jonQuilla Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [COLOR=olive][FONT=Georgia][B]o ho ho ho to faktycznie niedaleko :) będziesz może w 3mieście stacjonować? :cool3: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Gioco Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [quote name='Izabela124.'] To agresor czystej krwi, a ja to jestem 666 i dlatego Bobik to pies Szatana :diabloti:[/QUOTE] Znaczy jaki pan, taki kram ;-) Quote
Iza. Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [quote name='Gioco']Znaczy jaki pan, taki kram ;-)[/QUOTE] W tym przypadku doskonale się ta zasada sprawdza :diabloti: Quote
*anusia&ajlu* Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 o i fotki Bobika wkoncu zobaczylam :loveu: wiecej i czesciej poprosimy! mizianko dla rudzielca :loveu: Quote
bety Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='Izabela124.'][CENTER][B]Muszę się wam pochwalić, że w końcu na prawko się zapisałam :lol:Już 5 godzin wyjeździłam[/B] [/CENTER] [/QUOTE] :kciuki: ha ha ale biegnie [URL]http://i976.photobucket.com/albums/ae245/Izabela_1243/123123/DSCN0263.jpg[/URL] cudo [URL]http://i797.photobucket.com/albums/yy256/usterajs/2kwietnia11/DSC_2786.jpg[/URL] o mamuńciu - ratunku :evil_lol: [URL]http://i797.photobucket.com/albums/yy256/usterajs/2kwietnia11/DSC_2706.jpg[/URL] Pzdr Quote
Pusiakowa Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='Iza.']W tym przypadku doskonale się ta zasada sprawdza :diabloti:[/QUOTE] popieram :D Quote
Gioco Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='Iza.']W tym przypadku doskonale się ta zasada sprawdza :diabloti:[/QUOTE] Ale dokładnie tak powinno przecież być:-) Quote
Izabela124. Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 [quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]o ho ho ho to faktycznie niedaleko :) będziesz może w 3mieście stacjonować? :cool3: [/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE]Jestem w Swarzewie uziemiona na miesiąc, bo mam tu praktyki, ale weekendy mam chyba wolne :cool3: [quote name='Gioco']Znaczy jaki pan, taki kram ;-)[/QUOTE] [quote name='Iza.']W tym przypadku doskonale się ta zasada sprawdza :diabloti:[/QUOTE] [quote name='Pusiakowa']popieram :-D[/QUOTE] [quote name='Gioco']Ale dokładnie tak powinno przecież być:smile:[/QUOTE]Wiedźmy:diabloti: [quote name='*anusia&ajlu*']o i fotki Bobika wkoncu zobaczylam :loveu: wiecej i czesciej poprosimy! mizianko dla rudzielca :loveu:[/QUOTE]JAK kupię aparat to będą częściej:lol: [quote name='bety']:kciuki: ha ha ale biegnie [URL]http://i976.photobucket.com/albums/ae245/Izabela_1243/123123/DSCN0263.jpg[/URL] cudo [URL]http://i797.photobucket.com/albums/yy256/usterajs/2kwietnia11/DSC_2786.jpg[/URL] o mamuńciu - ratunku :evil_lol: [URL]http://i797.photobucket.com/albums/yy256/usterajs/2kwietnia11/DSC_2706.jpg[/URL] Pzdr[/QUOTE]Witaj bety :loveu: Quote
jonQuilla Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]no to jak będziesz miała ochotę to byśmy się spotkały, gdyby ten mój debilny pies nie miał choroby lokomocyjnej to byłoby o niebo łatwiej ale tak to nie lubię z nią śmigać gdzieś dalej :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Izabela124. Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 [quote name='Pusiakowa']Oj tam wiedźmy od razu. :evil_lol:[/QUOTE]Szatańskie wiedźmy ha ha [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]no to jak będziesz miała ochotę to byśmy się spotkały, gdyby ten mój debilny pies nie miał choroby lokomocyjnej to byłoby o niebo łatwiej ale tak to nie lubię z nią śmigać gdzieś dalej :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]No jasne, że miałabym ochotę. To bym musiała do Gdańska dojechać? :D Quote
Izabela124. Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 [CENTER][B]Witam się z wami dziewczynki :loveu: Od wczoraj jestem już na praktykach. Stacjonuję się w Swarzewie, do Władysławowa mam 2km. Dziś z koleżankami miasto zwiedzałyśmy i na plażę poszłyśmy. Zajebiaszcze widoki :loveu::loveu::loveu::loveu: Chyb przeprowadzam się tu :evil_lol: Tylko Boberka mi brakuje, ale jak na razie to jest super. pozdrawiam :) [/B][/CENTER] Quote
Izabela124. Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 [quote name='Pusiakowa']A praktyki jak? :D[/QUOTE]Eeee z Tobą też mogę się spotkać :D Dopiero jutro zaczynam pracę :P Quote
Sweet Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Ale jako kto będziesz pracować?:D znaczy co będziesz tam robić? Quote
Izabela124. Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 [quote name='Sweet']Ale jako kto będziesz pracować?:D znaczy co będziesz tam robić?[/QUOTE]Będę naa ha życie zarabiała h Pojechałam na płatne praktyki, normalnie kasę za nie dostanę. Będę sadziła, przesadzała trzcinę, przy narybku pracowała itp. Quote
Iza. Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='Izabela124.']Będę naa ha życie zarabiała h Pojechałam na płatne praktyki, normalnie kasę za nie dostanę. Będę sadziła, przesadzała trzcinę, przy narybku pracowała itp.[/QUOTE] Będzie za co pić :diabloti: Quote
Alicja Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Szczęściara , nad morzem sobie pracuje , też bym pojechała :) Quote
Izabela124. Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 [quote name='Iza.']Będzie za co pić :diabloti:[/QUOTE] Ta kasa to pójdzie na lustrzaneczkę :P A piję za rodziców kaskę ha ha Właśnie przy laptopie stoi piwko i czeka aż je wypije. A takie fajnie, jeszscze takiego nbie widziałam, Koźlak sie zwie ha ha I jeszcze o nazwie Żywe na mnie czeka :D Quote
Izabela124. Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 [quote name='Alicja']Szczęściara , nad morzem sobie pracuje , też bym pojechała :)[/QUOTE]Trza się wybrać :) Quote
Pusiakowa Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='Izabela124.']Eeee z Tobą też mogę się spotkać :D Dopiero jutro zaczynam pracę :P[/QUOTE] Nie głupi pomysł :D [quote name='Iza.']Będzie za co pić :diabloti:[/QUOTE] Mądrze gadasz :diabloti: . Kiedy pierwsza wypłata, to wpadnę? :diabloti: Quote
Izabela124. Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 [quote name='Pusiakowa']Nie głupi pomysł :D Mądrze gadasz :diabloti: . Kiedy pierwsza wypłata, to wpadnę? :diabloti:[/QUOTE]No to wpadaj do mnie :) Na koniec miesiąca :D Ale kasę mam, więc na piwko lub coś mocniejszego możemy iść :) Quote
jonQuilla Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]To co Izka też do Gdyni zajedziesz jak Rasty łapa się zagoi? :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Izabela124. Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]To co Izka też do Gdyni zajedziesz jak Rasty łapa się zagoi? :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]Tak :) Tylko, że ja to pewnie tylko w niedzielę będę mogła Quote
jonQuilla Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Póki co to nic nie wiadomo, wszystko więc da się dostosować :)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts