Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kurcze jak ja dawno nie byłam na żadnej imprezie...jak przychodzi dziecko to sie momentalnie kończy wszystko inne :shake:
A pamiętam dobrze jak to co weekend balowaliśmy ze znajomymi, żadnej soboty ani żadnego piatku nie przepuścilismy! To były czasy, które niestety juz nie wrócą...

Posted

Anusia & Alutka napisał(a):
Chalupe Ci zdemoluja :evil_lol:

Nie no .. chyba nie będzie tak źle :roll: Gorzej było rok temu bo 20 osób było !! :crazyeye: Sama już nie wiedziałam gdzie ich sadzać :shake: Ciągle tylko przychodzili i przychodzili :evil_lol:
Kasia napisał(a):
Kurcze jak ja dawno nie byłam na żadnej imprezie...jak przychodzi dziecko to sie momentalnie kończy wszystko inne :shake:
A pamiętam dobrze jak to co weekend balowaliśmy ze znajomymi, żadnej soboty ani żadnego piatku nie przepuścilismy! To były czasy, które niestety juz nie wrócą...

Ojj .. to i tak bardzo aktuwnie spędzaliście czas .. Ja z Łukim tak nie za bardzo .. piątki zawsze odpadały bo w sbote na 5 do pracy no a jak sie na 5 wstaje to już potem wieczorem sie nie chce na zadną impreze :shake: Zazwyczaj w soboty najwcześniej spać chodziłam :eviltong: Ale koniec z tym!! :loveu::loveu:

Posted

tigrunia napisał(a):

Ojj .. to i tak bardzo aktuwnie spędzaliście czas .. Ja z Łukim tak nie za bardzo ..

Nooo, dość aktywnie.
Jak sie ma fajną grupę znajomych to z utęsknieniem sie czekało na weekend :p Każdy z nas liczył dni oby tylko do piatku!
Teraz towarzystwo sie juz rozproszyło, większość pozakładała rodziny i tylko od przypadku sie spotkamy...

Posted

Kujka czyli jest tak jak wszyscy mowia, zeby korzystac teraz poki sie moze...

Oj tak, to prawda.
Ze spaniem jest tak samo - jak mozesz to śpij ile wlezie bo potem to nie zaznasz spokojnego snu tak szybko ;)

Posted

Kujka czyli jest tak jak wszyscy mowia, zeby korzystac teraz poki sie moze...

Oj tak .. baw sie dziewcze póki nie pracujesz :evil_lol:
Kasia napisał(a):
Oj tak, to prawda.
Ze spaniem jest tak samo - jak mozesz to śpij ile wlezie bo potem to nie zaznasz spokojnego snu tak szybko ;)

Oj takk .. bo jeszcze ci przyjdzie wstawać jak tigruni o 4 :placz: Nie życze :shake:

Posted

Aga76 napisał(a):
Dobry A&A :loveu::loveu:

Dobry Agus :loveu:

tigrunia napisał(a):
Oj tak .. baw sie dziewcze póki nie pracujesz :evil_lol:

Dziołcha, baw sie dopoki nie studiujesz!
Ja moj czas pracy po maturze kiedy nie uczylam sie jeszcze, bo mielismy 5 miesieczne wakacje wspominam jako najlepszy okres w zyciu! Odbębnic swoje 8h a pozniej nic czlowieka nie interesowalo, nie musial sie psychicznie dreczyc jakims egzaminem, zaliczeniami...
Wtedy to ja imprezowalam 6 wiczorow w tygodniu.

A teraz... :-(
Wszystko jezeli juz to okupione wyrzutami sumienia... :shake: