Kasia Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='madziasto4'] Anusia :hmmmm: Teraz mi do głowy przyszło takie pytanie. Dlaczemu Ty nam nie pokazujesz (Alutki swoją drogą), ale tych pozostałych piesów? :hmmmm: [/quote] Dobre pytanie, też nie się nad nim nie raz zastanawiałam :roll: Myślałam se, że ich nie ma albo co...a potem, ze Anusia taka tajemnicza, że i piesów nie pokaże wiec się nie odzywałam wincej :shake: Quote
Anusia & Alutka Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='madziasto4']Anusia :hmmmm: Teraz mi do głowy przyszło takie pytanie. Dlaczemu Ty nam nie pokazujesz (Alutki swoją drogą), ale tych pozostałych piesów? :hmmmm:[/QUOTE] Nooo bo sie nie fotografujemy taaak za bardzo. Ja nigdy czasu nie mam, a je tamte one to trza czesac i kudel modelowac, coby jakos wygladaly. [quote name='Kasia']Dario-Ewo słyszysz TO??? Brak nam Cię jak cholera!!!!!!!!!!!![/QUOTE] Tak wlasnie buuu wracaj do nas :loveu: [quote name='Kasia']Dobre pytanie, też nie się nad nim nie raz zastanawiałam :roll: Myślałam se, że ich nie ma albo co...a potem, ze Anusia taka tajemnicza, że i piesów nie pokaże wiec się nie odzywałam wincej :shake:[/QUOTE] Tajemnicza i niech tak zostanie :eviltong: I nie powiem co robie w niedziele! [COLOR="PaleTurquoise"]I z kim![/COLOR] Quote
madziasto4 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Nooo bo sie nie fotografujemy taaak za bardzo. Ja nigdy czasu nie mam, a je tamte one to trza czesac i kudel modelowac, coby jakos wygladaly. I nie powiem co robie w niedziele! [COLOR="PaleTurquoise"]I z kim![/COLOR][/QUOTE] No nie bądź taka, nie gadaj, że ani jednego zdjęcia piesów nie masz:shake: Powiesz. Quote
Anusia & Alutka Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='madziasto4']No nie bądź taka, nie gadaj, że ani jednego zdjęcia piesów nie masz:shake: Powiesz.[/QUOTE] Aaaaa nie, no to maaam, owszem mam. Wstawialam chiba nawet :hmmmm: Nie powiem :megagrin: Quote
madziasto4 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Aaaaa nie, no to maaam, owszem mam. Wstawialam chiba nawet :hmmmm: Nie powiem :megagrin:[/QUOTE] Nie widziałam:shake: Ale weź zrób jakieś nowe, nie bądź taka:shake: Powiesz. Quote
Anusia & Alutka Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Musze zrobic bo trza do zk wyslac- reproduktora i chamiona :) Quote
madziasto4 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Ile ich tam masz i jakiej płci? :hmmmm: Quote
Anusia & Alutka Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='madziasto4']Ile ich tam masz i jakiej płci? :hmmmm:[/QUOTE] Nooo ogolem to dwie suczki i dwa pieski /jeden wujka/ no i Alicja, moj przydupas malutki :loveu: Quote
tigrunia Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 O kurcze .. co ja sie tu dowiaduje :-o Anusia ma więcej piesów?? :-o Gdzie ona je bidne trzyma i chowa ? :shake: Quote
Kasia Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [quote name='tigrunia'] Anusia ma więcej piesów?? :-o [B]Gdzie ona je bidne trzyma i chowa ?[/B] :shake:[/quote] Tego to się też chyba nie dowiemy....zreszta nie wiem czy chciałabym wiedzieć :roll::roll: Anuś weekend wolny masz od szkółki? :lol: Quote
Anusia & Alutka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [quote name='tigrunia']O kurcze .. co ja sie tu dowiaduje :-o Anusia ma więcej piesów?? :-o Gdzie ona je bidne trzyma i chowa ? :shake:[/QUOTE] Tak czytala galeryje :roll: W piwnicach, na strychach, roznie bywa... [quote name='Kasia'] Anuś weekend wolny masz od szkółki? :lol:[/QUOTE] :shake: Znaczy czesciowo, bo jutro Oliwki roczek, a niedziela zajecia. Dobry kawusiowe :loveu: Quote
Kasia Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 A właśnie, co kupiłaś Oliwce za prezent? :lol: Quote
