AgusiaP Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 Super imprezka!!!! Cudni goście i piękne fotki !!! Quote
Mysza2 Posted September 25, 2016 Author Posted September 25, 2016 Cudne zdjęcia, cudne psiaki. Fleczusiowi z okazji 2 urodzin życzymy: jak najwięcej głasków, jak najwięcej smakołyków, dużo mizianka i wszystkiego czego zapragnie:) Pozdrawiamy całą cudną rodzinkę:) Quote
Gemmei Posted September 25, 2016 Posted September 25, 2016 Dziękujemy bardzo za życzonka :D A Fleczuś... myślę, że najbardziej to by chciał stawik na własność i na zawołanie moczing-duping :) Quote
Mysza2 Posted September 25, 2016 Author Posted September 25, 2016 to życzymy mu prywatnego stawiku:) Quote
Gemmei Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 Sarunia dzisiaj zrobiła duży postęp ;) Spała wtulona we mnie na łóżku... a Konrad leżał obok! ;) Zresztą robił fotkę ;D Może i jestem dziwna, ale cieszę się z takich małych postępów i chciałam się tym z Wami podzielić. ;) Quote
Mysza2 Posted September 29, 2016 Author Posted September 29, 2016 Jakie cudne wieści i cudne zdjęcie. Ja Cię doskonale rozumiem, że cieszysz się z każdego kroczku do przodu. Kto nie miał bidy po przejściach ten tego nie zrozumie jaka to radość z każdego postępu. Sarunia ma domek o jakim marzyłyśmy dla niej:) Ucałuj od nas Konrada:) Powtarzam się ale u mnie początki relacji między moim TZ a moją Sabą były podobne. Jeszcze trochę cierpliwości i będzie całkiem dobrze:) Quote
Mysza2 Posted September 29, 2016 Author Posted September 29, 2016 Jakie cudne wieści i cudne zdjęcie. Ja Cię doskonale rozumiem, że cieszysz się z każdego kroczku do przodu. Kto nie miał bidy po przejściach ten tego nie zrozumie jaka to radość z każdego postępu. Sarunia ma domek o jakim marzyłyśmy dla niej:) Ucałuj od nas Konrada:) Powtarzam się ale u mnie początki relacji między moim TZ a moją Sabą były podobne. Jeszcze trochę cierpliwości i będzie całkiem dobrze:) Quote
AgusiaP Posted October 2, 2016 Posted October 2, 2016 Bardzo dziekujemy Natalko, ze dzielisz sie z nami taki cudzymi wiadomościami! To chyba większy kroczek do przodu. Quote
ULKA12 Posted October 3, 2016 Posted October 3, 2016 Wspaniałe wieści. Małymi kroczkami ale do przodu. :-) Quote
Gemmei Posted October 27, 2016 Posted October 27, 2016 Hey! :) U nas wszystko dobrze. Jutro jedziemy z Konradem na weekendowy odpoczynek, a psiaczki zostają z moim bratem i jego dziewczyną (w naszym mieszkaniu, żeby było mniej stresu dla Sarci) :) Ostatnio byliśmy na ślubie 300km od domu i również brat z nimi został. ;) Jakoś sobie poradzili, więc jestem dobrej myśli. Co prawda Sarunia zjadła mu wtedy kosmetyczke, ale kto zostawia swoją torbę na podłodze w salonie i wychodzi z domu! Pod linkiem filmik z wczorajszego wybiegu. Od kilku dni ciągle padało i nie mogły się wyszaleć na podwórku. https://1drv.ms/v/s!Aox0JHNeI6a8hE3pcMdNz8FDMEg0 Quote
Gemmei Posted October 27, 2016 Posted October 27, 2016 PS: Sarci się troszkę przytyło. Je tak jak zawsze, ale z powodu okropnej pogody mało się ostatnio ruszała. Popracujemy nad figurą! ;) Quote
AgusiaP Posted October 27, 2016 Posted October 27, 2016 Dzięki Natalko za wiadomości i filmik ! Ale szczęśliwe, ale szaleją, wydaje mi się, że Sarcia ma nawet lepszą kondycję niż jej braciszek. Jeszcze raz ślicznie dziękujemy za filmik i życzymy udanego wypoczynku kochani! Quote
Gemmei Posted October 27, 2016 Posted October 27, 2016 4 minuty temu, AgusiaP napisał: Dzięki Natalko za wiadomości i filmik ! Ale szczęśliwe, ale szaleją, wydaje mi się, że Sarcia ma nawet lepszą kondycję niż jej braciszek. Jeszcze raz ślicznie dziękujemy za filmik i życzymy udanego wypoczynku kochani! Oj tak ;) Sarunia mimo tego kilograma czy dwóch za dużo jest jak zawsze pierwszą spinterką na wybiegach ;) Fleczuś to taki pocieszny ciapciuch. Quote
AgusiaP Posted October 27, 2016 Posted October 27, 2016 1 minutę temu, Gemmei napisał: Oj tak ;) Sarunia mimo tego kilograma czy dwóch za dużo jest jak zawsze pierwszą spinterką na wybiegach ;) Fleczuś to taki pocieszny ciapciuch. Sprinterka i ciapciuch, dwie mordeczki kochane i takie w sobie zakochane ! Quote
Mysza2 Posted October 27, 2016 Author Posted October 27, 2016 Kochane sierściuchy:):) I proszę to nie obrażać Fleczerka, że ciapciuch, cudo nie ciapciuch:):) 1 Quote
Gemmei Posted November 3, 2016 Posted November 3, 2016 Psiaki pod nieobecność pańcia na nie-psiej kanapie ;) Tak to właśnie działa ;) Pozdrawiamy! 1 Quote
Mysza2 Posted November 3, 2016 Author Posted November 3, 2016 Dla Pańcia miejsce ewidentnie już nie ma:) Jak lustrzane odbicie tylko kolory odwrotne na pierwszym zdjęciu:) Quote
Gemmei Posted November 25, 2016 Posted November 25, 2016 Kanapowe mizianki z ostatniej chwili ;) Pozdrawiamy! 1 Quote
Mysza2 Posted November 25, 2016 Author Posted November 25, 2016 Cudne kanapowce:) Od razu dzień jest lepszy jak się takie cuda ogląda:):) Quote
AgusiaP Posted November 26, 2016 Posted November 26, 2016 Oj duzo lepszy ! saruniu, ale Ci sie domek trafił !!! Quote
Mysza2 Posted December 23, 2016 Author Posted December 23, 2016 Zdrowych Wesołych i Spokojnych Świąt Quote
Recommended Posts