Izabela124. Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 [IMG]http://i1219.photobucket.com/albums/dd440/Fotopeja/Salsa%20Rasta%20spacer/DSCF2431.jpg?t=1306175962[/IMG] [IMG]http://i1219.photobucket.com/albums/dd440/Fotopeja/Salsa%20Rasta%20spacer/DSCF2432.jpg?t=1306175965[/IMG] [B] [/B] [INDENT] [IMG]http://i1219.photobucket.com/albums/dd440/Fotopeja/Salsa%20Rasta%20spacer/DSCF2433.jpg?t=1306176007[/IMG] [IMG]http://i1219.photobucket.com/albums/dd440/Fotopeja/Salsa%20Rasta%20spacer/DSCF2434.jpg?t=1306176008[/IMG] [IMG]http://i1219.photobucket.com/albums/dd440/Fotopeja/Salsa%20Rasta%20spacer/DSCF2435.jpg?t=1306176010[/IMG][/INDENT] Quote
Onomato-Peja Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 [quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]się jeszcze zdziwisz jak Ci się zwalimy na głowę :eviltong:[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE] Wiesz Ty co o takich intymnych sprawach na forum się nie pisze. :eviltong: O no to jak macie zbiorniki wodne, to szanse na odwiedziny rosną. :lol: Dobrze, że ukradłaś, zastanawiałam się czy Ci je powklejać czy nie. ;) Quote
Izabela124. Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 [quote name='Onomato-Peja']Wiesz Ty co o takich intymnych sprawach na forum się nie pisze. :eviltong: O no to jak macie zbiorniki wodne, to szanse na odwiedziny rosną. :lol: Dobrze, że ukradłaś, zastanawiałam się czy Ci je powklejać czy nie. ;)[/QUOTE]Imtymne wcale nie są :P No to czekam :) Zapraszam serdsecznie, mam działkę, możemy tM ILE CHCECIE BYĆ :) Bobika zdjęć nie mam to chociaż takie trza wstawić :D Quote
jonQuilla Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]:evil_lol::evil_lol: haha....dopiero po Twojej uwadze zauważyłam że faktycznie dwojako to zabrzmiało ;) pani szkoleniowiec w akcji! ;) nawet na ostatnim zdjęciu widać przyszłych klientów :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Izabela124. Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]:evil_lol::evil_lol: haha....dopiero po Twojej uwadze zauważyłam że faktycznie dwojako to zabrzmiało ;) pani szkoleniowiec w akcji! ;) nawet na ostatnim zdjęciu widać przyszłych klientów :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]Ha ha zawsze muszą zaczepiać mnie jacyś żule :D Tia szkoleniowec ze mnie pierwsza klasa :D Jestem taka sławna, że aż w Gdyni się o mnie biją żebym szkoliła ich psy ha ha Quote
kaskaSz Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Fajne spotkanko miałyście :) To jak będziecie u Izy to zapraszam też do siebie na spacerek, to kawałek drogi tylko :) Iza się do mnie wybiera ze 2 lata i dotrzeć nie może :D Quote
Izabela124. Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 [quote name='kaskaSz']Fajne spotkanko miałyście :) To jak będziecie u Izy to zapraszam też do siebie na spacerek, to kawałek drogi tylko :) Iza się do mnie wybiera ze 2 lata i dotrzeć nie może :D[/QUOTE] Jak zrobię do wakacji prawko to będę co weekend Cię odwiedzała :D Quote
kaskaSz Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 trzymam za słowo. a ja nie wiem gdzie mam godziny wyjeździć- w Łomży czy w Suwałkach. ale podobno mogę raz tu raz tu się przejechać i zobaczyć gdzie lepiej się jeżdzi :) Quote
Onomato-Peja Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 [quote name='Izabela124.']Ha ha zawsze muszą zaczepiać mnie jacyś żule :D Tia szkoleniowec ze mnie pierwsza klasa :D Jestem taka sławna, że aż w Gdyni się o mnie biją żebym szkoliła ich psy ha ha[/QUOTE] No właśnie, ja odwalam brudną robotę, męczę się z tym kundlem, a Ty sobie korzystasz. :D Quote
