Guest monia3a Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Myślę, że jak by go zobaczył osobiście to wtedy by zdecydował, przecież Figaro jest prześliczny :roll: Quote
gosia_08 Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 na razie ten pan sie nie odezwal ale czekam cierpliwie i figaro rowniez;) Quote
gosia_08 Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 niestety nadal cisza..cos czuje ze juz sie nie odezwie ale czekam nadal... Quote
gosia_08 Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 podnosze!!! taki sliczny i nikt nie chce dac mu domku:-( Quote
Guest monia3a Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Dałaś mu ogłoszenia w Warszawskich serwisach internetowych?? Quote
agamika Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 hej TU jest lista gdzie można dawać ogłoszenia, nie wiem czy jest tam wymienione jeszcze gumtree ( nie wiem dokładnie jak sięto pisze:oops: ) Quote
carolinascotties Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 agamika napisał(a):hej TU jest lista gdzie można dawać ogłoszenia, nie wiem czy jest tam wymienione jeszcze gumtree ( nie wiem dokładnie jak sięto pisze:oops: ) Agamiko - serdecznie dziękuję...już miałam się wtrącić ze swoimi wszędobylskimi linkami - a tu taka miła niespodzianka :cool3: :smile: dziękuję. Kochani - mały na pewno znajdzie domek:loveu: - najważniejsze to akcja ogłoszeniowa - im więcej, tym lepiej :smile: Quote
Guest monia3a Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Zastanawiam się dlaczego on tak długo nie może znaleść domku ??? Przecież ona jest śliczna Gosia dzwoni ktoś wogóle do Ciebie w jej sprawie?? Quote
hankag Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 gosia podaj mi ile ma pies miesiecy teraz i na oko jak Ci sie widzi jego docelowa wielkość ;) ...Iwona ma domek z ogródkiem dla szczeniaka onkowatego ...ale moze ten by przypadł do gustu ;) ...moze wyrosnie na onkowatego ;) ...ale chyba poprosze paros o wydrukowanie kolorowych zdjec ...bo ja niestety mam czarno biała drukarke i zawioze Iwonie :lol: on jest czarny czy brązowy ...bo na zdjeciach to taka czekoladka ,a na pierwszej stronie piszesz ze czarny Quote
Guest monia3a Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Myślę, że ona będzie ONkowata, może nieco mniejsza ale do kolana napewno urośnie Quote
agamika Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 bo on moze miec kolorek taki jak moja, tzn niby czarny, ale w odpowiednim świetle robi się czekoladka właśnie. Gosia pisała wczesniej ze chyba nie bedzie duzy, ale z tym różnie moze byc, ( moja miała chude łapki i wydawało sięze bedzie taka do połowy łydki a wyrosła na wielkość do kolana - w sumie jest wyzsza od niektórych suk ON). Mam nadzieje że mały się spodoba Quote
Guest monia3a Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Czekam z niecierpliwością na wieści ...:mad: :evil_lol: Quote
gosia_08 Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 jak milo cos sie dzieje! wiec to jest piesek a nie suczka,bo tu dziewczyny piszecie o nim jak o suczce:eviltong: co do koloru to jest taka czekoladka jednak a co do miesiecy to mysle ze to tak okolo 4 moze miec co do wyskosci-ma duze lapy,teraz mu sie przytylo,ale nie powinien byc wielkim psem,mysle ze raczej bedzie sredniej wielkosci...i bedzie chyba taki dosc bojowy,bo jak tylko ktos przejzdza to tak szczeka ze wszyscy sie dziwia;) Quote
gosia_08 Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 dziekuje za link do stron z ogloszeniami zaraz zaczne go umieszczac Quote
Guest monia3a Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Osiem :-o Gosiu mi wydaje się, że mam on nie więcej jak 4, mówimy tu o tym czarnym?? Jakie ma ząbki?? mleczaki czy już stałe?? A co mówił wet jeśli chodzi o wiek ?? Quote
gosia_08 Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Racja racja moj blad ma okolo 4....mam zla miarke w oczach...pomylka Quote
gosia_08 Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 juz troche ogloszen napisalam mam nadzieje ze znajdzie fajny i cieply domek Quote
Guest monia3a Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Napewno znajdzie w końcu na każdego pieska czeka jakiś domek :roll: Quote
Recommended Posts