Iza. Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 [quote name='Izabela124.'] Ja to nie wiem czy będę się leniła, bo być może znowu zawitam do Niemiec[/QUOTE] Kiedy ? 10znaków Quote
Izabela124. Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 [quote name='Iza.']Kiedy ? 10znaków[/QUOTE]W ferie, ale to jeszcze nic pewnego. Quote
Pusiakowa Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 [quote name='Izabela124.']Będzie laba :evil_lol:[/QUOTE] No, będzie :D . Tak mi sie uczyć nie chce, że masakra a muszę, bo nie mogę zawalić tego roku :shake: Quote
Izabela124. Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 [quote name='Pusiakowa']No, będzie :D . Tak mi sie uczyć nie chce, że masakra a muszę, bo nie mogę zawalić tego roku :shake:[/QUOTE]O nauce to szkoda gadać. Mam tak masakryczne oceny, że szok :shake::shake::shake: A do tego matura. W tym roku masakra jakaś... Quote
Pusiakowa Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 [quote name='Izabela124.']O nauce to szkoda gadać. Mam tak masakryczne oceny, że szok :shake::shake::shake: A do tego matura. W tym roku masakra jakaś...[/QUOTE] Nie no ja aż tak na oceny nie narzekam, ale większość tych dobrych ocen zawdzięczam moim umiejętnościom w ściąganiu a nie dzięki nauce :diabloti: . No ja w tym roku testy więc muszę się wziąć do roboty żeby do dobrej szkoły się dostać. Quote
Izabela124. Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 [quote name='Pusiakowa']Nie no ja aż tak na oceny nie narzekam, ale większość tych dobrych ocen zawdzięczam moim umiejętnościom w ściąganiu a nie dzięki nauce :diabloti: . No ja w tym roku testy więc muszę się wziąć do roboty żeby do dobrej szkoły się dostać.[/QUOTE]Też nie jestem święta w ściąganiu :evil_lol: Quote
Pusiakowa Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 [quote name='Izabela124.']Też nie jestem święta w ściąganiu :evil_lol:[/QUOTE] Dogadałybyśmy się :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 [quote name='Pusiakowa']Dogadałybyśmy się :evil_lol:[/QUOTE]Na pewno :cool3: Jeszcze pewnie odwiedzę pomorze, więc jakiś spacerek musi być :p Quote
Pusiakowa Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 [quote name='Izabela124.']Na pewno :cool3: Jeszcze pewnie odwiedzę pomorze, więc jakiś spacerek musi być :p[/QUOTE] Sie wie! :D . Mam nadzieję, że tym razem uda mi się być. Quote
Izabela124. Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 [quote name='Pusiakowa']Sie wie! :D . Mam nadzieję, że tym razem uda mi się być.[/QUOTE]Musisz być koniecznie! Quote
Oscar Patric Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 buziaczki zasyłamy i miłej niedzieli życzymy:) Quote
jonQuilla Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 [COLOR=olive][FONT=Georgia][B]joł Bobiśkowa! :):multi:[/B][/FONT][/COLOR] Quote
Asiaczek Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Hej:) A gdzie planujesz byc na wystawach w 2012? pzdr. Quote
Izabela124. Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 [quote name='unikatowydiament']buziaczki zasyłamy i miłej niedzieli życzymy:)[/QUOTE] [quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]joł Bobiśkowa! :):multi:[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE] [quote name='M&S']Hello, hello!!!![/QUOTE] [quote name='Błyskotka']Hejka :) :)[/QUOTE] Cześć dziewczyny ;) [quote name='Asiaczek']Hej:smile: A gdzie planujesz byc na wystawach w 2012? pzdr.[/QUOTE] Jak na razie nie mam planów, ale najbliższa zapewne Białystok Quote
Iza. Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 [quote name='Izabela124.'] Jak na razie nie mam planów, ale najbliższa zapewne Białystok[/QUOTE] Asiaczku, nie słuchaj, ja ją gdzieś zabiorę :P Quote
Izabela124. Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 [quote name='Iza.']Asiaczku, nie słuchaj, ja ją gdzieś zabiorę :P[/QUOTE]Ha ha już się boję :evil_lol: Quote
Iza. Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 [quote name='Izabela124.']Ha ha już się boję :evil_lol:[/QUOTE] No chyba że znów pojedziesz do tego Hamburga... nie będę pisać na forum co tam robisz, bo już omówiliśmy tą kwestię :diabloti: Quote
Izabela124. Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 [quote name='Iza.']No chyba że znów pojedziesz do tego Hamburga... nie będę pisać na forum co tam robisz, bo już omówiliśmy tą kwestię :diabloti:[/QUOTE]Nie wymyślaj :P Ja tam ciężko pracuję :P [quote name='M&S']Hello Bobiku:)[/QUOTE]Hej :) Quote
Iza. Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 [quote name='Izabela124.']Nie wymyślaj :P Ja tam ciężko pracuję :P [/QUOTE] Może to i ciężka praca ja nie próbowałam :P Quote
agaciaaa Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='Iza.']Może to i ciężka praca ja nie próbowałam :P[/QUOTE] Przestańcie, bo jeszcze ktoś sobie coś pomyśli... :evil_lol: Quote
Gioco Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='agaciaaa']Przestańcie, bo jeszcze ktoś sobie coś pomyśli... :evil_lol:[/QUOTE] Każdy mierzy według siebie ;-) Quote
Recommended Posts