Izabela124. Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 [quote name='kaskaSz']trzymam za słowo. a ja nie wiem gdzie mam godziny wyjeździć- w Łomży czy w Suwałkach. ale podobno mogę raz tu raz tu się przejechać i zobaczyć gdzie lepiej się jeżdzi :)[/QUOTE]Suwałki są bardziej skomplikowanym miastem, w Łomży praktycznie jest tylko kilka rond i nic więcej. Ja robię prawko w Łomży, bo tu więcej czasu spędzam. A zdawać egzamin gdzie będziesz? [quote name='Onomato-Peja']No właśnie, ja odwalam brudną robotę, męczę się z tym kundlem, a Ty sobie korzystasz. :D[/QUOTE]Oj tam, oj tam :P ha ha Quote
kaskaSz Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 [quote name='Izabela124.']Suwałki są bardziej skomplikowanym miastem, w Łomży praktycznie jest tylko kilka rond i nic więcej. Ja robię prawko w Łomży, bo tu więcej czasu spędzam. A zdawać egzamin gdzie będziesz?[/QUOTE] właśnie tam gdzie chodzę się uczyć, to 98% ludzi wybiera Łomżę, bo ponoć łatwiej, ale jak tam się wybiorę to na 6 godzin dziennie, a do Suwałk to na 4 godziny. zdawać będę tam gdzie będę się uczyła, a tego jeszcze nie wiem. Przejadę się w oba miejsca i się okaże gdzie mi lepiej :) Quote
Jaga. Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 moooorzee :loveu: ale cudne foty:loveu: Iza kiedy zdajesz, bo nie doczytałam;) Quote
Izabela124. Posted May 26, 2011 Author Posted May 26, 2011 [quote name='Sylwia K']cudne footy znad morza aż się rozmarzyłam...[/QUOTE]Morze jest super :) [quote name='kaskaSz']właśnie tam gdzie chodzę się uczyć, to 98% ludzi wybiera Łomżę, bo ponoć łatwiej, ale jak tam się wybiorę to na 6 godzin dziennie, a do Suwałk to na 4 godziny. zdawać będę tam gdzie będę się uczyła, a tego jeszcze nie wiem. Przejadę się w oba miejsca i się okaże gdzie mi lepiej :)[/QUOTE]Moim zdaniem w Łomży jest o wiele łatwiej zdać niż w Suwałkach [quote name='Jaga.']moooorzee :loveu: ale cudne foty:loveu: Iza kiedy zdajesz, bo nie doczytałam;)[/QUOTE]Jeśli masz na myśli prawko to jeszcze wszystkich godz. nie wyjeździłam, bo miałam miesiąc przerwy przez praktyki Quote
Sweet Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 A ile masz już wyjeżdżonych?:D Ja mam dzisiaj drugi raz czyli będą już aż 4h:P ;) Quote
Izabela124. Posted May 26, 2011 Author Posted May 26, 2011 [quote name='Sweet']A ile masz już wyjeżdżonych?:D Ja mam dzisiaj drugi raz czyli będą już aż 4h:P ;)[/QUOTE] Z połowę już mam, szczerze to nie pamiętam :D Quote
Tengusia Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 ja juz gdzies te foteczki widzialam :hmmmm: :diabloti: Quote
Izabela124. Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 [quote name='Tengusia']ja juz gdzies te foteczki widzialam :hmmmm: :diabloti:[/QUOTE]Na pewno :eviltong: [CENTER][B]Wczoraj już wróciłam z praktyk. Te 25 dni strasznie szybko minęły :shake: Harować harowałam, ale nie żałuję, że zdecydowałam się na te praktyki na pomorzu. Szczerze to one nic wspólnego z moim zawodem nie miały, ale czas spędzony nad morzem był super. Plaża, morze, fale, coś pięknego. Do tego zwiedziłam kilka miejscowości, spotkałam się z dogomankami, było na prawdę świetnie. Mam trochę zdjęć, bo koleżanka miała aparat i robiła, a druga komórką pstrykała, także wstawiać będę co miała :p Bobik mnie przywitał moczem ha ha Jak mnie zobaczył to się posikał :diabloti::evil_lol: Ola krzyczała jak wariatka, wszyscy ogólnie zadowoleni byli, bo prezenty im kupiłam :diabloti: Bobik jakiś spokojniejszy się zrobił, nie wiem, może wydziwiam, ale w końcu za miesiąc 11 rok mu się zacznie... Jak sobie dziś uświadomiłam, że może go niedługo zabraknąć to aż płakać mi się zachciało...:shake:[/B] [/CENTER] Quote
