Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest monia3a
Posted

Myślę, że jak by go zobaczył osobiście to wtedy by zdecydował, przecież Figaro jest prześliczny :roll:

• Replies 167
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest monia3a
Posted

Dałaś mu ogłoszenia w Warszawskich serwisach internetowych??

Posted

agamika napisał(a):
hej TU jest lista gdzie można dawać ogłoszenia, nie wiem czy jest tam wymienione jeszcze gumtree ( nie wiem dokładnie jak sięto pisze:oops: )

Agamiko - serdecznie dziękuję...już miałam się wtrącić ze swoimi wszędobylskimi linkami - a tu taka miła niespodzianka :cool3: :smile: dziękuję.

Kochani - mały na pewno znajdzie domek:loveu: - najważniejsze to akcja ogłoszeniowa - im więcej, tym lepiej :smile:

Guest monia3a
Posted

Zastanawiam się dlaczego on tak długo nie może znaleść domku ???
Przecież ona jest śliczna
Gosia dzwoni ktoś wogóle do Ciebie w jej sprawie??

Posted

gosia podaj mi ile ma pies miesiecy teraz i na oko jak Ci sie widzi jego docelowa wielkość ;) ...Iwona ma domek z ogródkiem dla szczeniaka onkowatego ...ale moze ten by przypadł do gustu ;) ...moze wyrosnie na onkowatego ;) ...ale chyba poprosze paros o wydrukowanie kolorowych zdjec ...bo ja niestety mam czarno biała drukarke i zawioze Iwonie :lol:

on jest czarny czy brązowy ...bo na zdjeciach to taka czekoladka ,a na pierwszej stronie piszesz ze czarny

Guest monia3a
Posted

Myślę, że ona będzie ONkowata, może nieco mniejsza ale do kolana napewno urośnie

Posted

bo on moze miec kolorek taki jak moja, tzn niby czarny, ale w odpowiednim świetle robi się czekoladka właśnie. Gosia pisała wczesniej ze chyba nie bedzie duzy, ale z tym różnie moze byc, ( moja miała chude łapki i wydawało sięze bedzie taka do połowy łydki a wyrosła na wielkość do kolana - w sumie jest wyzsza od niektórych suk ON).

Mam nadzieje że mały się spodoba

Guest monia3a
Posted

Czekam z niecierpliwością na wieści ...:mad: :evil_lol:

Posted

jak milo
cos sie dzieje!
wiec to jest piesek a nie suczka,bo tu dziewczyny piszecie o nim jak o suczce:eviltong:

co do koloru to jest taka czekoladka jednak
a co do miesiecy to mysle ze to tak okolo 4 moze miec
co do wyskosci-ma duze lapy,teraz mu sie przytylo,ale nie powinien byc wielkim psem,mysle ze raczej bedzie sredniej wielkosci...i bedzie chyba taki dosc bojowy,bo jak tylko ktos przejzdza to tak szczeka ze wszyscy sie dziwia;)

Guest monia3a
Posted

Osiem :-o
Gosiu mi wydaje się, że mam on nie więcej jak 4, mówimy tu o tym czarnym?? Jakie ma ząbki?? mleczaki czy już stałe?? A co mówił wet jeśli chodzi o wiek ??

Guest monia3a
Posted

Napewno znajdzie w końcu na każdego pieska czeka jakiś domek :roll: