Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dobry Anuśka :loveu:
Pazury pikne :loveu: Moje też są dłuugie ... ale kwadratowe :lol: Spróbuje dziś zrobić fotke.
Pokazuj ino tą resztę zwierzyńca teraz!! Kurcze ja nie moge się połapać .. Gdzie Ty mieszkasz?? W Warszawie ? Ty wyjeżdzasz, tak? I z Tobą część psiaków ? A Alutka zostaje ? Dobrze skumałam?? :p

Posted

[quote name='tigrunia']Dobry Anuśka :loveu:
Pazury pikne :loveu: Moje też są dłuugie ... ale kwadratowe :lol: Spróbuje dziś zrobić fotke.
Pokazuj ino tą resztę zwierzyńca teraz!! Kurcze ja nie moge się połapać .. Gdzie Ty mieszkasz?? W Warszawie ? Ty wyjeżdzasz, tak? I z Tobą część psiaków ? A Alutka zostaje ? Dobrze skumałam?? :p[/quote]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: biedna Beatka hihihi

Cze A&A :loveu:

[COLOR=paleturquoise]Fotki tego nie ma, oj buu[/COLOR]

Posted

[quote name='tigrunia']Dobry Anuśka :loveu:
Pokazuj ino tą resztę zwierzyńca teraz!! Kurcze ja nie moge się połapać .. Gdzie Ty mieszkasz?? W Warszawie ? Ty wyjeżdzasz, tak? I z Tobą część psiaków ? A Alutka zostaje ? Dobrze skumałam?? :p[/QUOTE]

Hi hi Tigrunia no cos w ten desen ale nie do konca :evil_lol:

[quote name='Kasia']Dobry jestem z kobry :grins:[/QUOTE]

Dobry :hand:
A Madzka mowi "jestem skobry", to jak to w koncu jest? :???:

[quote name='Aga76']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: biedna Beatka hihihi

Cze A&A :loveu:

[COLOR=paleturquoise]Fotki tego nie ma, oj buu[/COLOR][/QUOTE]

Czesc Agus :loveu:
[COLOR="PaleTurquoise"][SIZE="1"]No ni ma hi hi ale powiem Wam ze nie wyglada zachecajaco, mimo rozmiarow iscie krolewskich.[/SIZE][/COLOR]

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']
A Madzka mowi "jestem skobry", to jak to w koncu jest? :???:

[COLOR=paleturquoise][SIZE=1]No ni ma hi hi ale powiem Wam ze nie wyglada zachecajaco, mimo rozmiarow iscie krolewskich.[/SIZE][/COLOR]
[/quote]

I tak i tak. :p
A tak w ogóle to nie wiem...

[SIZE=1][COLOR=paleturquoise]To może linka wstawisz skoro taki niezbyt zachęcający w wyglądzie, co? :evil_lol:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][/SIZE]

Posted

[quote name='Kasia']
[SIZE=1][COLOR=paleturquoise]To może linka wstawisz skoro taki niezbyt zachęcający w wyglądzie, co? :evil_lol:[/COLOR][/SIZE]
[/quote]

Kasiu, ty to mówisz z sensem :klacz:

[COLOR=paleturquoise]Kcemy linka[/COLOR]

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']Muszem...
Jutro mam zaliczenie :oops: [COLOR=paleturquoise][SIZE=1]a jeszcze ksiazki nie otworzylam[/SIZE][/COLOR][/quote]

Jutro :-? oj

[quote name='Anusia & Alutka']Poszlam :bye:[/quote]

Bez pozwolenia?