Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

czesc, mam takie pytanko, czy Kissowi wypadły już jakieś mleczaki? wydawało mi się że moj york w wieku 8 miesiący już miał stałe zęby, ale może mi się tylko wydaje......Maserowi wypadł właśnie pierwszy, jakiś trzonowy na dodatek, nie bardzo widzę skąd, bo nie da sobie tak długo zaglądać do pyszczocha, i albo dopiero ten etap się zaczyna, albo przeoczyłam i psiak ma już zęby stałe......

Posted

[quote name='bety']Miło było Was spotkać w Białymstoku i "pomacać" Kissa i Bobika (tłuścioszka :) )

Pzdr[/QUOTE]Mi również było bardzo miło :)

[quote name='Ty$ka']Gratulacje :)

Czekamy na fotki z wystawy :D[/QUOTE]

[quote name='M&S']My też czekamy:)[/QUOTE]

[quote name='magdabroy']Gratuluję oceny :)[/QUOTE]

[quote name='justysiek']gratuluję!!!:loveu:[/QUOTE]

[quote name='Marta_Ares']gratulacje!! czekamy na zdjecia ;)[/QUOTE]Dzięki dziewczyny! Fotki niebawem będą :)

[quote name='magda_p_dg']czesc, mam takie pytanko, czy Kissowi wypadły już jakieś mleczaki? wydawało mi się że moj york w wieku 8 miesiący już miał stałe zęby, ale może mi się tylko wydaje......Maserowi wypadł właśnie pierwszy, jakiś trzonowy na dodatek, nie bardzo widzę skąd, bo nie da sobie tak długo zaglądać do pyszczocha, i albo dopiero ten etap się zaczyna, albo przeoczyłam i psiak ma już zęby stałe......[/QUOTE]
Większość zębów już wymienił, ale nie wszystkie. Grzywacze łyse nie mają wszystkich zębów, więc jak za młodu nie wypadnie to później wypadnie i już nie odrośnie

Posted

[quote name='M&S']Ok. poczekamy:)[/QUOTE]

[quote name='magdabroy']Nie wiem czy wytrzymam do jutra :eviltong:[/QUOTE]

[quote name='Ty$ka']Mnie jutro najprawdopodobniej na dogo nie będzie :([/QUOTE]

[quote name='DomixX']Gratulacje! I również i ja czekam na fotki :)[/QUOTE]Macie na razie same grzywacze, reszta na dniach :)

[URL="https://picasaweb.google.com/114496688133811452104/CACIBBiaYstok2012?authkey=Gv1sRgCJ21rpftpMaHVw#5781422013756961330"]https://picasaweb.google.com/1144966881 ... 3756961330[/URL]