Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='Pusiakowa']No, będzie :D . Tak mi sie uczyć nie chce, że masakra a muszę, bo nie mogę zawalić tego roku :shake:[/QUOTE]O nauce to szkoda gadać. Mam tak masakryczne oceny, że szok :shake::shake::shake: A do tego matura. W tym roku masakra jakaś...

Posted

[quote name='Izabela124.']O nauce to szkoda gadać. Mam tak masakryczne oceny, że szok :shake::shake::shake: A do tego matura. W tym roku masakra jakaś...[/QUOTE]

Nie no ja aż tak na oceny nie narzekam, ale większość tych dobrych ocen zawdzięczam moim umiejętnościom w ściąganiu a nie dzięki nauce :diabloti: . No ja w tym roku testy więc muszę się wziąć do roboty żeby do dobrej szkoły się dostać.

Posted

[quote name='Pusiakowa']Nie no ja aż tak na oceny nie narzekam, ale większość tych dobrych ocen zawdzięczam moim umiejętnościom w ściąganiu a nie dzięki nauce :diabloti: . No ja w tym roku testy więc muszę się wziąć do roboty żeby do dobrej szkoły się dostać.[/QUOTE]Też nie jestem święta w ściąganiu :evil_lol:

Posted

[quote name='unikatowydiament']buziaczki zasyłamy i miłej niedzieli życzymy:)[/QUOTE]

[quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]joł Bobiśkowa! :):multi:[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE]

[quote name='M&S']Hello, hello!!!![/QUOTE]

[quote name='Błyskotka']Hejka :) :)[/QUOTE]
Cześć dziewczyny ;)

[quote name='Asiaczek']Hej:smile: A gdzie planujesz byc na wystawach w 2012?

pzdr.[/QUOTE] Jak na razie nie mam planów, ale najbliższa zapewne Białystok

Posted

[quote name='Izabela124.']
Jak na razie nie mam planów, ale najbliższa zapewne Białystok[/QUOTE]

Asiaczku, nie słuchaj, ja ją gdzieś zabiorę :P

Posted

[quote name='Izabela124.']Ha ha już się boję :evil_lol:[/QUOTE]

No chyba że znów pojedziesz do tego Hamburga... nie będę pisać na forum co tam robisz, bo już omówiliśmy tą kwestię :diabloti:

Posted

[quote name='Iza.']No chyba że znów pojedziesz do tego Hamburga... nie będę pisać na forum co tam robisz, bo już omówiliśmy tą kwestię :diabloti:[/QUOTE]Nie wymyślaj :P Ja tam ciężko pracuję :P

[quote name='M&S']Hello Bobiku:)[/QUOTE]Hej :)