czapla Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 Nitencja dzieki wielkie :D W tej Finlandii, to jakies takie dziwne te welshe :wink: A my jutro jedziemy do Pecic poskakac i Niunio tez jedzie...oj pelna jestem obaw.
czapla Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 No i wrocilismy z Pecic cali szczesliwi :D Niuniowi zdjelam kaganiec pelna obaw, ale nawet raz mu nie przyszlo do glowy by sie mi urwac - grzeczny piesio :wink: Natomiast Lucynka....3 w IAL!!! Dostalismy pucharek i dyplom i jestem z niej bardzo dumna :multi:
bogula Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 [b]czapla[/b]----gratulacje! wrzuć jakieś foty z zawodów :D
czapla Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 dziekuje ja i psice moje :lol: , fotki jeszcze w aparacie, jakos czasu brak by usiasc, obrobic i wstawic, ale postaram sie :D
czapla Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Pozwole sobie przerzucic z tematu agility, specjalnie dla boguli, Niunio bez kaganca :lol: [img]http://www.dorotak.net/ial/original/camry2.JPG[/img]
niedzwiedzica Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Rewelacja !!!! Widac, jak się stara,żeby szybko wszystko pokonać....Dzielny chłopak i śliczny :multi:
czapla Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Oj dopalacze w lapkach, to on ma niezle! Takze moje stare nozki nie nadazaja niestety :roll: Dumna jestem z nich strasznie i to nie dlatego, ze cos tam Luska ugrala, ale ze mi sie chcialo i psy mnie SLUCHALY i atmosfera byla super i towarzystwo wysmienite, swietna organizacja i wogole strasznie lubie takie zawody i...pojedziemy tam za rok :lol:
kela Posted July 4, 2005 Author Posted July 4, 2005 Witaj Czapla! zawitałam tu znowu po długiej przerwie, choć staram się być na bieżąco i forum przeglądałam. Czy będziesz w Warszawie na wystawie? - ja się wybieram - wprawdzie sama, ale może dzięki temu może będę mogła więcej zobaczyć. Swojego Szona nie wystawiam - złożyłam broń - mąż nie był zachwycony moimi zamiarami i mi nie ułatwiał. Pozdrowienia - Ela, Szon i Amanda
czapla Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Witaj Kela! Oczywiscie stolice mam wpisana w plany wystawowe, nawet zglosilam obie psice, ale do konca nie wiem czy dotre, bo mam pewien, rowniez psi temat do zrobienia i nie wiem czy sie uda. Na razie jeszcze nic nie mowie, zeby nie zapeszyc :D Jakby co, to bedziemy w niedziele o 10.25, kurcze, ale numeru ringu nie znam :oops:Nasze numery to: 1476 - Niunio i 1482 - Lucyna
kela Posted July 5, 2005 Author Posted July 5, 2005 No to trzymam kciuki za plany....Chcałabym by nic nie stanęło nam na przeszkodzie spotania się i osobistego poznania. Marzy mi się możliwość zobaczenia Twoich urwisów na żywo....Zyczę Wam samych sukcesów już dziś i tak trochę na zapas, jeśli miałoby być inaczej ze spotkaniem.....
czapla Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Dzieki za kciuki, no i mam nadzieje, ze dojade :D A juz wiem - ring 2 :lol: Ale jeszcze nie wiem, jak tam dojechac, rany, jaka ja jestem zakrecona :o
kela Posted July 8, 2005 Author Posted July 8, 2005 Hej! - wprawdzie kierowcą jestem, ale marnym - nie lubie prowadzić i stąd moja słaba orientacja! Na wystawę chyba najlepiej będzie jechać z trasy gdańskiej na Bemowo i z tego co pamiętam będą kierować na WAT. W zeszłym roku było dosyć dobre oznakowanie kierujące do wjazdy na wystawę w okolicach całego kompleksu WAT-u.Moja uwaga to tylko naszykuj się na to że wystawa jest na otwartej przestrzeni i jeśli będzie tak gorąco jak dotychczas to napewno cienia będzie jak na lekarstwo, więc wskazane ,,ocieniacze,, wszelkiej maści i wodę też lepiej mieć ze sobą , bo pamiętam, że daleko było.Pozdrowienia!!!!!
Devis&Marta Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Hej! Moj kerrak nazywa sie Devis i ma 1,5 roku. Chce sie pochwalic :lol: ,że trenuje z nim agility, a takze szkole w kierunku obedience. Nie jest to super latwe bo jak wiadomo terier to terier,ale bylam w ten weekend w Krosnie na zawodach obedience i moje dziecko wcale sie najgorsze nie okazalo. Z zerowki dostalam doskonala a z jedynki dobra, na jedynce mialam najgorsze warunki chyba bo jak moj pies lezal na waruj zostan to strasznie lalo,ale sie nie ruszyl nawet! Jestem wiec z niego dumna. Moglo byc duzo lepiej,ale niestety ja popelnilam bardzo wiele bledow, jest to dopiero poczatek wiec mysle,ze sie poprawimy. Jesli chcecie zobaczyc jego zdjecie to zapraszam na strone: [url]www.agilitydeluks.republika.pl[/url] , tam na klub, potem nasze psy a potem Devis Oprocz tego ucze go roznych sztuczek np. skakania na skakance :D Pozdrawiam
Devis&Marta Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 A tak dla zainteresowanych to Devis jest synem Larrego i Gracji
kela Posted July 19, 2005 Author Posted July 19, 2005 Witaj Marta w klubie przyjaciół i właścicieli kerraków - miło Cię widzieć!!!!Ucałuj od nas swojego Devisa!!! i pisz często co nowego.
