Aga76 Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='Kasia']Najlepiej tran z borsuka.[/quote] Kasiu, gdzie to cudo nabędę? Quote
Anusia & Alutka Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='Aga76']Kasiu, gdzie to cudo nabędę?[/QUOTE] Kiedys w interwencji widzialam, ale to byl akurat smalec z piesa. Ponoc leczniczy na maxa, wiec moze na niedobory witamin tez. :cool1: Quote
Aga76 Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Kiedys w interwencji widzialam, ale to byl akurat smalec z piesa. Ponoc leczniczy na maxa, wiec moze na niedobory witamin tez. :cool1:[/quote] no no [COLOR=paleturquoise]uczem siem cale zycie[/COLOR] Quote
madziasto4 Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Madzka jak zwykle pomocna, mordo Ty moja :calus: [/quote] :loveu::loveu::loveu: Dżem dobry mówię!:loveu: Quote
Kasia Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 [quote name='Aga76'] Kasiu, gdzie to cudo nabędę? [/quote] Czekaj, poszperam i poszukam moze cos znajdę.:cool1: [quote name='Anusia & Alutka'] Kiedys w interwencji widzialam, ale to byl akurat smalec z piesa. Ponoc leczniczy na maxa, wiec moze na niedobory witamin tez. :cool1: [/quote] No, moze warto spróbować. Aga weź Ty pierwsza sie nasmaruj i nawcieraj....potem my z Anką wypróbujemy. Może Madźka i reszta do nas dołączy? :roll: Dobry Annnnnka :loveu: Quote
Aga76 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 [quote name='Kasia']Aga weź Ty pierwsza sie nasmaruj i nawcieraj....potem my z Anką wypróbujemy. Może Madźka i reszta do nas dołączy? :roll: [/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: będzie się działo... Quote
Kasia Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 [quote name='Aga76'] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: będzie się działo... [/quote] Od czego zaczniesz smarowanie? Znaczy od której części ciała? :cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Oooo ale trafilam :razz: Czesc Wam, sniadanie jem kurde :cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Doberek. Obudzila mnie ta meska swinia, a teraz sam slodko spi :roll: Quote
Anusia & Alutka Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='Pegaza']Cze Anusia:loveu: co tam słychac?[/QUOTE] Aaaaa nic nowego chiba. Zara febrisana wypic musze. Bo CHORA JESTEM, gdybys nie wiedziala :cool1: Quote
Kasia Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Dobry Anuś.... Chorutka biedniutka :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Sluchajcie matki dzieciom i zony mezom, chociaz wlasciwie na to samo wyszlo... Moje gardlo to wielka katastrofa boli, piecze, drapie, suche jest. Mam tymianek i podbial, orofar, hasco sept i takie do plukania gargarin... wszystko pomaga na max 0,5h Znacie cos czego moglabym sprobowac? :-( Quote
madziasto4 Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Ja nie znam niestety. Pusto wszędzie, głucho wszędzie, co jest? Gdzie syscy? Quote
Anusia & Alutka Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='madziasto4']Ja nie znam niestety. Pusto wszędzie, głucho wszędzie, co jest? Gdzie syscy?[/QUOTE] Ja jestem, JA :megagrin: Wlasnie zem Ci napisala, ze bede zyla, bo mam 36,3 :evil_lol: Informatyka? Quote
madziasto4 Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Ja jestem, JA :megagrin: Wlasnie zem Ci napisala, ze bede zyla, bo mam 36,3 :evil_lol: Informatyka?[/quote] Mój NIKT jest :loveu: Wrócę do chałupy to zobaczę coś mi tam jeszcze napisała. Ni, okno mam, które się chemia zwie. Quote
Anusia & Alutka Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='madziasto4']Mój NIKT jest :loveu: Wrócę do chałupy to zobaczę coś mi tam jeszcze napisała. Ni, okno mam, które się chemia zwie.[/QUOTE] Jestem tak :loveu: A co wiecej pisac eeee? Pączki mam hyhy. Ide nowa herbate zrobic, moze gadac zaczne. Quote
madziasto4 Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Jestem tak :loveu: A co wiecej pisac eeee? Pączki mam hyhy. Ide nowa herbate zrobic, moze gadac zaczne.[/quote] Ino, że będziesz żyć napisałaś? Też dobrze. Też mam ochotę na herbatę dobrą:roll: Bo ta z automatu taka byle jaka... A ja mam dalej na oscypka chcicę nooo :roll: Quote
Anusia & Alutka Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='madziasto4']Ino, że będziesz żyć napisałaś? Też dobrze. Też mam ochotę na herbatę dobrą:roll: Bo ta z automatu taka byle jaka... A ja mam dalej na oscypka chcicę nooo :roll:[/QUOTE] No ino tak bo mnie taka refleksja nasza. A druga jest taka ze febrisan lepszy do picia niz to goowno fervex, bo wlasnie pilam to drugie z uwagi na to, ze pirsze sie skonczylo. Ja mam z miodem i cytrynka. Moze zaczne gadac hihi. Oscypek i O hihi :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='madziasto4']Co się nie odzywasz na salonach?[/QUOTE] Bo juz nikt nie przychodzi na salony :-( Quote
madziasto4 Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Bo juz [B]nikt[/B] nie przychodzi na salony :-([/QUOTE] Jak to nie przychodzę? Codziennie przychodzę! Quote
Recommended Posts