Kenny Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 missieek napisał(a):nie negra, jest nowa, z ol, imienia brak, mozesz wymyslac Bridget ? jak Bridget Jones. Albo Holly. Albo coś podobnego do Tequili, bo są bardzo podobne...hm...Tekla? Teksa? ile pannica może mieć lat? Quote
fizia Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Miałam jakieś zapytanie o Carlę, ale przekierowałam do Missieek Wyslałam tez kilka zdjęć, to była odpowiedz na ogłoszenie na adopcjapsa.pl, gdzie można dac tylko 1 zdjęcie Witam Czy mogłaby mi Pani przesłać inne zdjęcie suni. Gdzie dokładnie do odebrania jest piesek, w Bukownie? pozdrawiam Quote
Kenny Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 [quote name='fizia']Miałam jakieś zapytanie o Carlę, ale przekierowałam do Missieek Wyslałam tez kilka zdjęć, to była odpowiedz na ogłoszenie na adopcjapsa.pl, gdzie można dac tylko 1 zdjęcie Witam Czy mogłaby mi Pani przesłać inne zdjęcie suni. Gdzie dokładnie do odebrania jest piesek, w Bukownie? pozdrawiam ooooooo...zaciskamy kciuki za siotrę alfa :D Quote
malawaszka Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Nowy szczeniaczek - prosi o sponsoring advocate na nużycę :modla: Quote
malawaszka Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Maleńka suczka szkielecik, drobniutka, łagodna, spokojna, przestraszona, ale widać, że chce kontaktu, nieśmiało merda ogonkiem, podchodzi - na kanapę chce!!!! :( Quote
malawaszka Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Malutka ok 5 kg suczka, przestraszona - chce do swojego domu, nie odnajduje się z stadzie Quote
malawaszka Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Piękna i młoda suka średniej wielkości, troszkę może wyżłowato-labkowata, nieufna, potrzebuje pracy indywidualnej bardzo trzyma się razem z dzikuską czekoladą, czy raczej czekolada z nią - jak cień Quote
malawaszka Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Malutka suczka bardzo przyjazna, kilkuletnia, wesoła i kontaktowa, bardzo sympatyczna Quote
malawaszka Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 następna mikro sunia, wesoła, kontaktowa, łagodna, domowa Quote
malawaszka Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Bardzo zaniedbana kudłata sunia, łagodna i spokojna, kontaktowa - wymaga pielęgnacji futra Quote
malawaszka Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Przestraszone psie dziecko - ok 5-6 miesięcy Quote
malawaszka Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 sunia ok 3 miesiące, wesoła, kontaktowa, żywe sreberko Quote
Kenny Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 ile pięknych bidulek doszło...i znowu strachoputki...:( czarna labkowata piękność - zakochałam się :] Quote
malawaszka Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 chyba wątki by się przydały albo nie wiem co - nie ogarniam ilości starych i jeszcze tyle nowych - Kenny może tej piękności założysz? te strachulce nie znajdą domów bez intensywnego ogłaszania Quote
Colette Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 oj, rzeczywiscie ślicznotki :-) to kiedy bazarek imieninowy? ;-) BTW, gdyby ktoś miał czas zrobić ogłoszenia dla psiaków missieek - to chętnie zasponsoruję kilka... (...naście?). Quote
Kenny Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 malawaszka napisał(a):chyba wątki by się przydały albo nie wiem co - nie ogarniam ilości starych i jeszcze tyle nowych - Kenny może tej piękności założysz? te strachulce nie znajdą domów bez intensywnego ogłaszania mogę, Dzwoneczkowi też obiecałam. Jeszcze tylko potrzebuję więcej szczegółów o tej damie, bo oprócz tego że jest piękna to nic o niej nie wiem. Wszystko co o niej wiadomo poproszę i jak dam radę to w nocy się za to zabiorę. Quote
malawaszka Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 to musi missieek napisać coś więcej bo ja wiem tylko, że się boi :roll: do osoby którą zna podejdzie, ale do mnie nie podeszła Quote
weszka Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Załamka ile nowych psiaków :( Te strachajki mnie rozwaliły. Chętnie zrobię im chociaż allegro ale nie wiem czy już, czy czekać na więcej info? Quote
Kenny Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 myślę, że nie ma co robić bez info. same zdjęcia nie wystarczą. ludzie wbrew pozorom czytają ogłoszenia. poczekajmy na missieek może. Quote
Olq Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Witam! Ale dużo nowych psiaków szuka domów:( Czy ta kudłata sunia jest z olkuskiego schroniska? Była w boksie obok samca kudłaczka, tam na środku? Ile kosztuje ten środek na nużycę dla szczeniaczka? P.S. Sadza pozdrawia swoje niedawne opiekunki :) Quote
Therion Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Środek na nużycę -Advocate kosztuje ok. 30 zł zależy od lecznicy. Missieek w sobotę dostała "prezent" w kartonowym pudle, domyślecie sie pewnie co i nie pytajcie ile , bo mnie zmroziło jak usłyszałem. Więcej napisze Missieek. Quote
Recommended Posts