Devis&Marta Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Dzieki za mile powitanie :D Bede sie odzywac, na razie trenujemy agility bo 7.08 nastepne zawody, tym razem w Legnicy Pozdrawiam serdecznie z Wroclawia
czapla Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 Witaj Marta :D milo cie widziec na forum, zasiegnelam juz jezyka co za kerrak biegal na zawodach w stolicy i odszukalam sama stronke waszego klubu. Mam nadzieje, ze sie kiedys spotkamy na jakis zawodach, moze w Legnicy, choc to strasznie daleko ode mnie :D Pozdrawiam ja i kerraki moje :D
Devis&Marta Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Witaj Czapla! Wiem ze sie o mnie dopytywałas :D Bardzo mi milo,ze moge sobie pogadac z kims kto takze cwiczy ze swoim kerraczkiem. Ja na bank bede w Legnicy, moze pojdzie mi lepiej niz w Warszawie :D Bede w Legnicy takze na seminarium mam nadzieje. Na razie najlepiej poszlo nam na zawodach w Czechach, byly to pierwsze zawody mojego dziecka i w A1 mialam czysty przebieg i drugie miejsce :lol: Pozdrawiam i czekam na jakies wiesci od milosnikow tych "wstretnych" i nielatwych do okielznania piesow. Pozdrowionka z Wroclawia
czapla Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 Jakich wstretnych?! Czy ze troszke szybkie sa, predzej zrobia niz pomysla, kopia doly w najmniej odpowiednim miejscu, zwedza czasem cos ze stolu, czy tez maja ochote pozrec jakiegos pieseczka, to nazywasz wstretne? :lol: :wink: A po jakies rozrubie masz ochote porzadnie wytrzepac futro i napotkasz to glebokie, filuterne spojrzenie.... i serce ci mieknie :lol: One po prostu dbaja, by w nasze zycie nuda sie nie wkradla :D
czapla Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 A MY JUTRO WYRUSZAMY NA WAKACJE NAD MORZE!!! :laola: Jeszcze tylko psom sprawie okulary przeciwsloneczne, czapki z daszkami i sprey z filtrem i w droge :lol: Bedzie mi troszke brakowalo dogomaniackich wiesci, ale za to wygrzeje stare gnaty :D A Marta - jestem zgloszona z Lucysia na zawody do Legnicy i na trening przed tez, wiec jesli nic nieprzewidzianego sie nie wydarzy, to poznam Twojego dzieciaka, a Ty jednego z moich potworow, tego cywilizowanego :wink:
Mokka Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 Czapla, nasza grupa tez będzie w sobotę w Legnicy :multi: , więc się spotkamy. Czy masz już jakiś nocleg? Ilu Was będzie? Bo ja chyba zostanę sama do niedzieli, więc szukam towarzystwa na noc :wink: [quote name='czapla']A MY JUTRO WYRUSZAMY NA WAKACJE NAD MORZE!!! [/quote] Zazdroszczę, ale my jedziemy nad Bug na 4 dni, więc też będzie fajnie. :D (choć trudno to wakacjami nazwać).
czapla Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 Napisz do Doroty - to ona jak zwykle jest sprawca mojego wyjazdu :lol: zglosila nas i wynalazla jakis nocleg :D No i juz sie nie moge doczekac :klacz:
Devis&Marta Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 Ja tez jutro na wakacje! :D Ja sie postaram byc w sobote, bo w niedziele na pewno, ode mnie to 100km wiec przejade sie i w sobote i w niedziele. Bardzo chetnie poznam Czapla Twojego kerraczka no i Ciebie osobiscie. A co do charakterystyki tych niedobrakow to idealna! :D Pozdrawiam i do zobaczenia
czapla Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 A ja dzis sobie siedze w robocie i to 12 godzin :bigcry: Chyba oszaleje :tard: Niestety na zawody do Legnicy nie dotarlam - po powrocie z wakacji czekalo na mnie milion spraw do zalatwienia "na wczoraj". :( Z ciekawych rzeczy - dostalam potwierdzenie, ze Niunio zostanie tata! :klacz:
Devis&Marta Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 no a nam nie poszlo na zawodach :cry: Moj stres udzielil sie Devisowi i nie mial najmniejszej ochoty nic robic, no trudno nie dosc ze trzeba pracowac nad psem to jeszcze nad soba Pozdrowionka
Recommended Posts