Aga76 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Agus :calus: Cze Anusia, temskniłam bałdzo Quote
Anusia & Alutka Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Aga76 napisał(a):Cze Anusia, temskniłam bałdzo Ja tyz :calus: Kasia napisał(a):Czołem w czwartek :loveu: Stopa Kasia :loveu: Quote
Kasia Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Z wieczornego kolanka :loveu: Co porabiasz? Oprócz pisania na dgm... Quote
Sara_i_Aris Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Cześć Anusia. A ja się załapię na roladę weselną? Quote
tigrunia Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Sara_i_Aris napisał(a):Cześć Anusia. A ja się załapię na roladę weselną? No właśnie .. czy ktoś mi powie co to właściwie jest ??????? Quote
Kasia Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Hahahihi, nie wiecie co tracicie :loveu: Tak w ogóle jak można nie znać rolady wołowej?:crazyeye: Quote
tigrunia Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Kasia napisał(a):Hahahihi, nie wiecie co tracicie :loveu: Tak w ogóle jak można nie znać rolady wołowej?:crazyeye: No to już wiem, że ów rolada jest wołowa :evil_lol: No i co dalej ?? Quote
madziasto4 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 tigrunia napisał(a):No to już wiem, że ów rolada jest wołowa :evil_lol: No i co dalej ?? Dalej się ją spożywa z apetytem bądź bez :grins: Quote
Kasia Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Wół robi na wołowo :evil_lol: A rolada jest piszna :loveu: mam rację Madźka? Quote
tigrunia Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 madziasto4 napisał(a):Dalej się ją spożywa z apetytem bądź bez :grins: No ale co ?? Samego woła ?? Toć jak rolada to coś musi w niej być no nie ?? :roll: Quote
madziasto4 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Kasia napisał(a): A rolada jest piszna :loveu: mam rację Madźka? Oczywiście :loveu: tigrunia napisał(a):No ale co ?? Samego woła ?? Toć jak rolada to coś musi w niej być no nie ?? :roll: Darowanemu koniowi się w zęby nie zagląda. Dają to jedz i nie pytaj:evil_lol: Quote
tigrunia Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Aga76 napisał(a):Jak robi wół??? To jest pytanie! Woły robią wuuuuu i nie dają mleka :evil_lol::evil_lol: madziasto4 napisał(a):Oczywiście :loveu: Darowanemu koniowi się w zęby nie zagląda. Dają to jedz i nie pytaj:evil_lol: No to dajta, sama sie przekonam :p Quote
Aga76 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 tigrunia napisał(a):Woły robią wuuuuu i nie dają mleka :evil_lol::evil_lol: Aaa i sysko jasne :cool1: Quote
Kasia Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Weź se plajstra wołowego miencha, rozbij go tłuczkiem na wielkiego placka, posmaruj musztardą, połóż na środek pokrojona w drobna kosteczkę kiełbasę z boczkiem, troszke cebulki, dodaj ogórka kiszonego pokrojonego w kosteczkę :loveu:, niektórzy dają też marchewkę. Następnie zawiń w rulona (:evil_lol:) i zwiąż nitką albo takimi szpikulcami po bokach. Połóż na rozgrzany olej i podsmaż z obu stron przyprawiając a potem dolej wody i duś tak długo aż będą mientkie i zrób sos. SMACZNEGO :loveu: Quote
Magda Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Mmm... my w domu też robimy takie rolady jak podała Kasia:loveu: Z ogórkiem kiszonym mniam! Zgłodniałam przez Was - idę po fantazję Quote
Kasia Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Magda_Miki napisał(a): Mmm... my w domu też robimy takie rolady jak podała Kasia:loveu: Z ogórkiem kiszonym mniam! Zgłodniałam przez Was - idę po fantazję Prawda że pychota :loveu: Je se po kabonosa polazłam :cool1: Quote
Magda Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Kasia napisał(a):Prawda że pychota :loveu: Je se po kabonosa polazłam :cool1: Eee...kabanos:shake: Wolę parówki Quote
madziasto4 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Kabanos jest pycha :loveu: Tylko musi to być dobry kabanos :grins: Quote
Kasia Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Magda_Miki napisał(a): Eee...kabanos:shake: Wolę parówki Parówki lubie ale ino jedne, takie cienkie z firmy Wróbel & Madej :loveu: madziasto4 napisał(a): Kabanos jest pycha :loveu: Tylko musi to być dobry kabanos :grins: Kabanosy to rewelka. Muszą być dobrze suche i przyprawione. :loveu: Jadłaś kabanosa z dzika? PYCHOTA! Quote
madziasto4 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Z dzika :hmmmm: chyba jeszcze nie :hmmmm: Quote
Magda Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 madziasto4 napisał(a):Z dzika :hmmmm: chyba jeszcze nie :hmmmm: Skleroza?:diabloti: Chce ktoś tosta? Właśnie wcinam Quote
Recommended Posts