Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Bazarki zakończyły się, wszystkie wpłaty wpłynęły.
Dla missieek jest kwota:
bazarek bluzeczkowy 46,65 zł.
bazarek koszulowy 29 zł.
bazarek kwiatowy 51 zł.
===================
razem 126,85 zł.

Proszę o numer konta i potwierdzenie jak wpłyną pieniążki, tutaj i na wątkach bazarkowych.

Posted

[quote name='malawaszka']posyłam na pw konto missieek - czy wystarczy jak ja potwierdzę wpłaty jak mi powie przez tel? bo Ona chwilowo nie ma internetu[/QUOTE]

Wystarczy malawaszka :)
Przelałam na podane konto 127 zł.

Posted

Jestem nowa na wątku - witam wszystkich :)

Chciałam się dowiedzieć co tam u Gusi. Czy do słodziaka uśmiechnął się wreszcie los i znalazła domek?

Posted

Bonanza jest fajna - do wychowania bo to szczyl jeszcze, energiczny dzieciak, jest fajna do ludzi, tylko małego dziecka sie czepiła, więc jak dom z dziećmi to nastolatkami, psy i koty bardzo fajne, smycz ok, czystość zachowują, kontakt na missieek 504 060 219

Posted

[quote name='lazanka']Jestem nowa na wątku - witam wszystkich :)

Chciałam się dowiedzieć co tam u Gusi. Czy do słodziaka uśmiechnął się wreszcie los i znalazła domek?[/QUOTE]

a Gusieńka zdaje się nadal nie ma domku, ale głowy nie dam - tak mi się wydaje że nic nie mówiła mi missieek, zeby poszła do adopcji

Posted

szkoda .... ona mi jakos tak "w glowie siedzi" i wyjsc nie moze... na zdjeciach jest niby tak zwyczajna, niepozorna ale na zywo bardzo wiele zyskuje - strasznie fajna psina...
czy ona ma allegro? jesli nie to jestem gotowa zasponsorowac je dla niej jesli ktos bylby sklonny zrobic :)

Posted

[quote name='malawaszka']Bonanza jest fajna - do wychowania bo to szczyl jeszcze, energiczny dzieciak, jest fajna do ludzi, tylko małego dziecka sie czepiła, więc jak dom z dziećmi to nastolatkami, psy i koty bardzo fajne, smycz ok, czystość zachowują, kontakt na missieek 504 060 219[/QUOTE]
Ano, ile ona ma? Z 5-6 mies.? Czy ja już liczyć nie umiem ;)

Posted

[B]malawaszka:[/B] ja sie tylko tak niesmialo przypominam z moim pytaniem :) Wiem ze ostatnio to Natanek :( byl w centrum zainteresowan (i slusznie) ale moze mimo wszystko udalo Ci sie ustalic "status" Gusi?

Posted

[B]lazanka[/B] Gusia nadal szuka domku niestety

najnowsze jej zdjęcia jakie robiłam 4 czerwca
[url]https://picasaweb.google.com/malawaszka/Missieek4czer2011[/url]

Nowy domek ma Bonanza - Pani przyjechała zobaczyć koty, a wyjechała z Bonanzą :) w sumie wielkościowo podobnie, a na dniach missieek ma zawieźć do nowego domku Penny - domek dzięki Beli51 :Rose:

bardzo potrzebny dom dla Teri bo ona był z Penny bardzo związana i teraz zostanie sama a to taki tchórzyk jest
[IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-p3g13tJAiDc/Tev1W0PRy8I/AAAAAAAAKM4/_Pl3CHyV3Bw/s512/DSC_0392.JPG[/IMG]

Posted

Bonanzowy łobuz ma dom :multi::multi::multi::multi:

Ostatnio przynoszę pecha, zero odzewu z ogłoszeń :shake:

Ps. Czy szczeniaki się jakoś nazywają? :roll: A koty, ma którykolwiek dom?