Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gabunia bez Saby jest spokojniejsza ale w dalszym ciągu uwielbia zabawę. Teraz ma do towarzystwa sunię  swojej wielkości i starszego pieska Henia. Na spacerach zwraca uwagę. Jest taka oryginalna. Dlaczego nikt nie dzwoni???

Posted

Auraa, czy możesz mi pokazać paluchem ogłoszenie Gabi?

Może ulepiłabym plakaciątko i powiesiła u siebie w parku na tablicy, z której go nie usuną...?

Tylko nie wiem, dałabym radę chyba dopiero po 15X... :oops: No, chyba, że się jakoś wyrobię do pojutrza... :huh:

Posted

Auraa, czy możesz mi pokazać paluchem ogłoszenie Gabi?

Może ulepiłabym plakaciątko i powiesiła u siebie w parku na tablicy, z której go nie usuną...?

Tylko nie wiem, dałabym radę chyba dopiero po 15X... :oops: No, chyba, że się jakoś wyrobię do pojutrza... :huh:

wstawiam linkhttp://www.gumtree.pl/cp-psy-i-szczenieta/wilanow/pokochaj-gabi-psie-dziecko-609294994?MessageId=MSG.VIEW_AD.AD_NOT_WITHIN_VALID_REPOST_WINDOWMXisError

Posted

Na gumtre duzo wyświetleń ale nikt  nie dzwoni. Może ją trochę uspokoję w tych ogłoszeniach i dopiero w rozmowie powiem o jej zywiołowości juz sama nie wiem co robić. Przecież jest śliczna i ma ładne zdjęcia. Saba w porządku razem z jamnikiem staje słupka, prosząc o przysmaki :mdrmed:

Posted

Ile Gabi ma w kłębie? Ile waży? Chciałabym jakiegoś piecha adoptować (niekoniecznie teraz na już) tyle że psiak podczas nieobecności zostawałby w jednym pokoju gdzie jest dodatkowo 5 zwierząt (2 świnki, chomik i dwie nimfy) więc zależałoby mi, żeby był nie za duży. No i to chyba na tyle.

Posted

Gabi wazy ok 14 kg. Ile ma w kłębie trudno mi powiedzieć, widać ja na zdjęciach z dorosłymi osobami. Myślę, ze jest mniejszym średniaczkiem.

Posted

Hmm, miałam sunie ważącą 8 kg i była jamnikopodobna... Więc sądzę że te 14 kg jak najbardziej ;) Widać, że ma szczupłą budowę (= równowaga i lekkość - psie sporty :D ) na zdjęciach się trochę przeraziłam, że taka duża... Ale zorientowałam się że człowiek stoi parę kroków dalej  :oops2: Sięga ponad kolano (kłębem)? A może ma Pani jakieś zdjęcie porównawcze, wyraźne? Mi nie potrzbne, ale mamie zapewne tak ;)

Posted

Myślę, że wielkość suni dokładniej określi Gajowa  u której Gabi jest w hotelu. Wydaje mi się jednak, że w kłębie nie sięga powyżej kolan.

Posted

Gabi w kłębie sięga nieco poniżej mojego kolana, dzisiaj ją zmierzyłam - ma ca 44 cm.

Myślę, że tekst w ogłoszeniach można trochę złagodzić, w końcu to jeszcze dzieciak i powinna sie uspokoić.

Teraz Gabi ma nowego kolegę Pluto o podobnym temperamencie i z nim uprawia szaleństwa.

Posted

wczoraj dzwoniła Pani Saby. Pierwszy raz odważyła sie wyjść z nią bez smyczy. Saba z radości  rzucała się z buziakami na wszystkie spotkane osoby. O dziwo nikt się jej nie bał. Jednak trzeba oduczyć ją takiego zachowania, bo trochę waży! :calus:

Posted

Dawno mnie nie było, czas niestety goni :(  Jutro mam wolne, obfocę fanty i postaram się wystawić obiecany bazarek. Przepraszam za zwłokę, szczególnie Ewcię Gonzales bo przekazała książki specjalnie na bazar dla cioci auraa. Jutro nadrobię :)

Posted

Auro zaglądamy

radujemy się ogromnie z Sabuniowych wieści :loveu: :loveu:

i sciskamy całunki czas kciuki

yucuniu dziekuje

zajrzyj na watus  pozostałych bidulek

jakie się cuda dzieja :klacz: