrutne prawda? Quote
Aga76 Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] No buuu Agus, znasz to uczucie okrutne prawda? Oj, znam... [SIZE=2]Anusia, jak tam dziś, dobrze? :calus: Quote
Sara_i_Aris Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Cześc Anusia. Co jesteście takie zdołowane? Uszy do góry :multi: Quote
Kasia Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Cze Anuśka :loveu: Dziś ta długo oczekiwana sobota... Minęła tak jak minąć miała? Quote
Anusia & Alutka Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 [quote name='Aga76']Anusia już wracaj :loveu: (i opowiadaj) :mdleje: :mdleje: :mdleje: Quote
Aga76 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Anusia & Alutka napisał(a)::mdleje: :mdleje: :mdleje: No no :razz: Quote
Kasia_zg Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Cześć Anusiu :) Zostawiamy poniedziałkowe tulasy:loveu: Quote
Magda Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 Cześć żabki!:loveu: Życzymy miłego dzionka Quote
Recommended Posts