bety Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 [quote name='Izabela124.']Na pewno :eviltong: [CENTER][B]Wczoraj już wróciłam z praktyk. Te 25 dni strasznie szybko minęły :shake: Harować harowałam, ale nie żałuję, że zdecydowałam się na te praktyki na pomorzu. Szczerze to one nic wspólnego z moim zawodem nie miały, ale czas spędzony nad morzem był super. Plaża, morze, fale, coś pięknego. Do tego zwiedziłam kilka miejscowości, spotkałam się z dogomankami, było na prawdę świetnie. Mam trochę zdjęć, bo koleżanka miała aparat i robiła, a druga komórką pstrykała, także wstawiać będę co miała :p Bobik mnie przywitał moczem ha ha Jak mnie zobaczył to się posikał :diabloti::evil_lol: Ola krzyczała jak wariatka, wszyscy ogólnie zadowoleni byli, bo prezenty im kupiłam :diabloti: Bobik jakiś spokojniejszy się zrobił, nie wiem, może wydziwiam, [U]ale w końcu za miesiąc 11 rok mu się zacznie... Jak sobie dziś uświadomiłam, że może go niedługo zabraknąć to aż płakać mi się zachciało[/U]...:shake:[/B] [/CENTER][/QUOTE] Pociesz się tym, że małe pieski dłużej żyją, a co ja mam powiedzieć Gabiśka skończy 12 lat i na zdrowiu mi częściej zapada :( Pozostaje nam tylko cieszyć się każdym dniem spędzonym razem. :) Pzdr Quote
Obama Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 A gdzie Bobik??!!Gzie jest Nemo chciałoby się rzec :) Czy ten wielki kudłacz go pożarł?? [url]http://i1219.photobucket.com/albums/dd440/Fotopeja/Salsa%20Rasta%20spacer/DSCF2421.jpg?t=1306162632[/url] Quote
Cavy Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 [url]http://i634.photobucket.com/albums/uu62/fotoczik18/P1500133.jpg[/url] Bobisiątko :loveu: A go dawno nie widziałam Quote
Asiaczek Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 No, widzisz, jak się wszyscy za Toba stęsknili... my też:) Pzdr. Quote
Izabela124. Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 [quote name='bety']Pociesz się tym, że małe pieski dłużej żyją, a co ja mam powiedzieć Gabiśka skończy 12 lat i na zdrowiu mi częściej zapada :( Pozostaje nam tylko cieszyć się każdym dniem spędzonym razem. :) Pzdr[/QUOTE]Pocieszam się tym... Dlatego trzeba dbać o te nasze pociechy i cieszyć się nimi :) [quote name='Obama']A gdzie Bobik??!!Gzie jest Nemo chciałoby się rzec :) Czy ten wielki kudłacz go pożarł?? [URL]http://i1219.photobucket.com/albums/dd440/Fotopeja/Salsa%20Rasta%20spacer/DSCF2421.jpg?t=1306162632[/URL][/QUOTE]Bobik ma się dobrze, nawet schudł i teraz ma ładną sylwetkę :p [quote name='Cavy'][URL]http://i634.photobucket.com/albums/uu62/fotoczik18/P1500133.jpg[/URL] Bobisiątko :loveu: A go dawno nie widziałam[/QUOTE]My też was dawno nie widzieliśmy [quote name='Asiaczek']No, widzisz, jak się wszyscy za Toba stęsknili... my też:) Pzdr.[/QUOTE]Witaj Asiaczku :loveu: Quote
Izabela124. Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 [quote name='Onomato-Peja']E tam 11, psy i do 20 paru dożywają. ;)[/QUOTE]mam nadzieję, że Bobik doczeka takiego wieku Quote
Recommended Posts