Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

missieek napisał(a):
nie negra, jest nowa, z ol, imienia brak, mozesz wymyslac

Bridget ? jak Bridget Jones. Albo Holly. Albo coś podobnego do Tequili, bo są bardzo podobne...hm...Tekla? Teksa?
ile pannica może mieć lat?

Posted

Miałam jakieś zapytanie o Carlę, ale przekierowałam do Missieek
Wyslałam tez kilka zdjęć, to była odpowiedz na ogłoszenie na adopcjapsa.pl, gdzie można dac tylko 1 zdjęcie

Witam
Czy mogłaby mi Pani przesłać inne zdjęcie suni.
Gdzie dokładnie do odebrania jest piesek, w Bukownie?

pozdrawiam

Posted

[quote name='fizia']Miałam jakieś zapytanie o Carlę, ale przekierowałam do Missieek
Wyslałam tez kilka zdjęć, to była odpowiedz na ogłoszenie na adopcjapsa.pl, gdzie można dac tylko 1 zdjęcie

Witam
Czy mogłaby mi Pani przesłać inne zdjęcie suni.
Gdzie dokładnie do odebrania jest piesek, w Bukownie?

pozdrawiam

ooooooo...zaciskamy kciuki za siotrę alfa :D

Posted

Piękna i młoda suka średniej wielkości, troszkę może wyżłowato-labkowata, nieufna, potrzebuje pracy indywidualnej

bardzo trzyma się razem z dzikuską czekoladą, czy raczej czekolada z nią - jak cień

Posted

chyba wątki by się przydały albo nie wiem co - nie ogarniam ilości starych i jeszcze tyle nowych - Kenny może tej piękności założysz? te strachulce nie znajdą domów bez intensywnego ogłaszania

Posted

oj, rzeczywiscie ślicznotki :-)
to kiedy bazarek imieninowy? ;-)

BTW, gdyby ktoś miał czas zrobić ogłoszenia dla psiaków missieek - to chętnie zasponsoruję kilka... (...naście?).

Posted

malawaszka napisał(a):
chyba wątki by się przydały albo nie wiem co - nie ogarniam ilości starych i jeszcze tyle nowych - Kenny może tej piękności założysz? te strachulce nie znajdą domów bez intensywnego ogłaszania

mogę, Dzwoneczkowi też obiecałam. Jeszcze tylko potrzebuję więcej szczegółów o tej damie, bo oprócz tego że jest piękna to nic o niej nie wiem. Wszystko co o niej wiadomo poproszę i jak dam radę to w nocy się za to zabiorę.

Posted

Witam! Ale dużo nowych psiaków szuka domów:(
Czy ta kudłata sunia jest z olkuskiego schroniska? Była w boksie obok samca kudłaczka, tam na środku?
Ile kosztuje ten środek na nużycę dla szczeniaczka?

P.S. Sadza pozdrawia swoje niedawne opiekunki :)

Posted

Środek na nużycę -Advocate kosztuje ok. 30 zł zależy od lecznicy. Missieek w sobotę dostała "prezent" w kartonowym pudle, domyślecie sie pewnie co i nie pytajcie ile , bo mnie zmroziło jak usłyszałem. Więcej napisze Missieek.