gosia_08 Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 dzwonil jakis pan ale sie rozmyslil telefony sie nie urywaja jak na razie co od innego pieska....na szosie krakowskiej na odcinku wolka kosowska-rembertow widzialam dwa razy psa,sredniej wielkosci,bialo-szara siersc;widzialam tydzien temu w piatek i wczoraj....mysle ze ktos go wyrzucil,jest to droga szybkiego ruchu,wiec jesli dalej tam bedzie chodzil moze zostac zabity przez samochod...ja niestety nie moge mu pomoc,nie mialabym go gdzie trzymac,2 pisiakom juz pomoglam....moze ktos jest z tych okolic??oczywiscie nie mam pewnosci ze ktos go tak zostawil ale akurat na tym odcinku gdzie go widzialam nie ma domow:-( Quote
gosia_08 Posted August 6, 2007 Author Posted August 6, 2007 Figaro ma sie dobrze Lubi robis pobudke domownikom bardzo wczesnie rano szczekajac sobie Jest kochany:loveu: Quote
Guest monia3a Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Dziś wtorek, ogłoszenie ukazało się w Kramiku. Trzymam kciuki aby się udało i piesio znalazł domek :loveu: Quote
agamika Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 to tzymam kciuki z Tobą , mocno za dobry domek Quote
gosia_08 Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 nikt niestety nie dzownil a ten kramik ukazuje sie tylko we wtorek,tak? ale jesli nikt nie zadzwoni figaro zostanie u nas;) Quote
Guest monia3a Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 No to też jest rozwiązanie :multi: Ja zaraz też jadę po drugiego pieska dla siebie ON :multi: Quote
gosia_08 Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 ale tak to wlasnie nie bedzie mozna pomagac innym majac tyle psow oczywiscie Figaro ma u nas bardzo dobrze,przynajmniej jest pewnosc ze nic mu sie nie stanie ale oczywiscie jesli ktos zadzwoni choc juz watpie,i bedzie to dobry czlowiek pewnie sie go odda Quote
Guest monia3a Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Hmm, a może trzeba było w Kramiku umieścić inne zdjęcie takie na którym widać go całego?? Proponuję z takim tekstem: Oddam czarnego wilkowatego pieska, jest wesoły, skory do zabawy, będzie średniej wielkości :loveu: Albo podeślij mi na maila: [email protected] zdjątka i ja wystawię go jeszcze raz w kramiku Quote
gosia_08 Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 moze masz racje wystawie go jeszcze raz z lepszym zdjeciem Quote
gosia_08 Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 jak na razie Figaro zostaje u nas nikt juz nie dzwoni a piesek ma sie bardzo dobrze az zal oddawac:) Quote
Guest monia3a Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 W takim układzie trzeba zamknąć post Figaruś ma domek :multi: Niech się chowa zdrowo gosia_08 Quote
gosia_08 Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 Figaro zostal przygarniety przez bardzo mila osobe z Warszwy,domek jest dobry! Pozdrawiam Watek zamkniety w takim razie! Quote
agamika Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 to super :cool3: , pewnie cięzko było Ci sie z nim rozstać...:calus: Quote
gosia_08 Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 oj bardzo ciezko..naprawde ale trafil w dobre rece:multi: pozdrawiam! Quote
carolinascotties Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 gosia_08 napisał(a):Figaro zostal przygarniety przez bardzo mila osobe z Warszwy,domek jest dobry! Pozdrawiam Watek zamkniety w takim razie! zamkniety? nieee :):evil_lol: to wspaniale, ze maluszek ma dom :) powodzenia piesku!!!! a czy beda zdjecia maluszkaz nowego domku? :) Quote
Recommended Posts