auraa Posted October 7, 2014 Author Posted October 7, 2014 Gabunia bez Saby jest spokojniejsza ale w dalszym ciągu uwielbia zabawę. Teraz ma do towarzystwa sunię swojej wielkości i starszego pieska Henia. Na spacerach zwraca uwagę. Jest taka oryginalna. Dlaczego nikt nie dzwoni??? Quote
inka33 Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Auraa, czy możesz mi pokazać paluchem ogłoszenie Gabi? Może ulepiłabym plakaciątko i powiesiła u siebie w parku na tablicy, z której go nie usuną...? Tylko nie wiem, dałabym radę chyba dopiero po 15X... :oops: No, chyba, że się jakoś wyrobię do pojutrza... :huh: Quote
kabaja Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 fajna sunia z tej naszej Gabi :loveu: ludzie dzwonić :mad: Quote
auraa Posted October 8, 2014 Author Posted October 8, 2014 Auraa, czy możesz mi pokazać paluchem ogłoszenie Gabi? Może ulepiłabym plakaciątko i powiesiła u siebie w parku na tablicy, z której go nie usuną...? Tylko nie wiem, dałabym radę chyba dopiero po 15X... :oops: No, chyba, że się jakoś wyrobię do pojutrza... :huh: wstawiam linkhttp://www.gumtree.pl/cp-psy-i-szczenieta/wilanow/pokochaj-gabi-psie-dziecko-609294994?MessageId=MSG.VIEW_AD.AD_NOT_WITHIN_VALID_REPOST_WINDOWMXisError Quote
Nadziejka Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 Odwiedzam sciskam mocniutenko :calus: :calus: ciekawe jak lalunia Sabunia w domeczku :klacz: Quote
Nutusia Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 Też zaglądam, ale nie za każdym razem się odzywam, bo... co ja mogę? :( Quote
auraa Posted October 9, 2014 Author Posted October 9, 2014 Na gumtre duzo wyświetleń ale nikt nie dzwoni. Może ją trochę uspokoję w tych ogłoszeniach i dopiero w rozmowie powiem o jej zywiołowości juz sama nie wiem co robić. Przecież jest śliczna i ma ładne zdjęcia. Saba w porządku razem z jamnikiem staje słupka, prosząc o przysmaki :mdrmed: Quote
Nutusia Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 O, "słupek" w wykonaniu Sabiny to musi być coś! :) Tak, oględniej napisz o żywiołowości Gabi. W końcu to jeszcze szczeniak, ma prawo poszaleć... Quote
auraa Posted October 10, 2014 Author Posted October 10, 2014 Ciekawe co u Gabi? Zmienię tekst ogłoszeń, nie ma na co czekać..... Quote
kadiri11 Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 Ile Gabi ma w kłębie? Ile waży? Chciałabym jakiegoś piecha adoptować (niekoniecznie teraz na już) tyle że psiak podczas nieobecności zostawałby w jednym pokoju gdzie jest dodatkowo 5 zwierząt (2 świnki, chomik i dwie nimfy) więc zależałoby mi, żeby był nie za duży. No i to chyba na tyle. Quote
auraa Posted October 10, 2014 Author Posted October 10, 2014 Gabi wazy ok 14 kg. Ile ma w kłębie trudno mi powiedzieć, widać ja na zdjęciach z dorosłymi osobami. Myślę, ze jest mniejszym średniaczkiem. Quote
kadiri11 Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 Hmm, miałam sunie ważącą 8 kg i była jamnikopodobna... Więc sądzę że te 14 kg jak najbardziej ;) Widać, że ma szczupłą budowę (= równowaga i lekkość - psie sporty :D ) na zdjęciach się trochę przeraziłam, że taka duża... Ale zorientowałam się że człowiek stoi parę kroków dalej :oops2: Sięga ponad kolano (kłębem)? A może ma Pani jakieś zdjęcie porównawcze, wyraźne? Mi nie potrzbne, ale mamie zapewne tak ;) Quote
auraa Posted October 10, 2014 Author Posted October 10, 2014 Myślę, że wielkość suni dokładniej określi Gajowa u której Gabi jest w hotelu. Wydaje mi się jednak, że w kłębie nie sięga powyżej kolan. Quote
auraa Posted October 10, 2014 Author Posted October 10, 2014 [URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5d38ede98c57f6e9.html][/URL] jeszcze jedno ale człowiek też jest z tyłu za nią Quote
auraa Posted October 10, 2014 Author Posted October 10, 2014 [URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/77fa440a3197e1fd.html][/URL] Quote
*Gajowa* Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 Gabi w kłębie sięga nieco poniżej mojego kolana, dzisiaj ją zmierzyłam - ma ca 44 cm. Myślę, że tekst w ogłoszeniach można trochę złagodzić, w końcu to jeszcze dzieciak i powinna sie uspokoić. Teraz Gabi ma nowego kolegę Pluto o podobnym temperamencie i z nim uprawia szaleństwa. Quote
auraa Posted October 11, 2014 Author Posted October 11, 2014 tak,coś wymyślę. Jest taka śliczna!!!!! Quote
auraa Posted October 12, 2014 Author Posted October 12, 2014 wczoraj dzwoniła Pani Saby. Pierwszy raz odważyła sie wyjść z nią bez smyczy. Saba z radości rzucała się z buziakami na wszystkie spotkane osoby. O dziwo nikt się jej nie bał. Jednak trzeba oduczyć ją takiego zachowania, bo trochę waży! :calus: Quote
yucca Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 Dawno mnie nie było, czas niestety goni :( Jutro mam wolne, obfocę fanty i postaram się wystawić obiecany bazarek. Przepraszam za zwłokę, szczególnie Ewcię Gonzales bo przekazała książki specjalnie na bazar dla cioci auraa. Jutro nadrobię :) Quote
Nadziejka Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 Auro zaglądamy radujemy się ogromnie z Sabuniowych wieści :loveu: :loveu: i sciskamy całunki czas kciuki yucuniu dziekuje zajrzyj na watus pozostałych bidulek jakie się cuda dzieja :klacz: Quote
Recommended Posts