Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pracuj, pracuj :lol: Ja w sumie to za zawodami pucharowymi nie przepadam jakos - takie to dla mnie za bardzo oficjalne i zbyt silna atmosfera rywalizacji... nie bardzo mi to odpowiada, moze gdzies podswiadomie dochodzi, ze Lana nie ma szans w konkurencji z belgami, nie wiem, ale po prostu nie zalezy mi i suczy sie ten nastroj udziela. Inaczej jest na IALach - piknikowy nastroj, wszyscy zyczliwi, duzo smiechu i przede wsztystkim zabawa z psem, a mi glownie o to chodzi.
Nie przejmuj sie, to tylko zawody, jedne z wielu, na nastepnych bedzie lepiej :lol: :lol: :lol:

• 2 weeks later...
  • Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

A ja mam wielka ( a wlasciwie mala :lol: ) nowine!!!!!
W sobote, kiedy co niektorzy szykowali sie na wystawe w Toruniu,ja wrocilam do domku z .....kerrakiem :lol: :lol: :lol: Na Plockich Wzgorzach mieszkaja juz trzy diablatka, a maluch jest swietny - odwazny, wesoly i rozkoszny. Swietnie sie aklimatyzuje, a i do moich staruchow juz dotarlo, ze TOTO zostaje na zawsze. Jejku, ile radosci wprowadza takie male stworzonko :lol:
Jak obrobie fotki, to cos wstawie i przedstawie gowniarza :D

Posted

[b]Czapla[/b], nie sadyść się dłużej nad nami i uchyl rąbka tajemnicy :roll:
[b]GRATULUJE! Niech Ci sie zdrowo i szczesliwie chowa :drinking: [/b]

Posted

hahahaha jak ja sie lubie znecac, co Fuczko? juz dawno Ci zasialam ziarno tajemnicy :lol: moze jeszcze potrzymam Was w niepewnosci hmmm :lol:
no dobra, powiem .... moja nowa sucz,to... Saxana Braudag, jej ojciec to Edbrois Blue Ivanhoe zwany Filipkiem, a mama Jacqueline Braudag po pieknym Olidzie, no i tyle a co z tego wyrosnie, to sie zobaczy. Na razie to super odwazny szczenior, ma 3 miesiace, fajnie zsocjalizowana z psami, urocza calusna i ma sliczna buzie :D

Posted

Moje psiury zniosly ta zniewage niezle, gorzej Lucyna, ale ona ma teraz trudne dni hahaha, znaczy sie dzis juz gowniarzowi oczka wylizywala :D , natomiast Niunio to chyba jej sie brzydzi :lol: bo ani to przeciwnik do walki, ani suka do krycia :lol: Saxa nic sobie nie robi z ich glupich min, ladnie sie im podlizuje, wie ile jej wolno, a jak przegnie, to szybciutko na plecki, czyli wszystko ok :wink:
Malzonek natomiast hmmmm dllluuuugggoooo go przekonywalam i nie pytajcie jakich argumentow musialam uzyc :lol: , ale w koncu sie zgodzil i nie ma odwrotu :lol:

Posted

czapla, straszliwie Ci zazdroszczę i bardzo gratuluję!

A nie przywiozłabyś małej do Włocławka, coby się do wystaw zaczęła przyzwyczajać? :wink:

Posted

We Wloclawku bylismy wczoraj na agility, byla kupa smiechu i mala zrobila furrore, wszyscy ja glaskali, tulili, psy sie witaly, a maluch wdzieczyl sie okrutnie :D Niunio juz jej broni, czyli uwaza za swoja.
No i tunel jej sie bardzo podobal, wogole to jej sie wszystko podoba :lol:
Na wystawe nie jestesmy zgloszni, ale jak bedzie mi sie chcialo, to zajrze.
Zglosze sie na krajowa wystawe terrierow do Radomia, musze tam smroda pokazac jednej wielbicielce rasy, bo jak nie to mi glowe urwie :lol:

Posted

[b]czapla[/b] Oby malutka rosło zdrowo, była piekna i mądra! Miałam przyjemność poznać rodzinkę Twoich kerraczków na obozie agility... oj zadziorna istotka!
Przyjeżdżaj do Włocławka koniecznie, bo będę ja z Flaire!
I wklejaj zdjęcia!

Posted

[quote name='czapla']Na wystawe nie jestesmy zgloszni, ale jak bedzie mi sie chcialo, to zajrze.[/quote]czapluniu najmilsza, a co moge zrobić, żeby Ci się chciało? :wink:

Posted

Czapla! - nie było mnie na forum przez kilka dni z powodu krótkiego, wprawdzie rwanego urlopu - a tu taaakiee nowiny.... - SERDECZNIE, SERDECZNIE GRATULUJĘ powiększenia rodzinki tak ulubionych przeze mnie kerraczków..... Bardzo, bardzo jestem ciekawa zdjęć małej. W pełni juz teraz popieram Twój zachwyt - nie ma to jak słodkie maleństwo w domu i do tego jeszcze dziewczynka - niech się dobrze chowa i niech dobre anioły nad nią czuwają!!!!!!!

Posted

Dziekuje wszystkim za mile slowa i przekarze suczy, ze ma przykaz zdrowo sie chowac :D A nad nia to nie aniolki, a diably czuwaja! A przynajmniej ten co w niej mieszka :lol:
Wczoraj staruchy ciagaly sie lina, no i ona tez chciala, lapala wiec za jakis kawalek, ale co tamte szarpnely, to ona wylatywala w powietrze. Zezlila sie chyba nieco, ze jej nie wychodzi i w ramach rekompensaty dziabnela Niunka w zadek :lol: , az puscil zabawke i sporzal na nia z politowaniem, po czym wrocil do przerwanej zabawy.

Flaire - hmmm no nie wiem co bys mogla zrobic, ale cos wymysle :wink:

Posted

Dziekuje bardzo, komplementy przyjete, przekarze zainteresowanej. :D
A teraz cos na dowod, ze zwierzostan sie dogadal i prosze sie strasznie nie smiac z mej glupiej miny :lol:
[url]http://www.psy.pl/images/galeria/users/2/12977/01777d.jpg?531[/url]
Cos znowu mam problemy ze wstawianiem :oops:

Posted

[quote name='czapla']Cos znowu mam problemy ze wstawianiem :oops:[/quote]czapla, te problemy to mozna łatwo naprawić usuwając ? i wszystko za nim, ale ja tego nie zrobię i Tobie odradzam, bo zdjęcia na wstawianie za duże... :wink:

Posted

No coz, ze mnie to pierdola, jakos juz nie potrafie wiecej chyba zmniejszyc fotek :oops: , no ale zawsze mozna wstawic link :D
Mala jest na prawde swietna, charakter ma super, no i sliczna buzie i szyjke( w zasadzie o to mi najbardziej chodzilo), a co z niej wyrosnie, to sie zobaczy za jakis rok. :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...