Anusia & Alutka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [quote name='Kasia']A właśnie, co kupiłaś Oliwce za prezent? :lol:[/QUOTE] Kupilam lalke co se gada jak sie ja we wlasciwych miejscach uciska, bluzeczke z takim cos a la paskiem chiba :hmmmm: z c&a i kcialam jej jeszcze dzisiaj portki jeansowe zakupic. Ja wlasciwie na takie okazje to problem mam mniejszy, bo zawsze jak do niej jade to cos mam, jakies ciuszki i inne bzdurki. Zreszta to jest kolejny przyklad dziecka, ktore wszystko ma :roll: to co jej kupowac? Quote
Kasia Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Takie czasy teraz, że od malutkiego dzieciaki są rozpieszczane przez swoje babcie i ciocie :loveu: Ja mam tak samo z Łukaszkiem - ma wszystko i nawet nie widziałam co mówić wszystkim, którzy sie pytali co mu kupić pod choinkę... Quote
Anusia & Alutka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [quote name='Kasia']Takie czasy teraz, że od malutkiego dzieciaki są rozpieszczane przez swoje babcie i ciocie :loveu: Ja mam tak samo z Łukaszkiem - ma wszystko i nawet nie widziałam co mówić wszystkim, którzy sie pytali co mu kupić pod choinkę...[/QUOTE] Wlasnie, a ze ja kocham kupowac ciuszki to zazwyczaj sa wlasnie one. Zreszta ciuch to sie zawsze przyda, nawet zwykle bluzeczki na codzien czy spioszki, a rodzicom juz lzej, bo kupowac nie musza. Oooo czy soki kubusie na ten przyklad kupuje. Quote
Aga76 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [quote name='tigrunia']O kurcze .. co ja sie tu dowiaduje :-o Anusia ma więcej piesów?? :-o Gdzie ona je bidne trzyma i chowa ? :shake:[/quote] Dobry, przyszłam Beatka powoli się uświadamia... Quote
Anusia & Alutka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [quote name='Aga76']Dobry, przyszłam Beatka powoli się uświadamia...[/QUOTE] Ciesze sie :loveu: Najwyzszy dla niej czas, w koncu ma juz swoje lata. To ledwo pelnoletnia Madzka bardziej uswiadomiona jest... I Atka nawet... Quote
Kasia Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Co by się doliczyła i nie pomyliła :cool1: Soczków kubusiów i pysiów to nigdy dość. Do nas każdy kto przylizie zawsze przynosi bo Łukaszek bardzo je lubi :lol: Quote
Anusia & Alutka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [quote name='Aga76']Beatka teraz siedzi i liczy ogony...[/QUOTE] Nooo a to jeszcze Kot Borys no i szynszyla Szyszek. Tigrunia chiba ma szynszyle nie?? [quote name='Kasia'] Soczków kubusiów i pysiów to nigdy dość. Do nas każdy kto przylizie zawsze przynosi bo Łukaszek bardzo je lubi :lol:[/QUOTE] No wlasnie, przynajmniej sami pozniej kupowac nie musza. Ja tam lubie prezenty uzyteczne, a nie jakies kurzozbierajace maskoty np. Quote
PositiveThought Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 mogłam się parę lat później urodzić, to też bym wszysko miała, cholibcia :shake: co do urazów - ja się kręciłam na fotelu obrotowym, spadłam i się pocięłam :evil_lol: Quote
Aga76 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Be, dlaczego się ciełaś? Beatkę drugą pochłonęło liczenie... Quote
PositiveThought Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Mroczne zakontki mej duszy nie maja tak naprawde końca czcze szatana i pije w jego imieniu krew bo moim panem jest on i sprawił że moja dusza ma mroczne zakontki które nie maja konca i są mroczne Bardzo szaro w mej duszy jest bo interesuje sie śmiercią i szatanizmem, jestem więc mroczną szatanistką z mrocznymi zakontki w duszy [I]by lady cmentasz[/I] [URL]http://free.of.pl/s/szatanism/index2.php?id=5[/URL] Quote
Anusia & Alutka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [quote name='Aga76']Be, dlaczego się ciełaś? Beatkę drugą pochłonęło liczenie...[/QUOTE] Moze juz policzyla, a teraz liczy kalorie tych wszystkich wypiekow w pracy? :hmmmm: Be co to?? :crazyeye: Sie dobrze czujesz? :stupid: Quote
Recommended Posts